-Suntem împreună? întreabă ea curioasă.
-Nu , nu suntem împreună. răspund eu dezamăgit.

A zâmbit sarcastic , și mi-a arătat ușa în semn de „ieși afară , vreau să mă îmbrac” . Am ieșit din salon și m-am îndreptat spre doctor . Am povestit cu el ceva timp , a trecut ceva timp și Diana încă nu a ieșit . Merg spre salonul ei și când să deschid ușa iese ea cu o față oarecum veselă . O iau de mână ca pe un copil mic și plecăm spre ieșire. Ne luăm la revedere de la doctor , și mergem îndreptându-ne spre mașina mea .Ajunși acolo o văd pe Diana cum stătea în fața uși de la mașină așteptând să îi deschid ușa .Mă îndrept spre ușă chicotind și i-o deschid în cele din urmă .Intră în mașină închizând ușa în urma ei .Intru și eu în mașină și îmi aprind o țigară .Se holbează la mine mirată și ce urmează să îmi spună mă uimește.

- Dă-mi și mie una. zice ea întinzând mâna.
Zâmbesc sarcastic și îi răspund.
-Tu nu fumezi. spun eu chicotind.
Se uită urât la mine încrucișându-și mâinile și îmi răspunde nervos.
-Păii de acum fumez . Deci îmi dai sau îmi iau eu ! spune ea nervosă.

În cele din urmă i-am dat și ei să „fumeze” , după o ceartă de 30 de minute .Nu am mai văzut latura asta a ei niciodată .Ea e inocentă ,dulce ,glumeață și optimistă . Ea nu e fițoasă , asta e o latură a ei pe care nu vreau să o mai văd vreodată .E atât de schimbată , are doar 16 ani .Îi vreau binele și ea mă plesnește .A , da , nu v-am zis , pentru că nu am vrut să îi dau să fumeze ma plesnit peste față .Nici o fată nu a mai dat în mine vreodată .Nervos deja de cearta de dinainte , pornesc mașina și accelerez .Eram pe șosea , iar ea stătea și privea pe geam fumând .Nu zicea nimic de viteză sau de fumul din mașină .Era atât de nepăsătoare , nu-mi place această Diana .Nu e ea , e complet alt om .Trebuie să își recapete memoria cât mai repede .Ajunși într-un final acasă a ieșit din mașină ca o tornadă intrând în casă.

-Da , mersi că mă aștepți . strig eu oarecum nervos.

Închid mașina și merg și eu spre casă .Intru înăuntru și o văd pe Diana stând pe canapeaua din sufragerie fumând și stând pe facebook .Când mătușa intră în living și o vede pe Diana fumând mă plesnește peste ochii înjurându-mă și spunându-mi de ce i-am dat Dianei să fumeze.

-Mătușă , și-a pierdut memoria .zic eu frustrat .Și dacă mai sunt plesnit odată o să fac urât .mai adaug eu gesticulând cu mâinile.

Arunc cheile de la mașină pe dulap și mă așez lângă Diana .Mă uitam la ea ca la o necunoscută.

-Ce te uiți așa la mine? mă întreabă ea râzând.
-Asta nu ești tu! îi zic eu. Tu ești un copil de 16 ani . Tu înainte nu fumai , erai o copilă inocentă , adorabilă , amuzantă de care eram îndrăgostit la maxim .Mai adaug eu.
-Și dacă erai îndrăgosti de mine , de ce nu suntem împreună? mă întreabă ea sarcastică.
-Pentru că ne cunoaștem de 1 săptămână .îi răspund eu.

Ne holbam unul la altul timp de câteva minute , după care cineva sună la ușă .Mă duc și când deschid ușa văd un băiat șaten cu ochii căprui .Mă uitam la el ca la un BMW , eram uimit cine naiba e ăsta? și ce vrea? mă întreb eu în gând .
O văd pe Diana cum aleargă spre ușă și îl ia în brațe sărutându-l după .Eu încă eram la ușă cu mâna pe clanță .De nervi am strâns atât de tare clanța încât am rupt-o .

-Cine dr*cu e ăsta? întreb eu nervos.
-Bogdan , iubitul meu. răspunde ea diabolic.

O trag pe Diana în casă și îi șoptesc.
-Când pui mei ți-ai și găsit un iubit?
-Acum , trebuie să plec , pa mătușă. strigă ea chicotind.

Am văzut-o cum pleacă închizând ușa în urma ei .Nu pot să cred cum acum câteva zile era a mea , iar acum e a lui „Îhh” .Da , aceasta e noua poreclă pentru Bogdan . Așa cum ați văzut „Îhh” .

-Cine era băiatul cu care a plecat Diana? mă întreabă mătușa.
- Era Îhh. răspund eu scârbit.
-Cine e Îhh?
-Bogdan . Mătușă vorbim mai târziu nu am chef acum. spun eu urcând în camera mea.

Mătușa se uita uimită la mine , nu cred că m-a văzut vreodată atât de supărat , nervos și frustrat pentru o fată .Ajuns în camera mea , mă arunc în bat aruncând cu o minge în perete , eram tot pe repet .Cineva bate la ușă , spun un „intră” printre lacrimi .Ce Dumnezeu e asta , eu nu am plâns niciodată ,mai ales pentru o fată .O văd pe mătușa cum intră în cameră și mă întreabă ce sa întâmplat?

-Diana , s-a întâmplat mătușă. spun eu ștergându-mi lacrimile.
-O iubești , Alex. spune ea încercând să zâmbească.

Se apropie de mine luându-mă în brațe .Chiar aveam nevoie de o îmbrățișare acum , eram distrus .După ce am mai povestit puțin cu mătușa , m-am pus în pat adormind .Mă trezesc la ora 01:00 noaptea .Mă duc în camera Dianei , și nu o văd acolo .O sun și îmi răspune sec.

-Da?spune ea cu o voce seacă.
-Unde ești? o întreb eu îngrijorat.
-În club. îmi spune ea vrând să facă glume.
Râdea ca o nebună , și nu zicea nimic.
-Ești Beată? o întreb eu nervos.

Nu a mai zis nimic , doar a închis telefonul .Îmi sun un prieten care mă poate ajuta.

-Salut , fra , ajută-mă puțin .Poți localiza numărul ăsta 07******89?întreb eu curios.
-Da , te sun eu în 3-4 minute.răspunde el somnoros.

Am închis telefonul aruncându-l pe pat , și așteptam să mă sune .Trec 5 minute , după 10 , i-au telefonul vrând să sun din nou .Dar când să apelez , mă sună tipul la care i-am cerut ajutorul .

-Strada **** numărul **. zice el abia mai vorbind.
-Mersi fra. răspund eu mândru.

Am luat-o din loc spre mașină și m-am îndreptat spre clubul la care ma trimis Darius , prietenul meu .Ajuns acolo , intru și încep să mă uit după Diana .O văd înconjurată de 3 sau 4 băieții .Merg spre ea , o i-au de mână și o privesc .Era moartă de beată . O bag în mașină și mă întorc înnapoi înăuntru .Îl văd pe Îhh , și merg spre el.

-Așa ai tu grijă de ea? întreb eu dându-i un pumn și plecând.

Am intrat în mașină , și am mers spre casă .După un drum de circa 10 minute , ajungem la destinație .O i-au pe Diana în brațe și o duc în camera ei , punând-o în pat .Nu am vrut să o i-au acum la întrebări , era prea de tot .O pun în pat și eu mă așez pe fotoliul din camera ei într-un final adormind .

Next la câteva păreri.
Minim de cuvinte pentru a trimite un mesaj: 4 (din cel putin 1 litere)
Ati introdus un numar de 1376 cuvinte. Puteti trimite mesajul.
Woow câteva cuvinte am scris =)).