Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Mesaje : 299 Data de inscriere : 06/03/2014 Varsta : 24 Localizare : Inside my head
Subiect: Lost and Found (creepypasta f.f) Lun Aug 17, 2015 3:07 pm
Heya. Bun, deci ţin să menţionez că povestioara asta include şi creepypasta. Romanţă Creepypasta ca să fiu mai exactă. Enjoy! ------------------------------------------------------------------------------- Capitolul I- La multi ani?
*Perspectiva Aryei*
-Să nu te mai prind pe aici! Stai departe de fiica mea, m-ai auzit?! Strigă mama în urma mea, în timp ce eu mă afundam tot mai adânc în pădure.
Cum s-a ajuns la asta?
*FLASHBACK*
-Ary-A-ry-a! La mulţi ani! Spuse Maia, sora mea mai mică, trântindu-mi perna pe faţă în continuu şi trezindu-mă.
-Da?Ce? Mersi!! Cât e ceasul? Răspund eu confuză. Iar adormisem când nu trebuia. Era 23:40.
-Mama a spus să te trezeşti urgent şi să te pregăteşti! Iar ai adormit în timp ce ascultai muzică. Îmi reproşă Maia, care e cu 10 ani mai mică decât mine.
-Calmează-te, gata-gata. Totuşi mai sunt 20 de minute până când o să fie oficial ziua mea. Îi spun eu, mângâind-o pe cap.
Maia întoarse capul spre ceasul digital şi îl arătă cu degetul.
-19 minute. Hai, îmbracă-te! Zise ea.
După puţin timp a ieşit din cameră şi m-a lăsat să mă pregătesc de 'petrecerea surpriză'. Evident, nu mai e surpriză. După ce m-am îmbrăcat cu o rochie neagră cu voal şi nişte teneşi cu platformă (de asemenea negri) mi-am făcut părul şi am coborât in hol. Era 23:58. Becurile erau stinse. Imediat cum le-am aprins, mama împreună cu sora şi prietenii mei au strigat 'Surprizăă!!' aruncând baloane.
-La mulţi ani scumpo! Spuse mama, venind în faţa mea cu un tort. Era 23:59.
-La mulţi ani, Arya! Îmi zise Maia, întinzându-mi o cutiuţă frumos împachetată.
Am luat-o în braţe şi am sărutat-o pe frunte. Era 00:00. Acum era oficial ziua mea. Acum aveam oficial 17 ani. Maia a început să plâgă în braţele mele, iar mama a smuls-o din braţele mele. Ce se întâmpla? Celelalte persoane prezente se îndreptau ca hipnotizate spre uşă.
-Cine eşti? Ce vrei? Cum ai intrat aici? Îmi spuse mama pe un ton agresiv.
-Mama? Ce e? Eşti ok? Întreb eu, punându-i mâna pe umăr. A rămas mască la auzul cuvântului 'mama'. Nici nu am înţeles ce se întâmplă, că mama m-a apucat strâns de păr şi mă trăgea în urma ei, spre uşa din spate.
-Nenorocito! Nu ştiu cum ai intrat aici, sau cine eşti. Dar stai departe de fiica mea, ai înţeles?!
Eram mai mult decât panicată. Eram disperată. Nu înţelegeam ce se petrece. Nu mă mişcam din loc. Plină de furie şi nesiguranţă, mi-a dat o palmă peste faţă. Am început să plâng. Vântul a început să bată cu putere, iar o briză rece se tot plimba în jurul meu. A început să plouă.
-Mamă? Ce ai? Am făcut eu ceva? Îmi pare rău! Spun eu bâlbâindu-mă.
Mi-a mai dat o palmă. Acum teama s-a transformat în furie. A început să plouă şi mai tare, de data asta fulgerele şi tunetele nu erau lipsite.
-Uite! Nu ştiu cine eşti, sau ce vrei, dar daca nu dispari în momentul ăsta de pe proprietatea mea, îţi jur că chem poliţia! Se răsti ea la mine.
Am început să fug spre pădurea care spre norocul meu, era la câţiva metri în spatele casei. Ce naiba se întâmplă aici.
*END FLASHBACK*
Aveam lacrimi în ochi iar ploaia nu se mai oprea. Eram murdară de la căzăturile pe care le luasem. Părul mi-era ciufulit. Nu ştiam unde sunt. Oriunde mă uitam erau doar copaci. Am cedat. Am căzut în genunchi. Era prea mult. Mult prea mult.
'Arya, copilă, nu plânge.' Spuse o voce masculină.
M-am uitat şocată în jur. Nu era nimeni. Tremuram de frică şi eram confuză.
'Totul va fi bine. Acesta e mersul firesc al lucrurilor. Te voi duce acasă.' Continuă acea voce.
Asta e prea culmea.
-ACASĂ?! Unde acasă!? Mama nu mă vrea. Nici nu ştie cine sunt! Spun eu revoltată. Tu cine naiba mai eşti?!
Am început să alerg iar, dar m-am lovit de ceva. În faţa mea era un bărbat înalt, de vreo doi metri, fără faţă. Am vrut să ţip. Dar era prea mult. Cumva, cădeam într-un somn adânc. Simţeam cum ceva mă ridică, şi mă deplasez în aer. Un sunet static mi-a invadat urechile.
Apoi mi-am amintit ce a spus.
'Te voi duce acasă.'
-----------------------
Aştept păreri
Ultima editare efectuata de catre Poisoned in Lun Sept 28, 2015 9:48 am, editata de 2 ori
Marius Spammer
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 28 Localizare : Romania
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Lun Aug 17, 2015 4:17 pm
Chiar e ciudat ce s-a intamplat..sunt curios prea curios..spre final mi-ai amintit de Slenderman..Adda, povestea e foarte buna..Astept next
Raysa Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Lun Aug 17, 2015 4:20 pm
Wow deci Wow. Povestea e minunata Sfelcooo pune next..pune next acum!!!!
Poisoned Veteran
10 ani
Mesaje : 299 Data de inscriere : 06/03/2014 Varsta : 24 Localizare : Inside my head
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Lun Aug 17, 2015 4:41 pm
Capitolul II- Roşu
'Arya? Arya, trezeşte-te!' Spuse aceeaşi voce masculină. Urechile mele abia se adaptau la sunete. Într-un final am deschis ochii, asta doar ca să fiu întâmpinată de o faţă fără chip.
-Ce... Unde sunt? Întreb eu cu greu.
Bărbatul fără faţă îmi insepecta corpul. După ce a observat că nu reacţionez ca în urma durerii, a răsuflat uşurat. Nu eram rănită. N-aveam nici un os rupt.
-Vreau să mă asculţi cu atenţie copilă. Eşti în conacul meu. Ştiu că eşti confuză, şi mai mult ca sigur rănită. Nu îţi face griji în vreo privinţă, vom avea grijă de tine şi îţi vom explica tot imediat ce se termină ziua asta.
'Vom avea grijă'? Noi? Care noi? El nu e singur? Ce e aşa special la ziua asta? Ah, da... e ziua mea.
Şiroaie de lacrimi curgeau pe obrajii mei incinşi. Cum s-a ajuns la asta? Mama... Maia.. Chiar m-au uitat?
'Nu te-au uitat doar ele, ci toţi oamenii care cu care ai intrat în contact în decursul acestor 17 ani.' Zise o voce în capul me, semăna cu vocea bărbatului fără faţă. Am tresărit. Bărbatul a început să râdă uşor. A observat că eram puţin panicată.
-Calmează-te, copilă. Pot citi gânduri, şi de asemenea una dintre multele mele abilităţi este telepatia. Îmi spuse el, încă râzând. Numele meu e Slenderman, presupun că ai auzit de mine. Continuă el.
-Slendeman? Spun eu bâlbâindu-mă. El a dat din cap aprobator. M-am ridicat în picioare şi mi-am pus mâinile la gură.
El există!? Chiar există. Voi muri.
-Stai calmă, nu te voi ucide. N-am vreun motiv. Spuse el, încercând să mă calmeze.
-Slenderman nu ucide cu motiv. Răspund eu pe un ton rece.
-Crede-mă, n-ai de ce să te temi de mine. Îmi spuse calm.
Înafară uşii s-a auzit o bubitură. Mai e cineva în conacul ăsta. O pot simţi. Stai, cum fac eu asta? Părul meu roşcat pluteşte uşor în aer.
-Magnific. Şopti Slender, holbându-se la părul meu. Bea asta. Continuă el, şi îmi întinse o sticluţă mică, albastră.
-Ce e asta? Întreb, analizând sticluţa.
-Ceva care ar trebui să te facă să ai o vagă idee despre trecutul tău şi cineva important. După ce o bei, vreau să te întinzi şi să îmi spui ce vezi.
Am făcut cum mi-a spus. Spre norocul meu, chestia asta e chiar dulce. M-am întins, iar primul lucru pe care l-am văzut a fost un trandafir roşu-sângeriu. Frumuseţea lui era hipnotică. În completarea imaginii a apărut cineva care seamănă cu Slender, doar că această persoană are gură. Mai apare cineva, o femeie... nu-i pot vedea trăsăturile feţei. El îi şopeşte ceva, iar femeia cade într-un fel de transă. Apoi el o sărută.
-Ei bine copilă, ce ai văzut? Mă întreabă Slender, iar apoi efectul poţiunii dispare.
-Un trandafir. Cineva care arată ca tine. O femeie cu păr roşcat, ca al meu. Îi răspund eu.
-Mă temeam de asta. Tipul ăla e un incapabil! Şopti Slender, crezând că nu-l aud.
-Cine era?
Slender face o pauză la auzul întrebării. Aşa că am repetat.
-El e tatăl tău biologic. Offenderman, fratele meu. Îmi răspunde el dezamăgit. N-ai auzit de el?
-Nu. Eşti singurul creepypasta de care am auzit. Răspund indiferentă.
-Nu... nu eşti surprinsă? Şocată? Nimic? Mă întreabă, mişcându-şi prin aer tentaculul.
Dau din cap dezaprobator. Ştiam că sunt adoptată. Bineînţeles că e ceva nou pentru mine să ştiu că tatăl meu e creepypasta. Hm, mama ce-o mai fi? Zâna pădurii? Eu ce naiba sunt?
Slender s-a ridicat şi mi-a spus să stau aici până dimineaţă. Aparent sunt şi eu un soi de pandicorn zburător care scuipă foc. Hm, lăsând gluma la o parte, sunt instabilă. Aş putea ucide e cineva. Dar el e aşa de liniştit. Pe el nu îl pot ucide?
-Nu, nu poţi. Sunt rudă cu Offender. Cei din familie sunt imuni la puterile tale. Iar eu personal, sunt nerăbdător să-ţi aflu abilităţile. Acum odihneşte-te... discutăm dimineaţă.
A părăsit camera. Iar eu am rămas singură în întuneric... din nou în întuneric.
Mesaje : 396 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 24 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Lun Aug 17, 2015 5:21 pm
"Pandicorn zburator care scuipa foc " Ideea este interesanta iar povestea este bine scrisa ,imi place. Astept next :>
Estelle Nebun dupa forum
5 Ani
5 ani de la crearea contului.
Mesaje : 396 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 24 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Lun Aug 17, 2015 5:22 pm
"Pandicorn zburator care scuipa foc " Ideea este interesanta iar povestea este bine scrisa ,imi place. Astept next :>
Poisoned Veteran
10 ani
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Mar Aug 18, 2015 11:35 am
Capitolul III- Benjamin
Mă doare capul. Nu am putut dormi chiar bine. Locul ăsta îmi dă fiori, şi simt că sunt în pericol când Slender nu e prin preajmă. Nu e nici un ceas pe aici? A trecut deja ziua mea? Am încercat să mă ridic, dar imediat am văzut negru în faţa ochilor, şi asta nu pentru că această cameră e lipsită de vreo sursă de lumină.
Hm, acum că tot am menţionat. Nu e vreun bec pe aici? O fereastră, ceva? Am pipăit pereţii şi uşa, nu are clanţă pe interior. Pe unul din pereţi e ceva mare, pare a fi un televizor.
'Serios? Plasmă? Criminalii se uită la TV?' Îmi spun eu în gând iar apoi, în neatenţia mea, mă împiedic de un afurisit de scaun. Lângă e un birou. Continui să merg de-a lungul peretelui până când, într-un final, pun mâna pe un material textil destul de fin.
-Asta e o perdea? Bun, înseamnă că există o fereastră. Spun, iar apoi reuşesc să trag draperia, lăsând razele de soare să cerceteze camera.
-Wow! Ce mama naibii...? Amuţisem. Camera asta e mult mai mare decât credeam. Cărţi peste cârţi. Rafturi pline! E până şi un mini-frigider aici. În faţa televizorului este o măsuţă cu telecomanda şi un bilet lângă. Era împachetat în două, şi pe o parte scria caligrafic 'Pentru Arya'. Am luat biletul şi m-am trântit pe patul din mijlocul camerei.
"Arya, dacă citeşti asta, înseamnă că te-ai trezit şi e deja lumină afară, astfel că ai găsti acest bilet. Totodată, înseamnă că încă nu am revenit. Am ceva de lucru, dar mai mult ca sigur voi reveni până la ora 12. Tot ce te rog e să nu ieşi din cameră, iar dacă cineva bate la uşă, să NU răspunzi. Poţi să te delectezi cu una din cărţile mele, iar toaleta este imediat în dreapta patului.
Ai grijă copilă,
Slender."
Am mai cercetat puţin camera. În sfârşit, un ceas! Indică ora 8: 43 dimineaţa. Deci o să mai stau ceva pe aici, ha...
Am încercat să adorm, dar degeaba. Din plictiseală şi lipsă de ocupaţie, am început să cânt.
'Slender Man Slender Man he won't let you say goodbye
Slender Man Slender Man you most certainly will die.'
M-am oprit brusc. Televizorul a început să se comporte ciudat. M-am panicat şi m-am băgat sub pătură.
'Da, ca şi când asta crează un scut şi-s prtejată. Logic!' Îmi spun eu, ironică.
-Yo, Slends. Te-ai întors deja? Întrebă cineva, un băiat.
De unde naiba s-a auzit asta? Am scos capul de sub pătură şi am surprins exact momentul în care un băiat ieşea din televizor.
'Ce mama dracu...' Îmi spun eu.
Avea păr blond, şi era îmbrăcat în verde. Televizoru ăla era un portal sau ceva..?
A aruncat o privire în camera, şi din păcate m-a ochit. Am tresărit şi mi-am băgat capul sub pernă. Îi auzeam paşii, se tot apropia.
-Slends? Eşti bine? Întrebă el, şi imediat a tras pătura de pe mine.
'La naiba, rochia mea e într-o stare deplorabilă, şi păru-mi stă ca naiba. Şi el pare drăguţ. Stai, ce? Serios Arya? Serios? Tipu e cel mai probabil un criminal şi tu la asta te gândeşti?!' Îmi spun eu în gând.
-Tu... Tu nu eşti Slender. Zise el, holbându-se la mine.
'No shit, Sherlock.' Îmi spun eu. În secunda următoare pusese un cuţit la gâtul meu şi mă privea ameninţător.
-Te întreb o singură dată. Cine eşti? Întrebă el. Tremuram şi nu mă puteam mişca. Răspunde! Se răsti el.
-Eu... Eu sunt Arya. Răspund bâlbâindu-mă.
-Ce cauţi aici? Mă întrebă el.
-Benjamin! Explică-mi în secunda asta ce încerci să faci! Urlă cineva din dreptul uşii.
E Slender! Tipul blond, care presupun că e Benjamin, a făcut ochii mari şi a rămas blocat. Cât despre mine, ca prin zbor am ajuns lângă Slender şi l-am îmbrăţisat strâns. Mă simţeam în siguranţă lângă el.
-Calmează-te copilă, sunt aici. Calmează-te. Îmi spuse el, şi i-am dat drumul. Benjamin privea confuz şi îşi băgă cuţitul înapoi în buzunar.
-Slender, ce înseamnă asta? Nouă ne tot spui să nu aducem oameni aici, să îi omorâm şi doar atât. Dar tu ce naiba faci?! Se răsti Benjamin.
Brusc, unul din tentaculele lui Slender a apărut iar eu mi-am închis ochii. Capul lui Benjamin a făcut o întorsătură de 90 de grade iar obrazul lui drept era roşu.
-Ce căutai în camera asta? Cu acordul cui ai intrat? Se răsti Slender la blondul cu chip şocat.
-Slender... calmează-te. Spun eu, bâlbâindu-mă, şi trăgându-l uşor de sacou.
A întors capul către mine şi mă 'privea' îndelung. S-a întors către Benjamin şi şi-a cerut scuze.
-Uite, Benjamin, vreau să nu spui nimănui ce s-a întâmplat aici. O să vă explic tuturor tot, în decursul zilei de azi. Până atunci, te rog să păstrezi tăcerea. Spuse Slender, pe un ton mult mai calm.
-Ok... presupun. Hei.. îmi pare rău pentru mai devreme. Spuse blondul, scărpinându-şi ceafa.
-E ok. Nu-i nimic. Spun eu şi-i zâmbesc.
-A, şi apropo. Benjamin, azi vine Offender. Nu te alarma! Nu ţipa, nu spune nimănui. Va apărea în curând. În momentul în care e prezent, vreau să-i aduni pe toţi în hol şi să le spui că am de făcut un anunţ. Apoi să vii să ne chemi. Ok? Zise Slender.
-Ok. Spuse Benjamin şi plecă pe unde a venit, adică prin televizor.
Deci, careva să zică, vine tata, huh? Asta e... mult mai greu de acceptat decât îmi închipuiam. Eu chiar... o să-l văd? Oare o să mă accepte? Oare el mă vrea? Atâtea întrebări. În mod inconştient, am început să plâng. Doamne, da uşor mă mai înmoi în ultimu' timp. Trebuie să mă calmez, să fiu puternică. Ha, uşor de zis.
Slender începu să râdă.
-N-ai de ce să ai emoţii. Acum hai, să te pregătim. Îmi spuse el.
-Ok... Sper să iasă bine.
E normal să-mi fie frică, nu? Adică până la urmă, să fim serioşi. Viaţa mea a luat o întorsătură drastică, şi am un presentiment cum că ăsta e doar începutul.
-------------- Pareri ceva? Plizz
Ultima editare efectuata de catre Adda. in Mar Aug 18, 2015 2:16 pm, editata de 1 ori
Ambrose Spammer
10 ani
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Mar Aug 18, 2015 11:37 am
Super. Chiar îmi place poveste. Sper că o s-o faci şi puţin mai horror. Bagăă next.
Poisoned Veteran
10 ani
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Mar Aug 18, 2015 4:03 pm
Capitolul IV
Am aruncat o privire în oglindă. La început mi-era greu sa cred că reflexia-mi spunea adevărul. Rochia albă se completa cu pielea mea palidă, părul meu fiind singura pată de culoare care atrăgea atenţia. Slender se apropia de mine. Nesigur şi parcă temător de consecinţe, îmi intinse o sticluţă mov.
-Înainte să bei asta vreau să ştii că ceea ce urmează să vezi sunt amintiri. Spuse, încercând să pară calm. Totul e adevărat. Probabil că va fi greu de acceptat. Îmi pare rău pentru ceea ce urmează să vezi, copilă.
Discursul ăsta se presupune că trebuia să mă încurajeze? Acum fie ce o fi. Am dat pe gât conţinutul sticluţei. Am ameţit şi am căzut în braţele lui Slender.
Am deschis ochiii. Mă vedeam pe mine cu o zii înainte de ziua mea de naştere. Auzeam vocea lui Slender.
'Când un copil Creepypasta se naşte, lumea lui Zalgo este binecuvântată. Dacă este băiat, acesta va putea domnii peste Iad. Dar, daca este fată, părinţii au comis un păcat mai mare ca masacrul. Dacă copila nu îi va jura credinţă lui Zalgo, mergând pe paşii părinţilor criminali, atunci va fi torturată alături de cei dragi în focurile Iadului.'
În timp ce ascultam aceste vorbe, în faţa mea se desfăşura scena în care sora mea mai mică, Maia, sare peste mine în pat şi mă trezeşte. Totul se întâmpla foarte repede.
'Alegerea copilei va ieşi la iveală, în mod involuntar, în cel de-al şaptesprezecelea an de viaţă'
Timpul s-a oprit când mama venea spre mine cu tortul. Amintirea nu mai înainta. Slender a apărut în faţa mea.
-Copilă. Arya. Ce îţi aminteşti că se întâmplă de aici? Mă întreabă el.
-Suflu în lumânări. Apoi toată lumea pleacă iar mama se comportă ciudat. Răspund calmă.
-Îmi pare atăt de rău... Spuse Slender, iar apoi dispare.
Pe cât de confuză eram, pe atât de teamă îmi era de ceea ce urmează să îmi arate amintirea.
M-am uitat la ceas. Era 12 noaptea fix. Scap tortul din mâini şi brusc, îmi apare în mână un cuţit. Iar aud vocea lui Slender.
'Dacă unul din părinţii fetei e om, atunci ea va deveni un demon, ca urmare a păcatului'
Eu, cea din amintire mă privea îndelung, în timp ce sfâşia cu dinţii carnea de pe unul dintre invitaţi.
La început am împietrit, iar apoi a început să îmi placă. Sângele fiecărei victime în parte era cald, fierbinte... excitant. Atăt de mult sânge! Fascinant! Incredibil! Sunetul oaselor rupte era melodia care-mi făcea urechile să ceară mai mult, şi mai mult.
Am clipit. Am pierdut un moment. Distracţia se terminase. Mă trezisem.
-Slender?
-Da?
-Eu chiar am omorât persoanele alea? Întreb puţin panicată.
-Da. Ai văzut cu ochiii tăi. Răspunde destul de trist.
-Şi mama?
-Pe ea ai cruţat-o, şi pe Maia. Nu ştiu de ce.
Se aude o bătaie în uşă şi cineva intră.
-Bună, Benjamin. Spun eu zâmbind.
El se uită puţin la mine, apoi îi face un semn lui Slender care la rândul lui dă din cap şi-i spune să iasă.
Slender mă ia de mână fără să spună nimic, şi părăsim camera. El o ia înainte şi-mi spune să aştept până mă strigă el. Stăteam lângă uşă, alături de Benjamin.
-Bună.. scuze că nu am răspuns. Spuse el, îmbujorându-se.
-Nu-i nimic, Benjamin.
-Spune-mi Ben.
-Dar îmi place cum sună Benjamin! Spun eu, cu o faţă de copil răsfăţat.
Începem amândoi să râdem uşor. Din interiorul camerei în care a intrat Slender se aude un glas mai tare ca restul, spunând 'Slendy, cine-i acolo?'.
-Benjamin, Arya, veniţi. Strigă Slender.
În mijlocul încăperii era o masă rotundă, în jurul căreia erau multe persoane ale căror priviri erau aţintite spre mine.
L-am observat pe cel care seamănă cu Slender. El e Offender, nu? Tata.
S-a uitat la mine şocat.
-CARMEN!? Strigă el, după ce mă privi mai atent.
---------------------
Sper să vă placă. Aştept păreri.
Ambrose Spammer
10 ani
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Lost and Found (creepypasta f.f) Mar Aug 18, 2015 4:18 pm
Genială poveste. Sper să apară şi horror-ul. Next.