Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Joi Mai 21, 2015 1:48 pm
După un drum de aproximativ 10 minute , am ajuns la prietenul respectiv . Alex s-a dat jos din mașină , după care mi-a făcut semn să ies . Mhh , mă așteptam la ceva mai mult de la el . Mă dau jos din mașină , și îl urmez pe Alex în casă . Am intrat în curte , casa se vedea mult mai bine de acolo . Atunci am văzut că nu este doar o casă , e mai mare decât orfelinatul în care stau . Mă uit uimită la ea , dar gândurile mele sunt oprite de un băiat care venea spre noi . Se apropie de Alex și dă mâna cu el , se pare că este petrecerea acestui băiat . Un zâmbet a apărut pe fața lui când ma văzut , m-a privit preț de câteva secunde , după care la tras pe Alex de-o parte .
-Frate , nu știam că aduci și c**ve la petrecere . zice acel tip zâmbind .
Atunci am putut obsrva cum Alex la prins pe băiat de gât șoptindu-i ceva , nu am putut auzi ce .
-Să nu cumva să o mai faci pe Diana în felul ăla , ai înțeles sau vrei să repet? spune Alex nervos .
Îi dă drumul tipul și după se întoarce la mine . Am continuat să mergem până am ajuns la scările casei . Atunci într-o fracțiune de secundă Alex , m-a luat în brațe și a urcat cu mine toate scările . Ajunși în fața uși , cobor din brațele lui , intrând în încăpere . Primul lucru care nu putea trece neobservat erau fetele goale pușcă , care se plimbau de colo colo cu tave de deserturi . Ne-am așezat la o masă , și o fată s-a apropiat de Alex , punându-se în brațele lui și flirtând cu el . M-am ridicat de la masă și am fugit căutând baia . Am mers cam 5 minute pe holurile casei , încă negăsind baia . Am văzut o ușă albă , crezând că am dat de ce vroiam , am deschis-o fără să bat . Asta a fost prima mea greșeală , se pare că acea nu era baia , și că doi porumbei își făceau de cap acolo . Era o cameră imensă . Am închis ușa cât de repede am putut și am fugit pe holul lung . Ajunsă la capătul lui , cineva m-a prins de mână . Era un tip , cred că era drogat fiindcă avea ochii mai roși ca roșile . M-a tras într-o cameră , eu căzând pe parchet . Și-a dat bluza jos , deja știam ce vrea . Am început să țip cât mă țineau plămâni , m-am uract în pat și aruncam în el cu tot ce puteam . Unde e Alex când ai nevoie de el . Țipam deja de vreo 5-6 minute , tipul necunoscut se enervase . S-a apropiat de mine începând să mă sărute pe gât , îl împingeam și dădeam cu pumni și picioarele , dar în zadar . Era cu mult mai puternic decât mine . Când a vrut să-și bage mâna sub rochia mea ușa se deschise și pe ea intrând Alex . La luat pe tip de gât aruncândul pe parchet , s-a urcat pe el și ia dat 3 pumni . După ce a observat că tipul rămăsese inconștient , i-a mai dat un pumn să fie sigur . M-a luat de mână și-am ieșit cu cea mai mare viteză din cameră , apoi din casă . Am urcat în mașină și am plecat spre casă . Stăteam pe scaunul din spate cu genunchi la piept și mă uitam pe fereastră . Afară începuse să plouă . Nu mi-am dat seama când Alex a oprit mașina semn că am ajuns . A venit și mi-a deschis ușa punându-și hanoracul pe capurile noastre . Am urcat direct în camera mea și m-am așezat în pat . Alex a venit cu o tavă cu mâncare la mine . Am vrut să-i mulțumesc, însă când s-a apropiat el de mine , l-am împins cu toată puterea mea începând să țip . A venit și m-a luat în brațe ținându-mă strâns .
-Liniștește-te , sunt eu , sunt Alex . Ești în siguranță acum , nimeni nu te va mai atinge , promit. Zice el oarecum serios.
Adorm în brațele lui . Era atât de bine , mă simțeam în siguranță cu el .
Next la câteva păreri.
- Avertisment Este interzis culorile deschise. Modificat intr-o culoare potrivita
xXDJMinerXx Nebun dupa forum
5 Ani
5 ani de la crearea contului.
Mesaje : 305 Data de inscriere : 25/12/2014 Varsta : 24 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Viața se schimbă. Joi Mai 21, 2015 5:06 pm
E foarte tare, mai ales ca ai pus si comedie si romantism. Mai mult nu pot zice. :SN:
Drog Nebun dupa forum
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 22 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Joi Mai 21, 2015 6:24 pm
Povestea este tare! Insa ai grija, ca ai mici greseli de tastare,in rest e ok.Next!
Dizzy Designer
10 ani
Mesaje : 393 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 26 Localizare : B-N
Subiect: Re: Viața se schimbă. Sam Mai 23, 2015 4:02 pm
Wtf ce petrecere o.o Cate idei umbla prin capul meu, se putea mult mai bine. Pe tema cu petrecerea puteai face cel putin 2 next-uri, oricum mi-a placut. Povestea in sine este una frumoasa ^^ Next.
Raysa Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Dum Mai 24, 2015 12:29 am
*Dimineața* Mă trezesc și observ că Alex era încă lângă mine . Stătea pur și simplu și se holba la mine .A mai stat așa preț de câteva minute , după care mi-a zis .
-Ești atât de frumoasă . -Neața și ție . Ai stat toată noapte uitându-te la mine? întreb eu nedumerită . -Nu . zice el ridicându-se . Am stat toată noaptea ținându-te în brațe . mai adaugă el.
Stăteam și zâmbeam în timp ce el se ridicase și se îmbrăcase . Nu , nu era gol dacă la asta vă gândeați . Avea doar blugi pe el , și și-a mai luat un tricou negru cu „Obey” . A ieșit din cameră făcându-mi cu ochiul , și făcându-mi semn să îl urmez . Am ieșit din cameră după el , și am coborât în sufregerie . S-a așezat pe canapea , iar eu după el . A dat drumul la televizor , și acolo a văzut ceva ce la lăsat mască , și pe mine de asemenea . Era d-na Mara . Apărea la tv , se pare că acesta era secretul ei . Era prezentatoare tv . După emisiunea ei , la care ne-am uitat râzând cu lacrimi . După vreo 20 de minute m-am ridicat de pe canapea și m-am îndreptat spre bucătărie . Mi-am luat din frigider cutia cu lapte și din dulap cerealele . Mi-am pus într-un bol și am mâncat . Alex nu a venit în bucătărie așa că am urcat în cameră crezând că e acolo . Nu era , l-am căutat și în baie , dispăruse fără să-mi dau seama . Am mai tras o privire în sufregerie și atunci l-am putut observa . Era cu o fată . Acea imagine , cu ei dor sărutându-se pofticios . Doamne Diana , cum am putu crede că el s-ar uita vreodată la mine . Cât de proastă am fost . Am început să plâng zgomotos , și am fugit în baie . Am dat drumul la apă să curgă în cadă . Am stat vreo 10 minute să se umple cada , deja dădea pe afară . Nervi mi-au acoperit toate gândurile . Alex bătea în ușă disperat . Apa din cadă ajunse deja la picioarele mele care erau la 2 metri departare de cadă . M-am apropiat de cadă și m-am băgat până la fund .
Am intrat în cadă până la fund cu gândul să mă înec . Apa deja ajunse la genunchi lui Alex care era de cealaltă parte a uși . Am auzit cum a spart ușa , acela a fost ultimul sunet pe care l-am auzit .
*Perspectiva lui Alex* Apa mi-a ajuns la genunchi , eram de cealaltă parte a uși . Abia atunci mi-am dat seama că dacă nu fac ceva , altceva rău se va întâmpla . Îmi place Diana , și cred că țin la ea . Dar e doar o copilă Alex . Are 16 ani , iar tu ai 19 . Am spart ușa , și mi-am putut observa pitica inconștientă în cada mai mult decât plină de apă . Am intrat în cadă încercând să o scot pe Diana de acolo . Am reușit într-un sfârșit și am sunat la 911 .O amublanță a ajuns în 3 minute după apelul meu . Ajunși la spital au dus-o pe Diana în altă cameră . După ore , și ore de așteptat un doctor s-a apropiat de mine .
-Tu ești pentru domnișoara Diana Bogdan? întreabă el privindu-mă lung . -Da .răspund eu scurt . -Îmi pare atât de rău . spune el cu o expresie de nedescrie pe față . -A .. a murit? întreb eu deja plândâng . -.....
Next la câteva păreri .
5 Ani
Mesaje : 305 Data de inscriere : 25/12/2014 Varsta : 24 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Viața se schimbă. Dum Mai 24, 2015 8:40 am
Cea mai buna parte a ta. La inceput am citit o propozitie din prima parte, dupa m-am plictisit si n-am citit, dar mi-a atras cineva atentia la povestea ta, si nu regret ca mi-am facut niste timp sa o citesc.
Drog Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 22 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Viața se schimbă. Dum Mai 24, 2015 5:55 pm
Povestea, este foarte tare. Sper ca fata sa nu moara, next!
Kent Incepator
5 Ani
Mesaje : 30 Data de inscriere : 19/01/2015 Varsta : 25 Localizare : Depinde,ori la mine ori la tine..
Subiect: Re: Viața se schimbă. Lun Mai 25, 2015 4:23 pm
Povestea nu-i deloc rea, sunt curios ce se va intampla cu fata o.o.
Raysa Nebun dupa forum
10 ani
Subiect: Re: Viața se schimbă. Lun Mai 25, 2015 4:54 pm
-A murit? întreb eu deja plângând. -Nu , este în comă profundă . Zise doctorul dezamăgit. -Pot să o văd? întreb eu politicos. -Sigur , tot în față până ajungi la camera nr. 22. spune el indicându-mi pe unde să merg.
Auzind aceste cuvinte o iau la fugă pe hol ca un copil de 4 ani . Ajuns în fața camerei cu numărul 22 încep să mă gândesc . Nu vreau să intru , să o văd acolo , și să nu o văd zâmbind . Parcă numai ieri râdea și mă certa . Stai , asta chiar sa întâmplat ieri . După câteva minute de gândire , mă decid și intru . O văd , stătea întinsă pe spate în patul spitalului , atât de inocentă și totuși viața se pune împotriva ei . E o copilă , nu știe să aibă grijă de ea singură . Oare Dumnezeu ma aduc aici ca să am eu grijă de ea?! Atâtea întrebări , însă răspunsuri 0 . Închid ușa în urma mea și mă îndrept spre ea . Am căzut în genunchi în fața patului ei plângând . Nu mă mai puteam abține ,era prea mult să o văd aici . O durere mi-a copleșit sufletul , oare o plac ? Sau e ceva trecător . Sigur e ceva trecător fiindcă nu are cum să mă îndrăgostesc de o copilă de doar 16 ani , e imposibil . Sunt aici de la ora 12:00 și e deja 17:00 . Sunt de câteva ore bune , și nici nu mă gândesc să plec .Stau doar eu și cu ea aici , mi-ar fi plăcut mai mult dacă era trează , și râdea sigur se lua de mine . Așa e ea , e grijulie cu toată lumea , numai cu ea nu .Doamne Alex ești un nătărău . Am mai stat vreo 5 minute cu gândurile mele . După care am observat cum ușa se deschidea pe ea intrând mătușa mea Mara . Cu lacrimi în ochii am luat-o în braț repetând că îmi pare rău .
-De ce nu ai avut grijă de ea ? întreabă mătușa abea mai putând respira de la plâns -Îmi pare atât de rău . răspund eu abia abținându-mă .
I-am dat drumul mătușei din brațe , iar ea sa avântat către Diana . Stătea la capul ei și se ruga să se trezească . Au mai trecut câteva ore , mătușa a plecat acasă la insistele mele .Am rămas din nou singuri , doar eu și cu ea . De ce mă simt atât de vinovat ? De ce nu plec de aici? De ce mă interesează atât de mult de copiluța asta?Din nou întrebări fără răspuns .Mi-am adus un scaun lângă patul ei prinzând-o de mână și rugându-mă de ea să se trezească. Într-un final am adormit cu capul pe pieptul ei . M-am trezit pe același hol pe care am stat de dimineață . Nu știam ce sa întâmplat , eram lângă Diana și acum . Îl văd pe doctor apropindu-se de mine .
-Ce face Diana? Și ce caut eu aici? De ce nu sunt acolo? întreb eu. -Domnișoara a avut un atac de cord , am putu ajunge la timp să o salvăm. zice el zâmbind sarcastic . -Adică , sa.. -Da , sa trezit. îmi spune el întrerupându-mă.
O iau din nou la fugă pe hol și intru în salon ca un vîrtej . O văd pe Diana , mânca ca un copil de 5 ani . Era atât de dulce . Am fugit spre ea luând-o în brațe . Când mâinile mele au cuprinso ea a început să țipe. Un doctor a venit alertat de țipătul Dianei și ce a urmat ma marcat sumbru.
-Am uitat să vă spun , Diana .. -Diana ce? De ce a țipat? întreb eu nervos. -Și-a pierdut memoria . zice el încercând să zâmbească . Însă credem că e ceva temporal , așa că o vom externa în 30 de minute. mai adaugă el.
Am început să sar de colo colo ca un nebun . Eram foarte fericit , Diana se uita la mine ca la un necunoscut . Era atât de speriată .M-am îndreptat spre ea și i-am spus.
-Eu sunt Alex . -Bună Alex . Îmi spune ea cu un zâmbet inocent pe față. -Eu și tu locuim împreună cu mătușa mea , d-na Mara. zic eu privind-o. -Suntem împreună? întreabă ea curioasă. -......
Next la câteva păreri , scuzați-mi eventualele greșeli gramaticale și de tastare . :shoke:
5 Ani
Subiect: Re: Viața se schimbă. Lun Mai 25, 2015 4:58 pm
This is an genial poveste( Sunt bun la engleza). Oare va zice da sau nu? Orice ar fi, Next!