Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 385 Data de inscriere : 31/05/2014 Varsta : 17 Localizare : In my friend's dead body
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Sam Aug 02, 2014 1:31 pm
Mersi,presupun!
♫Medi♫ Veteran
Mesaje : 150 Data de inscriere : 05/07/2014 Varsta : 22 Localizare : in spatele tau cu un cutit in mana deci AI GRIJA!!
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mar Aug 05, 2014 11:49 am
NExt
OxygenX Nebun dupa forum
Mesaje : 385 Data de inscriere : 31/05/2014 Varsta : 17 Localizare : In my friend's dead body
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Dum Sept 28, 2014 8:57 am
Capitolul IV:America de Nord
Bine ati revenit la cautarea unui "animal" mitologic,un iepure cu coarne de cerb,se numeste Jackalope. Eu:Frumoasa America. Ceilalti:Da,da e frumoasa acum ce facem? Eu:Campam. Peste cateva ore: Eu:Haideti sa-l cautam si nu va faceti griji este pasnic. Ale:E mai bn decat unul care te musca si te zgarie,ca Tyianac ala. Eu: Eu:Bine uitati-l,tot ce avem de facut e sa-l prindem. Ceilalti:OK Ma duc pe la spatele lui jackalope si-l prind de un picior apoi ceilalti il prind in plasa. Ale:ce frumos e! Eu:da e frumos. Alex:acum ce facem cu el? Eu:il lasam in pace si ii dam drumul in padure. Ale:Pa,micutule! Eu:Ale ti-ar placea sa-l ai de companie? Ale:la nebunieee!★
Deci acum avem un animal de companie numit Jack normal si e distractiv,jucaus si Ale nu mai poate dupa el.SFARSIT!!!
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Dum Sept 28, 2014 1:58 pm
Îmi place al doilea monstru.Nu știu de ce. :shock:
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
OxygenX Nebun dupa forum
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Dum Sept 28, 2014 5:50 pm
Poate din cauza ca e scary! A da si nextul il puneam dupa 2 comentarii,dar daca ai tot raspuns mai trebuie un comm si putin timp sa caut alt monstru!★
Ale * regina unicornilor* Veteran
Mesaje : 166 Data de inscriere : 22/08/2014 Varsta : 21 Localizare : pe un nor
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Dum Sept 28, 2014 9:06 pm
next
Sunt in iad... vreti sa va trimit ceva cald?
OxygenX Nebun dupa forum
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mar Sept 30, 2014 2:58 pm
Capitol V:Anglia
Cu totii stim ca moliile sunt rele,dar si oamenii sunt foarte rai,ei bine cum credeti ca ar fii un om-molie?De asta am venit in Anglia ca sa-l prindem si poate sa-l omoram. Eu:Ale,hranese-l tu pe Jack! Ale:ok,dar tu ce faci acolo? Eu:Ma uit dupa Moth-man. Ale:Logic ca faci asta :x Alex:si e rau moth-man? Eu:Mdeah. Alex:aha Eu: haideti sa ne instalam corturile! Ceilalti:Bine. peste candva timp.... Eu:Ba deci mai am putin si-mi explodeaza ochii de la atata cautare! Ale: Alex:Ati auzit? Eu: era cumva o bataie de aripa? Alex:Dap. Eu:Insfarsit a dat Dumnezeu sa apara si insecta aia umana. Ale:sa stii. Eu:Luati-va armele pentru ca e prea periculos. Ale:Jack,daca auzi ceva nu fugii si daca e dupa tine vino la noi,da? Jack:vruuup (inseamna Da in limba jackalopeza) Eu:uitati-l,haideti pe el la 3.1,2,3!! Ale:hehe l-am prins. Eu:Da asa e. Marius:acum ce facem cu el? Eu:il omoram. Ploschhh Eu:Mama ce-mi place barosul asta. Ale:Jack vinoo! Jack:okyl (inseamna Ok in jackolopeza) Eu: Asa acum haideti la corturi.
SFARSIT!!!
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mier Oct 01, 2014 12:54 pm
Ce jmek o.o :shock: :shock:
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
AlexReborn Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 12/09/2014 Varsta : 20 Localizare : salaj
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Vin Oct 03, 2014 9:25 pm
:SN: :SN: A da legat ceva cu uciderea monstrilor incearca sa faci unpic mai mult efort pentru personaje chiar daca sunt vampiri . In rest ii foarte faina
Sunt Mort.
Ionutz Veteran
Mesaje : 251 Data de inscriere : 25/09/2014 Varsta : 23 Localizare : in spatele tau
Subiect: Re: Turul mondial de monstrii Mier Oct 15, 2014 12:05 am