Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 22 Localizare : Acasa.
Subiect: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 1:27 am
Welcome to the vila sau conacul Spectru Realitatii! Aici locuiesc toate speciile posibile de oameni, care se distreaza , in loc sa citeasca . Haha, rimeaza nu? Nu? Ok...Aceasta vila cuprinde cu peste 20 de dormitoare luxoase, 3 bucatarii, 3 bai, 2 saloane imense unde acestia organizeaza party-uri, un pod imens, plin cu vechituri, un subsol infricosator, 2 spa-uri, 2 sali de Fittness, 2 camere de gaming , o curte imensa plina de decoratiuni cum ar fi: pitici de gradina, flori , leagane si multe altele. Cred ca-i timpul sa va prezint cateva persoane din aceasta vila/conac (idk): Prima este Ele! Administratoarea acestei vile! Aceasta cantareste...
-Chiar crezi ca e esential sa spui asta?! Sa nu te prind...
Urmatoarea este Alle! Care si aceasta este Administratoarea vilei. Ea canta...Nu o sa spun cat cantareste ca probabil ma voi trezi in carje. Aceasta este o persoana foarte vioaie, care adora Cristi din Banat.
-Ca o apa Cristalina, asa sunt ochii tai ...
Urmatoarea este Ema! Presedinta aceste vile, care desigur ,este foarte si prin foarte ma refer la exagerat de draguta si este cea mai pasnica dintre aceasta gasca, bravo ei!
-Ieri, in timp ce mergeam pe strada, am vazut sub pom un pui de randunica , asa ca l-am luat si l-am pus inapoi in cuibul lui.
Urmatorul este Traie, sau Night. Acesta este un expert in fumat, iar replica lui de agatat fete este: "Salut pisi! Stii, mi-a cazut tigara cand te-am vazut...Ti-as trage un fum..." -Da ni ba! Jura-te ca asa zic!
Urmatoarea este Drog sau Doris, tipa nebuna, draguta si ...
-Si saxy ma! Buliceala, buliceala!
Urmatoarea este Andra, nevasta Dorisei .
-Nevastaaaaa intra dracii in tine daca ma mai inseli!
Urmatorul este Ano, tipul de treaba, care se sperie de piticii de gradina.
-Ce, ce...Piticii de gradina vor saa stapaneasca lumea ! Fugiiiti! Ohhh, stati, ma linistit aceasta poza pe care o am cu Doris...Ahhh Doris...
Urmatorul este Alex (Alex tm) , tipul care cate o data nu scoate nici-o vorba, dar tot o data e tipul cu care vrei sa razi.
-Bubili bau! Hey.
Urmatoarea este Mona, tipa care se schimba pe saptamana ce trece, dar tot o data e si dragutza. Aceasta e iubita lui Alex.
- Baaaa coae, mai taie dreacului din ele! Puff!
Urmatorul este Stefan/Stef/Stefana, sadicul grupului, el este genul de om, care mananca si se uita la filmulete cu oameni torturati.
-Eah, un fleac.
Urmatoarea este Cris, o fata care vrea sa devina un unicorn.
-Rock cu unicorni!
Urmatorul este Marius , tipul mistocar.
-Hai ba du-te.
Urmatoarea este Miha gamerita ( nu stiu daca am scris bine), care adora sa se joace Mario.
-Mario, sari! Oh wait, imi ador fundul !
Si ultimuuul este Remus , tipul care iti spune daca-i veche faza.
-E veche faza cu e veche faza.
Si acestia se numesc Gasca Spectru'. Desigur, ca pe parcurs vor mai veni noi persoane la fel de retardate ca acestea pe care vi le-am prezentat. Pana atunci, fiti pe faza! -----. Stiu, am folosit prea mult dialog, dar sper ca va placut! Voi baga next dupa cateva pareri.
Ambrose Spammer
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 2:23 am
No, cand am zis eu aia? Meh, imi place. Next.
Raysa Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 2:27 am
Haolo, ce prezentare ne făcuși tu Doris. Doar 3 băi? Doar 3? Săracă vila asta . E un next?! Îl vreau. Mona îl vrea.
Bishamon Spammer
5 Ani
5 ani de la crearea contului.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 2:30 am
wow de ce eu par cel mai dus, mie nu mi e frica de pitic:-? asteptam next
Alice. Avansat
5 Ani
Mesaje : 78 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Wonderland .
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 2:34 am
Oh , doamne cică : ” Miha : Gamerița care joacă Mario . - Mario , sari ! Oh wait , îmi ador fundul ! ” Cât adevăr .. Dar ai uitat de blestemul celor 69 de bănuți . Legenda spune că nu o dispărut . ;-; În fine . Nu credeam că o să apar , mai ales într-o versiune puțin mai veche de-a mea * ” versiune veche ” , prea multe jocuri jucate ) * . Baftă Doris , cu next-ul . P.S: E ” gameriță ” . Să-ți intre bine în cap .
Drog Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 22 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 10:03 am
*Ora 8:00 a.m*
Iata o dimineata obisnuita a Mihaelei in care se joaca Mario. Aceasta e nemultumita de rezultatele acestui joc. Ori cat de mult s-ar juca, tot la 69 de banuti ramane.
-E un blesteeeem!
Aceasta incearca din rasputeri sa ajunga la printesa, dar nu reuseste, asa ca lasa la o parte maneta de la X-Box si se duce sa manance ceva.In drum spre bucatarie aluneca pe gresia bine lustruita.
-Nebunooo!spune Traie. -Tu cum de esti treaz la ora asta? -Am ramas fara tigari... -Clar,acum scuza-ma, ma duc sa mananc ceva. Probabil pomana porcului, nu stiu...
Si dusa a fost. Saracul Traie a ramas fara tigari, simte ca inebuneste, ar face orice ca sa primeasca o tigara. Dar ce se gandeste el? Se gandeste sa intre pe furis in camera lui Stefan si sa fure o tigara. Problema e, ca Stefan, are o camera, o camera...prea infricosatoare.Sunt mituri precum ca in camera lui, au avut loc fel si fel de lucruri paranormale.Dar Traie nu are de ales, trebuie sa se duca... Zis si facut, Traie se indreapta tiptil spre camera lui Stefan, pana cand ajunge in fata usii.Acolo se opreste pentru as face rugaciunea cateva secunde, dupa care intra. Si BOOOM! Ce sa vezi acolo?!Stefan care doarme ca un bebe, inconjurat de ursuleti de plush si alte chestii dragute, nici de cum chestii infricosatoare.
-Ce dracu ma?!Mno, bine, unde sunt tigarile?
Acesta zareste dulapul lui Stefan si se gandi ca acolo se afla tigarile.Proasta gandire.Cand acesta deschise usa dulapului, zari un portal.Ce se gandi Traie? Da, sa intre si dus a fost.
-Mami...Unde sunt...?
*Intre timp in camera lui Alex* Ahhh, ce imagine draguta, Alex in pat cu Mona, oare ce s-a intamplat aseara?
-Puff, ce fierbinte a fost... -Stiu Puf...Cea mai tare noapte ever! -Ok, deci si in seara asta ne vom juca carti. -O sa te bat din nou!
Baaaa, wait,wait...Ce-au facut astia aseara? Au jucat carti? Come ooon.... Dar , ce se aude? Se aude Ano ciocanind la usa.
-Alex, tot nu vrei sa te casatoresti cu mine?zise Ano sarcastic. -Fugi ba de-aici! -No, ma primiti si pe mine in pat cu voi? Nu,ok, feriti-va!spune acesta sarind in pat cu Alex si Mona. -Ano, nu-mi mai atinge fundul!spune Mona. -Ce face maaa?!spuse Alex usor nervos. -Nimic...
*Intre timp in camera lui Doris* Doris,Doris... Isi cauta chilotii tanga, dar nu-i gaseste.
-Oare unde or fi?!
*Cioc Cioc*
-Cine e? -Eu...Marius.
Hmmm, oare ce are in gand Marius...?
-Wtf Marius, pune ceva pe tine!! -Ce? Nu-ti place? Come oon, orice fata ar vrea sa ma vada asa, spune Marius apropiindu-se incet de Doris.
Atunci Doris se inrosi toata, dar oricat de tentata era , tot i-a aruncat un papuc in cap lui Marius.
-Iesi in curcanii tai de-aici, pana nu te vede cineva ca iesi asa din camera mea!
Si Marius dus a fost. Problema e ca cineva deja apuca-se sa-l vada pe Marius iesind din camera lui Doris.
-Ce...What, nu se poate!spune Remus.
Da, se pare ca Remus il vazuse pe Marius iesind din camera lui Doris.
-Trebuie sa-i dau de veste Andrei, "nevasta" lui Doris.
Tocmai atunci, Remus o zareste pe Andra venind spre camera lui Doris cu un bici in mana.
-Ceee...Ba, e veche faza cu biciul. -Da-te, o omooor! O omoor sa ma calce trenul.Iara m-a inselat! -Awww, deci ai aflat...
Atunci Andra, il da la o parte pe Remus din calea ei si intra in camera lui Doris inchizand usa cu cheia. De acolo incepu´ sa se auda urlete.
-Saraca Doris...
*Intre timp in camera lui Ele*
No, cred ca Ele a planificat aseara o conferinta, deoarece se afla in pat cu Alle si Ema. Probabil au planificat o surpriza pentru gasca, sau...
-Ohh, cea mai tare noapte! Am stat si ne-am uitat nu mai la filme cu Ian Somerhalder si Paul Wesley!spuse Alle -Da, a fost nemaipomenit! spuse Ema. -Mda, fetelor...Stiti ca Ian Somerhalder si Paul Wesley vor veni in Beverly Hills?intreaba Ele. -Da si deja am 3 pentru spectacol,spuse Alle.
Atunci cele 3 fete sari de bucurie, deoarece vor putea merge la spectacol, impreuna.
*Intre timp cu Cristina* Cristina se indreapta spre bucatarie, deoarece ii se facu´ si ei pofta de pomana porcului.Acolo, da de Mihaela, care infuleca ca o vaca, din tuciul plin de bunatati.
-Pot sa iau si eu?intreaba Cristina Atunci Mihaela se opri si isi indrepta incet privirea plina de ura spre Cristina. -Grhhh... -Ok, raman nemancata.
---------------------------------------------- Ok, deci spre ca v-a placut! Voi baga next, dupa cateva pareri.
DiaboliK Expert
5 Ani
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 47 Localizare : Wonderland
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 10:29 am
Super tare, pacat ca am ramas afara , astept next.
Vixen. Spammer
10 ani
Mesaje : 625 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 24 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 10:32 am
Doamne, Doris, tu practic te-ai făcut singură retardată.
Ștefan, cu plușuri în cameră? Serios...
Pentru cei care nu știu, treaba cu bănuții lu Miha e bazată pe fapte reale.
Și ce mă, de ce ai vrut tu să zici cât cântăresc? Da ce înălțime am, ai fi vrut să zici? Nu cred.
Cum adecă, Mona și Alex? Pfff, ”e veche faza.”
Nu pot să cred că ai trădat-o pe Andra. Din nou.
De mine, Alle și Ema ce să mai adaug? Pfiu.
Sunt foarte curioasă să văd ce... Chestii poți să mai născocești în continuare. Next, Doris.
Ambrose Spammer
10 ani
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 10:34 am
No, mult am putut sa rad. Pacat ca nu am apucat sa vad ce pateste Ano, mno. Next tzeapa.
Marius Spammer
10 ani
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 28 Localizare : Romania
Subiect: Re: Gasca Spectrul Realitatii Mier Iul 29, 2015 11:48 am