| Turul mondial de monstrii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
OxygenX Nebun dupa forum

Mesaje : 385 Data de inscriere : 31/05/2014 Varsta : 17 Localizare : In my friend's dead body
 | Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Vin 28 Noi 2014 - 22:56 | |
| pana la urma m-am gandit sa nu continui povestea,dar maine de dimineata incep o poveste noua tot ca asta,Vanatorii de SCP-uri.
| |
|
 | |
OxygenX Nebun dupa forum

Mesaje : 385 Data de inscriere : 31/05/2014 Varsta : 17 Localizare : In my friend's dead body
 | Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Dum 14 Dec 2014 - 21:35 | |
| ATENTIE!ANUNT IMPORTANT!!!
M-am decis sa mai fac poveste,dar o sa mai fac si la cealalta,vineri,pentru ca saptamana asta am treaba,am olimpiade,serbare si vineri fac next la amandoua!
| |
|
 | |
OxygenX Nebun dupa forum

| Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Vin 19 Dec 2014 - 22:31 | |
| - The Ghost Boy a scris:
- ATENTIE!ANUNT IMPORTANT!!!
M-am decis sa mai fac poveste,dar o sa mai fac si la cealalta,vineri,pentru ca saptamana asta am treaba,am olimpiade,serbare si vineri fac next la amandoua!
Scuze,dar n-am putut azi,dar maine sigur pot,deci ne revedem maine la ambele povesti!!! | |
|
 | |
OxygenX Nebun dupa forum

| Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Sam 20 Dec 2014 - 16:47 | |
| Capitol IX:Japonia
Bine ati revenit!Dupa cum puteti citi,suntem in Japonia sa cauta o fata cu gura taiata! Ale:Imi place de Kuckishake-Onna (nu stiu cum e scrie)! Eu:Da si mie! Dany:Haideti s-o gasim! Eu si Ale:Binee! Intre timp noi am vazut o fată pe strada care venea spre mine! Kuckishake-Onna:Salut frumuselule,crezi ca sunt frumoasa? Eu:Paiii...eu...zic ca esti asa s-asa! Kucki:Hmmm zici ca sunt asa s-asa! Eu:FUGIȚII!!!! Noi fugeam,iar ea nu venea dupa noi! Eu:Hmm,de ce nu vine dupa noi? Alex:Nu conteaza!!Ai facut poza? Eu: Ah sa-mi bag ****!Am uitat sa-i fac!Dar am o idee:eu sunt vampir,deci pot zbura pe deasupra ei si sa-i fac poza! Zis si facut,eu am zburat incetişor spre ea si am reusit sa-i fac poza! Eu:Yeeeee am facut-o!!!Acum haideti sa mergem acasa!Chiar nu-mi place aici! Ceilalti:Da,nici noua!
Next peste 2-3 comentarii! | |
|
 | |
OxygenX Nebun dupa forum

| Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mar 30 Dec 2014 - 0:31 | |
| Hai ma niciun comentariu?  | |
|
 | |
OxygenX Nebun dupa forum

| Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Lun 12 Ian 2015 - 15:20 | |
| Capitol X:Anglia
Am venit aici sa-l cautam pe Jeff the Killer!!! Eu:Infarsit il cautam pe asta! Ale:Mereu am fost curioasa sa-l vad in realitate. Dany:Si eu bai! Alex:Mdeah,eu m-am jucat jocurile cu el,dar la fel si eu vreau sa-l vad! Eu:Ok,deci haideti sa-l cautam! Cautam si cautam,pana cand se aude o fata care striga dupa ajutor: Eu:Uite-l pe Jeff care tortureaza pe cineva! Ale:Holly Fuck! Eu:Shhhh,sa nu facem zgomot ca sa nu ne auda! Alex:Ok,Ok! Pana cand vedem ca a omorat-o pe fata aceea! Eu:Nooooo,trebuie sa-l oprim! Ale:De acord! Eu:Bine ca mi-am adus pumnalul!Haya! Ale:Ok,haideti pe el la 3 ca deobicei!1!2!3! Noi:Haaaaaaaaa pe el!!! Jeff:Ce naiba? Buff Eu:Eooo,l-am doborat pe Jeffy! Jeff:Şi acum ce ai sa faceti cu mine? Eu:Te ducem la puscarie!!!
SFARSIT!!!
Next peste 2-3 comm-uri!!! | |
|
 | |
Vixen. Spammer

Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
 | Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mar 13 Ian 2015 - 13:06 | |
| Îți urmăresc poveștile de multă vreme și văd că nu pricepi un lucru: dublu-posting se pedepsește cu warn. Data viitoare când mai văd că postezi comentarii de genul ” Hai mă,niciun comentariu” , imediat după ce ai postat povestea, o să îți dau warn. Poți foarte bine să specifici la sfârșitul poveștii că aștepți x comentarii ca să continui.
O zi bună.Ele,terminat!  Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing it for a while  | |
|
 | |
OxygenX Nebun dupa forum

| Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mier 14 Ian 2015 - 14:15 | |
| Mdeah,scuze,dar eram suparat ca nimeni nu a scris!!!
Roby Terminat!!! | |
|
 | |
Ana. Spammer

Mesaje : 1334 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 17 Localizare : Canapea :)
 | Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mier 14 Ian 2015 - 18:31 | |
| - The Ghost Boy a scris:
- Mdeah,scuze,dar eram suparat ca nimeni nu a scris!!!
Roby Terminat!!! Si ce daca ? Poate omu nu are timp sa comenteze . Asta nu inseamna ca nu e urmarita povestea . Uita-te si la viualizari . Si de ce ai pus la sfirsitul mesajului "Roby Terminat!!!" ? | |
|
 | |
OxygenX Nebun dupa forum

| Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Joi 15 Ian 2015 - 17:47 | |
| Si de ce ai pus la sfirsitul mesajului "Roby Terminat!!!" ?
Ce,nu pot pune asta?Sunt obligat sa nu scriu asta?Omul e liber sa scrie orice!!! | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Turul mondial de monstrii  | |
| |
|
 | |
| Turul mondial de monstrii | |
|