Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 11:55 am
Ano nu pateste nimic! Nu va las sa va atingeti de el! Ano e al meu! Bun deci partea asta a fost interesanta de ce par ca-s bi, nu o sa aflu O.o Asteptam sa vedem ce se intampla in nexT! Je terminat
DarkParadise Incepator
5 Ani
5 ani de la crearea contului.
Mesaje : 44 Data de inscriere : 25/03/2015 Varsta : 23 Localizare : Maybe in hell.
Mai, mai..Eu as fi luat nutella daca Miha nu m-ar lasa sa mananc ce mananca si ea )) Eu nebuna dupa nutella :> As sta in pat toata ziua si m-as indopa cu nutella ) Bine, prea multe despre mine. Deci imi place mult povestea Astept next. *Oare ce se va mai intampla? o.O Nu vreau sa stiu .. )))) *
Alice. Avansat
5 Ani
Mesaje : 78 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Wonderland .
Lăsați mâncarea-n pace . Nimeni nu se atinge de ea ! :c Credeți că o împart cu voi ? :c Și de ce ai spus de mine că mâncam ca o vacă , jito ? Ce bătaie îți iei .. Dar oricum ai primit de la Adra , deci nu mă mai bag . :3 Aștept next-ul . ( poate fac ceva mai interesant decât să mănânc și să joc Mario )
H o e s t Avansat
5 Ani
Mesaje : 73 Data de inscriere : 24/05/2015 Varsta : 24 Localizare : Norvegia
Mesaje : 78 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Wonderland .
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Sam Aug 01, 2015 1:09 am
Next .. ? Când pui next-ul ? Ai multe păreri , deja .
Raysa Nebun dupa forum
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Sam Aug 01, 2015 1:16 am
Mă Doris, tu nu le ai pe toate Ce-am făcut cu Alex și Ano de ce mi-a pus mâna pe fund? -_- . Tare o fost Andra Hai bagă next.
Andra. Moderator
10 ani
Mesaje : 105 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 25 Localizare : Alba
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Sam Aug 01, 2015 11:03 pm
Aoleooo sunt lesbi O.O Dar tot îmi place replica "-Da-te, o omooor! O omoor sa ma calce trenul.Iara m-a inselat!" Prea haioasă
Drog Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 22 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Dum Aug 02, 2015 12:26 am
Portalul din sifonierul lui Stefan l-a dus pe Traie in Evul mediu. Da, ati vazut bine, in evul mediu! Acolo zari un om medieval, ce statea si se scobea in nas , fara nicio treaba. Traie ce se gandi? Se gandi sa se duca la acel om fara creier , sa-i ceara o tigara cat de politicos poate. -Nenea domnul babuin, ma scuzati, aveti o tigara? Traie intreba degeaba, deoarece nenea domnul babuin nu-l lua in seama pe Traie, asa ca Traie deja nervos din cauza nepasarii "babuinului" , mai intreaba inca o data : -Baaa coae, ai o tigara? Atunci nenea domnul babuin isi scoate degetul din nas intorcandu-si incet privirea spre Traie si isi ridica pumnul... -Auuu! Deci pe asta ai inteles-o?! Mormantul castravetelui tau .... Saracul Traie primit un pumn e la nenea domnul babuin, de l-a bagat in pamant la propriu, incat doar capul i se mai vedea...
*Intre timp la vila*
Mihaela se gandi totusi ca-i momentul sa renunte la jocurile video, deoarece realizase si ea ca innebunise. -Nu, ca asa nu mai merge, trebuie sa fiu si eu ca o fata normala! -*Tuseala* *Tuseala* , tu fata normala? *tuseala* *tuseala* , spuse Marius, aparand de nicaieri. Atunci Miha ii trase o mutra urata acestuia dupa care incepu sa injure intr-o limba necunoscuta. Daaa, v-ati prins... Limba Miha... -Akichi Akichi akichi ki! akika akicha kiki ka ! -Ha, saraca, nici de vorbit nu mai stii sa vorbesti. Atunci Marius se transforma intr-un broscoi gras. -Vezi ce se intampla daca te pui cu mine,Marius? -Suuugi waaaaaak! Oare ce o fi vrut sa spuna Marius?....Hmmm....
*Intre timp in camera Cristinei*
Cea mai mare greseala e sa va lasati copilul sa se uite la desene si am sa va prezint de ce : -O nuuu, fetitele PowerPul ammm PowerPuff s-a terminat . Vreau si eu sa fiu o fetita PowerPul* ... Am PowerPuff! Atunci Cris isi lua o pelerina si iesi pe balcon, cu intentia de a se arunca ca sa zboare. Zis si facut, dar numai ca saraca...Aa stai, ce? -Zbooor! Pot zburaaa! Yayy sunt o fetita PowerPul , powerpuff ! Da,se pare ca Cristina reusi sa zboare,numai ca din neatentie intra intr-un copac...
*Intre timp in camera lui Doris*
Saraca Doris era plina de vanatai pe corp, de data asta speram ca si-a invatat lectia . -Fa, ma mai inseli? -Nu, nu nevasta promit!! -Faa, te distrug psihologic!!Ai inteles? -D... Da nevasta! Andra parasi camera lui Doris si tranti usa cat de tare putu'. -Doamne, Doamneeeeeee.... Ma bate nevasta Doamneee, cat sa mai suport?! Valeuuuu Aleeu! -Doris, deschide usa ! spuse Remus. -Pleaca ma, vrei sa ma bata nevasta?! -Ammm, ok.... Atunci Remus il zari pe Ano venind in graba spre camera lui Doris. -Ce-a patit printesa mea?! Ce a patiit?! -Ano , du-te-n' limbrici si nu mai visa, spuse Doris. Atunci Ano incepu' sa-i spuna o poezie de dragoste lui Doris, dar fu' intrerupt de catre Remus. -Frate, e veche faza cu poeziile. Atunci Ano se intrista si pleca spre toaleta , mai de parte nu vreti sa stiti ce s-a intamplat...
*Intre timp in curtea Vilei*
Mona si Alex se sarutau ca doi indragostiti... -Te vreau Alex! -Unde,aici?Nu crezi ca o sa ne vada cineva? Hai mai bine totusi in copac, spuse Alex cu un zambet pervers pe fata. Alleluia, in sfarsit! Putem vedea o scena de sex fierbinte! Dupa ce acestia reusira sa se urce in copac, Mona intreaba: -Ce jucam? Tabinet? -Desigur, e jocul meu preferat de carti! Tabinet? Really? Come on porumbeilor, ce dracu' sunteti tineri, de ce nu o faaaaceti?!
*Intre timp in camera de conferinta*
Ele, Alle si Ema, inconjurau in camera de conferinta, un baiat. -Ok, se pare ca esti nou, cum te numesti? intreaba Ele serioasa. -Gabi. -Ok Gabi, esti retardat? Daca nu esti retardat nu ai ce cauta aici! spuse Alle. -Eu..eu... -Alle, ia-l mai incet, spune Ema cu un ton calm.
-------------------------------------------------------------- Aceasta poveste minunata a fost corectata de Ema.
Alice. Avansat
5 Ani
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Dum Aug 02, 2015 12:37 am
Eu ? Să mă las de jocuri video ? Povești .. Și cică : ” -Akichi Akichi akichi ki! akika akicha kiki ka ! ” . )) Fă, asta spun când pierd la vreun joc , deci plz , nu blestem cu din astea . ) Next, Doris.
Ambrose Spammer
10 ani
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Dum Aug 02, 2015 7:30 am
No, super. Am ras ceva. Daca as putea face si altceva inafara sa joc carti, cred ca ar fi mai interesant. Baga next.