Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Joi Mai 21, 2015 1:48 pm
După un drum de aproximativ 10 minute , am ajuns la prietenul respectiv . Alex s-a dat jos din mașină , după care mi-a făcut semn să ies . Mhh , mă așteptam la ceva mai mult de la el . Mă dau jos din mașină , și îl urmez pe Alex în casă . Am intrat în curte , casa se vedea mult mai bine de acolo . Atunci am văzut că nu este doar o casă , e mai mare decât orfelinatul în care stau . Mă uit uimită la ea , dar gândurile mele sunt oprite de un băiat care venea spre noi . Se apropie de Alex și dă mâna cu el , se pare că este petrecerea acestui băiat . Un zâmbet a apărut pe fața lui când ma văzut , m-a privit preț de câteva secunde , după care la tras pe Alex de-o parte .
-Frate , nu știam că aduci și c**ve la petrecere . zice acel tip zâmbind .
Atunci am putut obsrva cum Alex la prins pe băiat de gât șoptindu-i ceva , nu am putut auzi ce .
-Să nu cumva să o mai faci pe Diana în felul ăla , ai înțeles sau vrei să repet? spune Alex nervos .
Îi dă drumul tipul și după se întoarce la mine . Am continuat să mergem până am ajuns la scările casei . Atunci într-o fracțiune de secundă Alex , m-a luat în brațe și a urcat cu mine toate scările . Ajunși în fața uși , cobor din brațele lui , intrând în încăpere . Primul lucru care nu putea trece neobservat erau fetele goale pușcă , care se plimbau de colo colo cu tave de deserturi . Ne-am așezat la o masă , și o fată s-a apropiat de Alex , punându-se în brațele lui și flirtând cu el . M-am ridicat de la masă și am fugit căutând baia . Am mers cam 5 minute pe holurile casei , încă negăsind baia . Am văzut o ușă albă , crezând că am dat de ce vroiam , am deschis-o fără să bat . Asta a fost prima mea greșeală , se pare că acea nu era baia , și că doi porumbei își făceau de cap acolo . Era o cameră imensă . Am închis ușa cât de repede am putut și am fugit pe holul lung . Ajunsă la capătul lui , cineva m-a prins de mână . Era un tip , cred că era drogat fiindcă avea ochii mai roși ca roșile . M-a tras într-o cameră , eu căzând pe parchet . Și-a dat bluza jos , deja știam ce vrea . Am început să țip cât mă țineau plămâni , m-am uract în pat și aruncam în el cu tot ce puteam . Unde e Alex când ai nevoie de el . Țipam deja de vreo 5-6 minute , tipul necunoscut se enervase . S-a apropiat de mine începând să mă sărute pe gât , îl împingeam și dădeam cu pumni și picioarele , dar în zadar . Era cu mult mai puternic decât mine . Când a vrut să-și bage mâna sub rochia mea ușa se deschise și pe ea intrând Alex . La luat pe tip de gât aruncândul pe parchet , s-a urcat pe el și ia dat 3 pumni . După ce a observat că tipul rămăsese inconștient , i-a mai dat un pumn să fie sigur . M-a luat de mână și-am ieșit cu cea mai mare viteză din cameră , apoi din casă . Am urcat în mașină și am plecat spre casă . Stăteam pe scaunul din spate cu genunchi la piept și mă uitam pe fereastră . Afară începuse să plouă . Nu mi-am dat seama când Alex a oprit mașina semn că am ajuns . A venit și mi-a deschis ușa punându-și hanoracul pe capurile noastre . Am urcat direct în camera mea și m-am așezat în pat . Alex a venit cu o tavă cu mâncare la mine . Am vrut să-i mulțumesc, însă când s-a apropiat el de mine , l-am împins cu toată puterea mea începând să țip . A venit și m-a luat în brațe ținându-mă strâns .
-Liniștește-te , sunt eu , sunt Alex . Ești în siguranță acum , nimeni nu te va mai atinge , promit. Zice el oarecum serios.
Adorm în brațele lui . Era atât de bine , mă simțeam în siguranță cu el .
Next la câteva păreri.
- Avertisment Este interzis culorile deschise. Modificat intr-o culoare potrivita
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
xXDJMinerXx Nebun dupa forum
Mesaje : 305 Data de inscriere : 25/12/2014 Varsta : 20 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Viața se schimbă. Joi Mai 21, 2015 5:06 pm
E foarte tare, mai ales ca ai pus si comedie si romantism. Mai mult nu pot zice. :SN:
Imagineaza-ti cum ar fi viata fara curiozitati despre lumea horror.
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Joi Mai 21, 2015 6:24 pm
Povestea este tare! Insa ai grija, ca ai mici greseli de tastare,in rest e ok.Next!
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Viața se schimbă. Sam Mai 23, 2015 4:02 pm
Wtf ce petrecere o.o Cate idei umbla prin capul meu, se putea mult mai bine. Pe tema cu petrecerea puteai face cel putin 2 next-uri, oricum mi-a placut. Povestea in sine este una frumoasa ^^ Next.
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Dum Mai 24, 2015 12:29 am
*Dimineața* Mă trezesc și observ că Alex era încă lângă mine . Stătea pur și simplu și se holba la mine .A mai stat așa preț de câteva minute , după care mi-a zis .
-Ești atât de frumoasă . -Neața și ție . Ai stat toată noapte uitându-te la mine? întreb eu nedumerită . -Nu . zice el ridicându-se . Am stat toată noaptea ținându-te în brațe . mai adaugă el.
Stăteam și zâmbeam în timp ce el se ridicase și se îmbrăcase . Nu , nu era gol dacă la asta vă gândeați . Avea doar blugi pe el , și și-a mai luat un tricou negru cu „Obey” . A ieșit din cameră făcându-mi cu ochiul , și făcându-mi semn să îl urmez . Am ieșit din cameră după el , și am coborât în sufregerie . S-a așezat pe canapea , iar eu după el . A dat drumul la televizor , și acolo a văzut ceva ce la lăsat mască , și pe mine de asemenea . Era d-na Mara . Apărea la tv , se pare că acesta era secretul ei . Era prezentatoare tv . După emisiunea ei , la care ne-am uitat râzând cu lacrimi . După vreo 20 de minute m-am ridicat de pe canapea și m-am îndreptat spre bucătărie . Mi-am luat din frigider cutia cu lapte și din dulap cerealele . Mi-am pus într-un bol și am mâncat . Alex nu a venit în bucătărie așa că am urcat în cameră crezând că e acolo . Nu era , l-am căutat și în baie , dispăruse fără să-mi dau seama . Am mai tras o privire în sufregerie și atunci l-am putut observa . Era cu o fată . Acea imagine , cu ei dor sărutându-se pofticios . Doamne Diana , cum am putu crede că el s-ar uita vreodată la mine . Cât de proastă am fost . Am început să plâng zgomotos , și am fugit în baie . Am dat drumul la apă să curgă în cadă . Am stat vreo 10 minute să se umple cada , deja dădea pe afară . Nervi mi-au acoperit toate gândurile . Alex bătea în ușă disperat . Apa din cadă ajunse deja la picioarele mele care erau la 2 metri departare de cadă . M-am apropiat de cadă și m-am băgat până la fund .
Am intrat în cadă până la fund cu gândul să mă înec . Apa deja ajunse la genunchi lui Alex care era de cealaltă parte a uși . Am auzit cum a spart ușa , acela a fost ultimul sunet pe care l-am auzit .
*Perspectiva lui Alex* Apa mi-a ajuns la genunchi , eram de cealaltă parte a uși . Abia atunci mi-am dat seama că dacă nu fac ceva , altceva rău se va întâmpla . Îmi place Diana , și cred că țin la ea . Dar e doar o copilă Alex . Are 16 ani , iar tu ai 19 . Am spart ușa , și mi-am putut observa pitica inconștientă în cada mai mult decât plină de apă . Am intrat în cadă încercând să o scot pe Diana de acolo . Am reușit într-un sfârșit și am sunat la 911 .O amublanță a ajuns în 3 minute după apelul meu . Ajunși la spital au dus-o pe Diana în altă cameră . După ore , și ore de așteptat un doctor s-a apropiat de mine .
-Tu ești pentru domnișoara Diana Bogdan? întreabă el privindu-mă lung . -Da .răspund eu scurt . -Îmi pare atât de rău . spune el cu o expresie de nedescrie pe față . -A .. a murit? întreb eu deja plândâng . -.....
Next la câteva păreri .
Mesaje : 305 Data de inscriere : 25/12/2014 Varsta : 20 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Viața se schimbă. Dum Mai 24, 2015 8:40 am
Cea mai buna parte a ta. La inceput am citit o propozitie din prima parte, dupa m-am plictisit si n-am citit, dar mi-a atras cineva atentia la povestea ta, si nu regret ca mi-am facut niste timp sa o citesc.
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Dum Mai 24, 2015 5:55 pm
Povestea, este foarte tare. Sper ca fata sa nu moara, next!
Kent Incepator
Mesaje : 30 Data de inscriere : 19/01/2015 Varsta : 21 Localizare : Depinde,ori la mine ori la tine..
Subiect: Re: Viața se schimbă. Lun Mai 25, 2015 4:23 pm
Povestea nu-i deloc rea, sunt curios ce se va intampla cu fata o.o.
Raysa Nebun dupa forum
Subiect: Re: Viața se schimbă. Lun Mai 25, 2015 4:54 pm
-A murit? întreb eu deja plângând. -Nu , este în comă profundă . Zise doctorul dezamăgit. -Pot să o văd? întreb eu politicos. -Sigur , tot în față până ajungi la camera nr. 22. spune el indicându-mi pe unde să merg.
Auzind aceste cuvinte o iau la fugă pe hol ca un copil de 4 ani . Ajuns în fața camerei cu numărul 22 încep să mă gândesc . Nu vreau să intru , să o văd acolo , și să nu o văd zâmbind . Parcă numai ieri râdea și mă certa . Stai , asta chiar sa întâmplat ieri . După câteva minute de gândire , mă decid și intru . O văd , stătea întinsă pe spate în patul spitalului , atât de inocentă și totuși viața se pune împotriva ei . E o copilă , nu știe să aibă grijă de ea singură . Oare Dumnezeu ma aduc aici ca să am eu grijă de ea?! Atâtea întrebări , însă răspunsuri 0 . Închid ușa în urma mea și mă îndrept spre ea . Am căzut în genunchi în fața patului ei plângând . Nu mă mai puteam abține ,era prea mult să o văd aici . O durere mi-a copleșit sufletul , oare o plac ? Sau e ceva trecător . Sigur e ceva trecător fiindcă nu are cum să mă îndrăgostesc de o copilă de doar 16 ani , e imposibil . Sunt aici de la ora 12:00 și e deja 17:00 . Sunt de câteva ore bune , și nici nu mă gândesc să plec .Stau doar eu și cu ea aici , mi-ar fi plăcut mai mult dacă era trează , și râdea sigur se lua de mine . Așa e ea , e grijulie cu toată lumea , numai cu ea nu .Doamne Alex ești un nătărău . Am mai stat vreo 5 minute cu gândurile mele . După care am observat cum ușa se deschidea pe ea intrând mătușa mea Mara . Cu lacrimi în ochii am luat-o în braț repetând că îmi pare rău .
-De ce nu ai avut grijă de ea ? întreabă mătușa abea mai putând respira de la plâns -Îmi pare atât de rău . răspund eu abia abținându-mă .
I-am dat drumul mătușei din brațe , iar ea sa avântat către Diana . Stătea la capul ei și se ruga să se trezească . Au mai trecut câteva ore , mătușa a plecat acasă la insistele mele .Am rămas din nou singuri , doar eu și cu ea . De ce mă simt atât de vinovat ? De ce nu plec de aici? De ce mă interesează atât de mult de copiluța asta?Din nou întrebări fără răspuns .Mi-am adus un scaun lângă patul ei prinzând-o de mână și rugându-mă de ea să se trezească. Într-un final am adormit cu capul pe pieptul ei . M-am trezit pe același hol pe care am stat de dimineață . Nu știam ce sa întâmplat , eram lângă Diana și acum . Îl văd pe doctor apropindu-se de mine .
-Ce face Diana? Și ce caut eu aici? De ce nu sunt acolo? întreb eu. -Domnișoara a avut un atac de cord , am putu ajunge la timp să o salvăm. zice el zâmbind sarcastic . -Adică , sa.. -Da , sa trezit. îmi spune el întrerupându-mă.
O iau din nou la fugă pe hol și intru în salon ca un vîrtej . O văd pe Diana , mânca ca un copil de 5 ani . Era atât de dulce . Am fugit spre ea luând-o în brațe . Când mâinile mele au cuprinso ea a început să țipe. Un doctor a venit alertat de țipătul Dianei și ce a urmat ma marcat sumbru.
-Am uitat să vă spun , Diana .. -Diana ce? De ce a țipat? întreb eu nervos. -Și-a pierdut memoria . zice el încercând să zâmbească . Însă credem că e ceva temporal , așa că o vom externa în 30 de minute. mai adaugă el.
Am început să sar de colo colo ca un nebun . Eram foarte fericit , Diana se uita la mine ca la un necunoscut . Era atât de speriată .M-am îndreptat spre ea și i-am spus.
-Eu sunt Alex . -Bună Alex . Îmi spune ea cu un zâmbet inocent pe față. -Eu și tu locuim împreună cu mătușa mea , d-na Mara. zic eu privind-o. -Suntem împreună? întreabă ea curioasă. -......
Next la câteva păreri , scuzați-mi eventualele greșeli gramaticale și de tastare . :shoke:
Subiect: Re: Viața se schimbă. Lun Mai 25, 2015 4:58 pm
This is an genial poveste( Sunt bun la engleza). Oare va zice da sau nu? Orice ar fi, Next!