Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Mesaje : 334 Data de inscriere : 19/12/2011 Varsta : 27 Localizare : Wonderland
Subiect: A Pizza Delivery Mar Noi 24, 2020 5:52 pm
Era puțin trecut de ora 21, acum trei ani. Era atunci când livram pizza pentru un restaurant numit Gino's. A fost ultima livrare din noaptea aceea, și chiar și ultima livrare pentru acel job. Nu pentru că schimbul meu se termina, ci pentru motivul pe care urmează să îl aflați.
Trebuia să livrez o pizza normala la o casă aflată la vreo zece minute de restaurant, am ajuns acolo destul de repede, pentru că conduc rapid de obicei. Am parcat masina în fața porții și am mers la către ușă, am apăsat pe sonerie. Nimeni nu a răspuns timp de un minut așa că am apăsat pe sonerie din nou. Știam că soneria merge, pentru că puteam să aud zgomotul de afară. În cele din urmă, cineva a aprins lumina în camera de lângă ușa din fața casei, așa că m-am uitat la fereastră din instinct. Erau două persoane care se uitau pe fereastră la mine, m-am simțit ciudat și stânjenit, așa că mi-am luat privirea de la ei. Ușa din față s-a deschis, și puteam vedea un om cu mască de porc, nu puteam să îi văd fața dar părea destul de încântat de faptul că a sosit pizza. Și-a cerut scuze pentru costume și a zis că are o petrecere de tip role-play. Mi-a zis să intru în casă pentru un moment pentru că era frig afară și trebuia să își aducă portofelul. Așa că am intrat în casă și el a închis ușa, după care a plecat în altă cameră. Am făcut câțiva pași în față și m-am uitat prin casă, moment în care am observat că cele două persoane ce se uitau la mine de la fereastră au dispărut. Tipul cu masca de porc m-a chemat într-o cameră destul de aproape, nu mă simțeam foarte confortabil, ca să fiu sincer. Toată chestia cu masca era foarte ciudată și au fost două persoane ce se uitau la mine pe fereastră. Ținând pizza în mână am mers spre cealaltă cameră, iar cum am pășit din living în camera aceea, am rămas fără cuvinte. Erau 6 scaune pe care erau puse cearceafuri albe, aranjate într-un cerc. Erau 4 persoane așezate deja, toți având măști bizare de animale.
Tipul cu mască de porc ce a deschis ușa a zis :
— Vino, va dura doar un moment.
— Și ce role-play e mai exact și ăsta? am întrebat.
Toți cinci au început să râdă înfricoșător, reușind să mă facă să mă simt și mai inconfortabil. Tipul cu mască de porc mi-a cerut să mă așez în unul dintre scaunele libere. M-am uitat la el fără să zic niciun cuvânt. Apoi am văzut pe altcineva la ușă, care își ascundea jumătate de față după perete și mă privea, avea o mască de broască. Am zis că puteți să luați pizza, dar odată ce am început să mă retrag din cameră, nu mai râdea nimeni, nu era nici un fel de răspuns verbal. Două persoane s-au ridicat de pe scaun și au început să vină după mine, așa că am făcut prima chestie la care m-am gândit. Am aruncat cutia de pizza cât de tare am putut către ei în cameră și am fugit la ușa din față. Am deschis ușa și am fugit la mașină. Și da, am fost urmărit și afară, unul dintre ei încerca să îmi spargă geamul din spate. Am apăsat pe accelerație și am plecat de acolo. Am plecat direct la restaurant și i-am zis șefului meu ce s-a întâmplat. Că am fost jefuit, și la un pas de a fi probabil și răpit sau mai rău. Nu a vrut nici măcar să cheme poliția, așa că în seara aia mi-am dat demisia.
Peste câteva luni am primit o ofertă de la alt restaurant pentru livrări de pizza, dar n-am mai avut nicio experiență așa de ciudată.
Eu nu stiu dupa experienta aia oribila cum s-a mai angajat omul la alta pizzerie
Katharsis apreciaza acest mesaj
AlessiaAny Administrator
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 178 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 25 Localizare : Brasov
Subiect: Re: A Pizza Delivery Sam Mai 01, 2021 9:50 pm
Cineva s-a uitat prea mult la American Horror Story. De-asta mi-e frică să merg la alți oameni acasă.
Katharsis și DedeDali apreciaza acest mesaj
Alex. Administrator
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 1321 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 25 Localizare : Brasov
Subiect: Re: A Pizza Delivery Mar Mai 04, 2021 1:22 pm
Cred că e cea mai bună poveste pe care ai tradus-o, din câte am citit până acum. Eu aveam impresia că următoarea servire la masă va fi chiar curierul Poate era o combinație bună cu pizza. Te rog frumos sî ai grijă la repetiții pe viitor !
Katharsis apreciaza acest mesaj
Hanamura Incepator
Mesaje : 39 Data de inscriere : 24/09/2020 Varsta : 29 Localizare : Bistrița
Chiar imi era dor sa citesc cateva povesti horror. Pe mine m-a tinut prinsa in suspans si lipita de fiecare cuvant pe care il citeam. O povestioara pe cinste.