Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 12:39 pm
De acum în fiecare zii când voi putea voi posta câte o prostie de genu: Imaginează-ți că... Cei care doresc vor trebuii să spună ce fac atunci,voi spune și eu^^Deci:
Imaginează-ți că vampirii există și au fost acceptați de societate.Ce ai face?
Eu cred că aș aștepta să apară primul vampir în orașul meu și l-aș pune să mă muște,pentru a trăi amândoi o viață fericită ca în Twilight o.o Wut. Da Da.
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
oShiori Veteran
Mesaje : 157 Data de inscriere : 25/05/2014 Varsta : 27 Localizare : Pe Marte..:o3
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 12:42 pm
Păi, deci există un păi...i-aş spune să mă "vampirizeze" şi pe mine, apoi nu ştiu... :lol:
Keep Calm and Never Give Up!
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 5:37 pm
Pai eu as face ase, fac o echipa de vanatori de vampiri bata-i norocu. Sa-i feliem pe toti! Is destui sugativi pe pamant, nu ne mai trebe
Mary Spammer
Mesaje : 564 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 20 Localizare : Bârlad
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 6:45 pm
Eu... As pune un vampir sa ma muste, sa ma faca la fel ca el (dar sa il iubesc, evident) si sa traim ca in Twilight, la fel cum zici si tu, Alle. Ah, as si omori o persoana- NIGHTMARE! !!!
Să citim și să dansăm; aceste două distracții nu vor face niciodată rău lumii.
Ana. Spammer
Mesaje : 1334 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 17 Localizare : Canapea :)
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 7:34 pm
Eu... As pune un vampir sa ma muste, sa ma faca la fel ca el (dar sa il iubesc, evident) si sa traim ca in Twilight, la fel cum zici si tu, Alle. Ah, as si omori o persoana- NIGHTMARE! !!!
Sunt de aceeasi parere cu Mary!
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 7:52 pm
Mereti meh la furat... imi iau linguri si furculite de argint si ati pus-o =)))
Ana. Spammer
Mesaje : 1334 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 17 Localizare : Canapea :)
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 9:05 pm
NIGHTMARE! a scris:
Mereti meh la furat... imi iau linguri si furculite de argint si ati pus-o )
Vampiri Twilight, au pielea tare si nu poti sa ii omori cu furculite, oricum or fi ele (nici cu pusca nu poti, nici cu tepusa). Doar un pampir poate omora un vampir. Un om nu are nici o sansa!
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 9:30 pm
Apropo, nu suntem in filme
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Oct 30, 2014 9:34 pm
Piei aghiuţă! Usturoi şi Biblie, apă sfinţită!
Mary Spammer
Mesaje : 564 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 20 Localizare : Bârlad
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 1:08 am
NIGHTMARE! a scris:
Apropo, nu suntem in filme
Bai du-te! Chiar asa? Nooo mai spune! Iti amintesc ca si din celelalte povesti cu vampiri au fost facute filme, deci ciocu' mic. Fiecare crede in ce varianta vrea. Oricum, pe cei ca mine si Ana nu i-ai putea omori, deci, repet: ciocu' mic, fratioare!
Să citim și să dansăm; aceste două distracții nu vor face niciodată rău lumii.