Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 385 Data de inscriere : 31/05/2014 Varsta : 17 Localizare : In my friend's dead body
Subiect: Turul mondial de monstrii Vin Iun 13, 2014 6:12 pm
Capitol I:Africa de Sud
Salutare,am cautat cativa monstrii,dar cativa e foarte putin!Hai sa mai cautam,monstrii pe care nu i-ati mai vazut!A si ne-am predat puterile de monstrii la un fel de vrajitor ca nu mai vream sa fim monstrii,dar totusi ne-a ramas zborul,nemurirea,forta,respiratul sub apa,etc. Eu:Haaaa,Africa de Sud! Ceilalti:De ce ne-ai adus aici? Eu:Sa-l cautam pe Inkanyamba! Ceilalti:Cine? Eu:O sa-l vedeti! Noi ne-am pus la somn si s-a auzit un fel de sunet (cum fac monstrii)si ne-am sculat si noi am zis ca el este!L-am vazut pe legendarul Inkanyamba:Era cat mine!Asa si dupa am incercat sa-l batem de nu se vede!Am luat pusca si l-am puscat si asta a fost!
Next la 3 pareri.P.S.Va rog nu-mi mai stergeti povestile cu monstrii!
OxygenX Nebun dupa forum
Mesaje : 385 Data de inscriere : 31/05/2014 Varsta : 17 Localizare : In my friend's dead body
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Vin Iun 13, 2014 6:30 pm
Pardon era cu mult mai mare decat mine!
dream36 Veteran
Mesaje : 276 Data de inscriere : 08/07/2013 Varsta : 19 Localizare : In Iad, vad mii de demoni calcati in picioare de Satana
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Sam Iun 14, 2014 8:19 am
ai multe greseli
Marius1 Expert
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Sam Iun 14, 2014 8:45 am
Ghost boy vreau sa-ti zic 2 lucruri.1next imi plac povestile astea de aventura si 2 mai intrebat daca am 10 ani da
OxygenX Nebun dupa forum
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Lun Iun 16, 2014 2:12 pm
Capitol II:Filipine
Din Africa de Sud ne ducem in Filipine sa cautam un bebelus,da ati auzit bine un bebelus! Eu:Haideti sa mergem intr-o padure! Ceilalti:Ok! Ale:Ce se aude? M:Un planset? Alexandru:Un planset de bebe! Eu:El e! Ne-am dus mai departe si am vazut dupa s-a transofrmat intr-un fel de bebe cu ochi rosii,piele zbarcita,colti mari si gheare taioase si il chema Tiyanak:Si mai era si dezbracat :shock: Eu:Aoleu cu ce-l omoram? Ale:Iuby,ia pusca! Eu:Ok! L-am puscat.... Eu:E mort? M:Nu stiu! Ale:Cum ziceai ca-l cheama? Eu:Tiyanak. A:Ce nume! Eu:Sa fim siguri dati-mi barosul! Ale:Ok! Ploschhhhhh.... Eu:Acum sigur a murit! Ceilalti:Sigur!
Bag next la 3 pareri!
Ale♥ Spammer
Mesaje : 1266 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 102 Localizare : Neverland
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Vin Iun 20, 2014 1:54 pm
Astept :SN:
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Vin Iun 20, 2014 5:26 pm
Povestea asta este de cel mai mare RAHAT . Dar nu ştiu din ce motiv , îmi place O.o
OxygenX Nebun dupa forum
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Joi Iul 31, 2014 7:59 am
La primul capitol am gresit!Nu ne-am predat puterile!Ci eram tot vampiri si alti monstrii!
OxygenX Nebun dupa forum
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Sam Aug 02, 2014 9:18 am
Capitol 3:Jersey
Din Filipine am ajuns in Jersey sa cautam o anume creatura:Diavolul din Jersey. Eu:Sunteti gata sa-l cautam? M:Nici macar nu ne-ai zis ce monstru cautam. Eu:Diavolul din Jersey. Ceilalti:Aha! S-a facut noapte si s-a auzit un fasnet de aripa si mi-am dat seama ca el era si chiar asa era. Eu:Hai sa-l cautam! Ale:BINEE!!! Toti:Uite-l!!! Mi-a dat o gheara peste fata! Am luat pusca si l-am impuscat :twisted: Ceilalti:Bravo,Robert! Eu:Mersi!
Bag NEXT la 3 pareri pozitive.Scuze ca s-a intamplat rapid actiunea sau ca n-am pus poza,dar sunt pe telefon.
Ana. Spammer
Mesaje : 1334 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 17 Localizare : Canapea :)
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Sam Aug 02, 2014 12:53 pm
Povestea este slaba... dar nu e oribila deci NEXT!