Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 11:55 am
Ano nu pateste nimic! Nu va las sa va atingeti de el! Ano e al meu! Bun deci partea asta a fost interesanta de ce par ca-s bi, nu o sa aflu O.o Asteptam sa vedem ce se intampla in nexT! Je terminat
DarkParadise Incepator
Mesaje : 44 Data de inscriere : 25/03/2015 Varsta : 20 Localizare : Maybe in hell.
Mai, mai..Eu as fi luat nutella daca Miha nu m-ar lasa sa mananc ce mananca si ea )) Eu nebuna dupa nutella :> As sta in pat toata ziua si m-as indopa cu nutella ) Bine, prea multe despre mine. Deci imi place mult povestea Astept next. *Oare ce se va mai intampla? o.O Nu vreau sa stiu .. )))) *
Alice. Avansat
Mesaje : 78 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 19 Localizare : Wonderland .
Lăsați mâncarea-n pace . Nimeni nu se atinge de ea ! :c Credeți că o împart cu voi ? :c Și de ce ai spus de mine că mâncam ca o vacă , jito ? Ce bătaie îți iei .. Dar oricum ai primit de la Adra , deci nu mă mai bag . :3 Aștept next-ul . ( poate fac ceva mai interesant decât să mănânc și să joc Mario )
H o e s t Avansat
Mesaje : 73 Data de inscriere : 24/05/2015 Varsta : 20 Localizare : Norvegia
C'mon baby raise your knife Welcome darling to my sacrifice
Alice. Avansat
Mesaje : 78 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 19 Localizare : Wonderland .
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Sam Aug 01, 2015 1:09 am
Next .. ? Când pui next-ul ? Ai multe păreri , deja .
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Sam Aug 01, 2015 1:16 am
Mă Doris, tu nu le ai pe toate Ce-am făcut cu Alex și Ano de ce mi-a pus mâna pe fund? -_- . Tare o fost Andra Hai bagă next.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Andra Moderator
Mesaje : 103 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 21 Localizare : Alba
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Sam Aug 01, 2015 11:03 pm
Aoleooo sunt lesbi O.O Dar tot îmi place replica "-Da-te, o omooor! O omoor sa ma calce trenul.Iara m-a inselat!" Prea haioasă
"Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea" - Sigmund Freud.
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Dum Aug 02, 2015 12:26 am
Portalul din sifonierul lui Stefan l-a dus pe Traie in Evul mediu. Da, ati vazut bine, in evul mediu! Acolo zari un om medieval, ce statea si se scobea in nas , fara nicio treaba. Traie ce se gandi? Se gandi sa se duca la acel om fara creier , sa-i ceara o tigara cat de politicos poate. -Nenea domnul babuin, ma scuzati, aveti o tigara? Traie intreba degeaba, deoarece nenea domnul babuin nu-l lua in seama pe Traie, asa ca Traie deja nervos din cauza nepasarii "babuinului" , mai intreaba inca o data : -Baaa coae, ai o tigara? Atunci nenea domnul babuin isi scoate degetul din nas intorcandu-si incet privirea spre Traie si isi ridica pumnul... -Auuu! Deci pe asta ai inteles-o?! Mormantul castravetelui tau .... Saracul Traie primit un pumn e la nenea domnul babuin, de l-a bagat in pamant la propriu, incat doar capul i se mai vedea...
*Intre timp la vila*
Mihaela se gandi totusi ca-i momentul sa renunte la jocurile video, deoarece realizase si ea ca innebunise. -Nu, ca asa nu mai merge, trebuie sa fiu si eu ca o fata normala! -*Tuseala* *Tuseala* , tu fata normala? *tuseala* *tuseala* , spuse Marius, aparand de nicaieri. Atunci Miha ii trase o mutra urata acestuia dupa care incepu sa injure intr-o limba necunoscuta. Daaa, v-ati prins... Limba Miha... -Akichi Akichi akichi ki! akika akicha kiki ka ! -Ha, saraca, nici de vorbit nu mai stii sa vorbesti. Atunci Marius se transforma intr-un broscoi gras. -Vezi ce se intampla daca te pui cu mine,Marius? -Suuugi waaaaaak! Oare ce o fi vrut sa spuna Marius?....Hmmm....
*Intre timp in camera Cristinei*
Cea mai mare greseala e sa va lasati copilul sa se uite la desene si am sa va prezint de ce : -O nuuu, fetitele PowerPul ammm PowerPuff s-a terminat . Vreau si eu sa fiu o fetita PowerPul* ... Am PowerPuff! Atunci Cris isi lua o pelerina si iesi pe balcon, cu intentia de a se arunca ca sa zboare. Zis si facut, dar numai ca saraca...Aa stai, ce? -Zbooor! Pot zburaaa! Yayy sunt o fetita PowerPul , powerpuff ! Da,se pare ca Cristina reusi sa zboare,numai ca din neatentie intra intr-un copac...
*Intre timp in camera lui Doris*
Saraca Doris era plina de vanatai pe corp, de data asta speram ca si-a invatat lectia . -Fa, ma mai inseli? -Nu, nu nevasta promit!! -Faa, te distrug psihologic!!Ai inteles? -D... Da nevasta! Andra parasi camera lui Doris si tranti usa cat de tare putu'. -Doamne, Doamneeeeeee.... Ma bate nevasta Doamneee, cat sa mai suport?! Valeuuuu Aleeu! -Doris, deschide usa ! spuse Remus. -Pleaca ma, vrei sa ma bata nevasta?! -Ammm, ok.... Atunci Remus il zari pe Ano venind in graba spre camera lui Doris. -Ce-a patit printesa mea?! Ce a patiit?! -Ano , du-te-n' limbrici si nu mai visa, spuse Doris. Atunci Ano incepu' sa-i spuna o poezie de dragoste lui Doris, dar fu' intrerupt de catre Remus. -Frate, e veche faza cu poeziile. Atunci Ano se intrista si pleca spre toaleta , mai de parte nu vreti sa stiti ce s-a intamplat...
*Intre timp in curtea Vilei*
Mona si Alex se sarutau ca doi indragostiti... -Te vreau Alex! -Unde,aici?Nu crezi ca o sa ne vada cineva? Hai mai bine totusi in copac, spuse Alex cu un zambet pervers pe fata. Alleluia, in sfarsit! Putem vedea o scena de sex fierbinte! Dupa ce acestia reusira sa se urce in copac, Mona intreaba: -Ce jucam? Tabinet? -Desigur, e jocul meu preferat de carti! Tabinet? Really? Come on porumbeilor, ce dracu' sunteti tineri, de ce nu o faaaaceti?!
*Intre timp in camera de conferinta*
Ele, Alle si Ema, inconjurau in camera de conferinta, un baiat. -Ok, se pare ca esti nou, cum te numesti? intreaba Ele serioasa. -Gabi. -Ok Gabi, esti retardat? Daca nu esti retardat nu ai ce cauta aici! spuse Alle. -Eu..eu... -Alle, ia-l mai incet, spune Ema cu un ton calm.
-------------------------------------------------------------- Aceasta poveste minunata a fost corectata de Ema.
Alice. Avansat
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Dum Aug 02, 2015 12:37 am
Eu ? Să mă las de jocuri video ? Povești .. Și cică : ” -Akichi Akichi akichi ki! akika akicha kiki ka ! ” . )) Fă, asta spun când pierd la vreun joc , deci plz , nu blestem cu din astea . ) Next, Doris.
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Dum Aug 02, 2015 7:30 am
No, super. Am ras ceva. Daca as putea face si altceva inafara sa joc carti, cred ca ar fi mai interesant. Baga next.