Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Astia erau vechi vampiri. Noi vampiri nu sunt sensibili la asa ceva, deci HA! =)))
Elful Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 23/08/2014 Varsta : 20 Localizare : Pe un unicorn. :>
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 9:10 am
M-as inchide in casa si as sta cu Biblia langa mine non-stop. =))))
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 12:31 pm
Imaginează-ți că pe o insulă din depărtare s-ar găsii un dinozaur T-Rex care a făcut 1000 de pui și puii vin în România. Ce ai face?
Eu una cred că mi-aș săpa o groapă în pământ și m-aș refugia acolo până când încălzirea globală ar devenii reală
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 1:38 pm
As urca un munte si m-as ascunde in pesteri
Elful Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 23/08/2014 Varsta : 20 Localizare : Pe un unicorn. :>
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 5:11 pm
As fi cu ochii in 4 pe oriunde as merge. =)))
Ana. Spammer
Mesaje : 1334 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 17 Localizare : Canapea :)
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 6:46 pm
Simplu... M-as muta in Germania
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 8:51 pm
Ana a scris:
Simplu... M-as muta in Germania
O idee buna o.o Eu m-as muta in alta tara pe unde dinozaurii nu planifica sa locuiasca.
Mary Spammer
Mesaje : 564 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 20 Localizare : Bârlad
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Vin Oct 31, 2014 9:08 pm
M-as muta intr-o tara in care nu ar fii dinozauri
Să citim și să dansăm; aceste două distracții nu vor face niciodată rău lumii.
Cadu Veteran
Mesaje : 227 Data de inscriere : 23/06/2014 Varsta : 21 Localizare : Peste tine
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Sam Noi 01, 2014 5:34 pm
Las chema pe pretenu meu,Dorel,care e prin Anglia cu cortu,saracu de el.Pai ce,când Dorel trage 2 guri de palinca e mai ceva ca SuperMan.Soooo,păzea!Dorel is Coming!
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Sam Noi 01, 2014 11:10 pm
Imaginează-ți că trei dintre cele mai malefice forțe ale acestui univers,capătă viață,mă refer la Samara,păpușa Annabelle și Moș Crăciun!Cei trei se aliază să lupte împotriva ta și ajung să-i mănânce lui Cadu pastrama,apoi să-ți folosească hârtia igienică și să-ți murdărească WC-ul. Eu așa mi-aș imagina că s-ar întâmpla o.o : Eu una sunt sigură că după ce aș afla că ei au făcut asta,i-aș asasina pe rând. Ce înseamnă la mine asasinat: I-aș absorbii cu aspiratorul și i-aș arunca pe o insulă din Bora-Bora,statul Bahamas,unde își vor petrece toată veșnicia de fantome,vor bântuii triburile de struțo-cămile de acolo. Tu ce ai face?
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?