Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Daca vad ca sunt personajul principal, vin sa joc makao cu tine. Daca sunt secundar, enervez cat mai repede personejele negative, fiindca stiu ca tot o sa mor.
Ce fac într-un film de groază ? Fac lab .. Fac ceva ca să nu mă întâlnesc cu fantoma . Da , asta fac .
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Mar Apr 21, 2015 1:39 pm
Ma urc intr-un copac si astept sa vad un avion sa ma salveze.
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Mier Iul 01, 2015 11:31 pm
Imaginează-ți că te joci un joc pe PC ( metin, Lol, Dota, FNAF etc etc) si deodată te trezești că ai intrat în joc. Ce-ai face? Eu una aș încerca să nu fiu omorâtă )
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Elful Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 23/08/2014 Varsta : 20 Localizare : Pe un unicorn. :>
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Joi Iul 02, 2015 11:19 am
As incerca sa ies cu pretul vietii . =]]
Society killed the unicorn.
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Mar Aug 11, 2015 8:03 pm
Imagineza-ti ca ai avea ocazia sa joci in anime.ul/desenul tau preferat. care ar fi acela? La mine sunt mai multe. Avatar The Last Airbender, Naruto, Tokyo Ghoul, Regele Saman, Pokemon, Ciudateni :3
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Ultima editare efectuata de catre Alle. in Mar Aug 11, 2015 8:54 pm, editata de 1 ori
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Mar Aug 11, 2015 8:15 pm
Bun deci ciudateni nu e anime! Naruto, fairy tail, legend legendary heroes, guildty crown, ao no exorcit, attack on titan, shiki, angel beats, mirai nikki,, shokegeki no souma, charllote, gangsta, aqurion no evol, danmachi, fullmetalalchimist, fate zero si poveste continua dar m-am plictisit si pllus ca nu imi aduc aminte toate titlurile
Alle Spammer
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Mar Aug 11, 2015 8:53 pm
Fhour Me a scris:
Bun deci ciudateni nu e anime! Naruto, fairy tail, legend legendary heroes, guildty crown, ao no exorcit, attack on titan, shiki, angel beats, mirai nikki,, shokegeki no souma, charllote, gangsta, aqurion no evol, danmachi, fullmetalalchimist, fate zero si poveste continua dar m-am plictisit si pllus ca nu imi aduc aminte toate titlurile
Am spus anime/desen
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Mar Sept 29, 2015 7:18 pm
Ciudățeeeni :3 Probabil i-aș arde toate puloverele lui Mabel și i-aș cupla pe Dipper cu Pacifica da, Pacifica
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Imaginează-ți că... Mier Sept 30, 2015 11:56 pm
Unchiu' bunic si i-as da o mama de bataie ca sa faca si el seriale mai normale... Dar mi-ar placea sa joc in Phineas si Ferb, SPIOANELE (da, dorinta de la 11 ani ''vreau sa folosesc si eu pudra aia'' inca exista!) siii Adventure Time