Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Propunere ChatBox Lun Iul 27, 2015 2:25 am
Salut. Propunerea mea ar fi ca atunci cand se da un kick, sa apara la final "Motiv:" si acolo sa fie completat de cel care da kick. Asa nu mai ar incepe discutii pentru ca s-a dat kick degeaba. Bafta. (Mersi de idee, Andra )
Ultima editare efectuata de catre Alex™ in Lun Iul 27, 2015 2:26 am, editata de 1 ori
Andra Moderator
Mesaje : 103 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 21 Localizare : Alba
Subiect: Re: Propunere ChatBox Lun Iul 27, 2015 2:26 am
Sunt de acord cu tine, cauza fiind şi ultimele... conversaţii
"Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea" - Sigmund Freud.
DiaboliK Expert
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Cluj-Napoca
Ideea in esenta este buna dar, ar fi bine doar la ban sa se faca un print cu dovada (injuraturi) alea alea, pentru a da ban prima data ar trebuii respectat regulamentu... daca tot exista nu? Citez, "Prima abatere kick + avertizare. ~ Dacă membrul continua kick + a II-a avertizare. ~ A treia abatere ban o oră! + Warn 1."
Poate v-am bagat in ceata deci. Cand banezi un membru trebuie sa faci un print cu: - Injuraturile sau celalte motive - kick-urile -Ban-ul Si sa fie trimis unui administrator sau sa se faca un loc special pentru asa ceva, nu stiu, atat am avut de spus
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Propunere ChatBox Vin Aug 14, 2015 12:31 pm
Pai umm nu suntem o comunitate foarte mare, adesea ne stim cat de cat din alte convorbiri, deci nu cred ca ar fi neaparat sa apara si motivul+kick nu poti sa reapesi butonul ca sa te conectezi?
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Propunere ChatBox Vin Aug 14, 2015 3:00 pm
Eu cred că membrul și-ar putea da și singur seama de ce are kick, asta dacă știe regulamentul... Nu cred că e complicat.
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Propunere ChatBox Joi Aug 20, 2015 9:06 pm