| Propunere | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
TheDizZy Nebun dupa forum

Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
 | Subiect: Propunere Lun 27 Apr 2015 - 16:36 | |
| As vrea sa fac forumul mai interesant, mai multe forumuri si categori. M-am gandit la un forum nou numit "Medicina" unde se pot posta informatii despre boli, diete, tratamente etc. Tot ce tine de medicina. As vrea sa postam si chesti mai realiste decat povesti, legende etc. Sa facem si noi cateva schimbari.
Pai cam atat, astept pareri. | |
|
 | |
Vixen. Spammer

Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
 | Subiect: Re: Propunere Lun 27 Apr 2015 - 18:53 | |
| In primul rand, vreau sa-ti amintesc ca nu tu esti singurul care face forumul mai interesant, suntem o intreaga comunitate aici. Cat despre categorii, am mai avut o discutie legata de subiectul asta, stii foarte bine la ce s-a ajuns. Depinde la ce te referi tu prin categorii. Sper ca nu la alte 3 sub-categorii de poze, muzica si jocuri, serios. =)
Cat despre medicina, mi se pare interesant.  Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing it for a while  | |
|
 | |

Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
 | Subiect: Re: Propunere Lun 27 Apr 2015 - 19:09 | |
| "As vrea sa fac forumul mai interesant, mai multe forumuri si categori" ma referam cu propunerea asta, tu ori cum intelegi ce vrei. Nu stiu de ce aduci vorba de alte subiecte cand eu am propus un nou forum si nimic mai mult. | |
|
 | |
Vixen. Spammer

Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
 | Subiect: Re: Propunere Lun 27 Apr 2015 - 19:26 | |
| Si mi-am zis parerea, nu vad care e problema ta. Te-am corectat pentru ca asa mi s-a parut potrivit, poate n-ar fi trebuit s-o fac. Nu mai sari in capul omului degeaba, ca n-ai tu de unde sa stii ce am inteles eu.  Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing it for a while  | |
|
 | |
Alex. Moderator

Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
 | Subiect: Re: Propunere Lun 27 Apr 2015 - 20:41 | |
| Chiar dacă ar semăna cu TPU, cred că ar fi folositoare categoria... | |
|
 | |
Drog Nebun dupa forum

Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
 | Subiect: Re: Propunere Vin 1 Mai 2015 - 20:04 | |
| Ar fi o idee buna, deci eu zic da. | |
|
 | |
TheMasterOfShadows Nebun dupa forum

Mesaje : 339 Data de inscriere : 24/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Departe de tine...
 | Subiect: Re: Propunere Sam 2 Mai 2015 - 0:04 | |
| Eu zic NU. Nimic personal, Night, dar sa fim seriosi... Medicina ? Ce sa caute medicina si tratamente pe un Forum cu povesti de groaza ? Aceeasi parere pe care o am si despre categoria de Muzica. Raspuns final: NU. | |
|
 | |
Vizitator Vizitator

| Subiect: Re: Propunere Sam 2 Mai 2015 - 9:45 | |
| Eu .. Nu știu . =)) Sunt neutră . Mie mi-e cam indiferent . Raspunsurile trebuie sa fie cu PRO sau CONTRA. Indiferent nu exista. Dar putin va pasa..
NIGHTMARE! |
|
 | |

| Subiect: Re: Propunere Sam 2 Mai 2015 - 10:40 | |
| Tema forumul este povesti de groaza si paranormal, pe langa este de stinta si cunoastere. Idea a fost sa dezvoltam forumul si in altceva. Sunt sigur ca niste membri ar vrea sa mai citeasca si altceva inafara de povesti. Nui stiu dac ai intrat pe forumuri de Counter strike, acolo este vorba de gaming nu? Dar pe langa mai au muzica, poze, sport si multe alte chesti care nu au nici o legatura cu gaming-ul. Pe scurt chiar asta intentionez sa nu fie despre categoriile inintiale ale forumului. | |
|
 | |
TheMasterOfShadows Nebun dupa forum

Mesaje : 339 Data de inscriere : 24/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Departe de tine...
 | Subiect: Re: Propunere Sam 2 Mai 2015 - 15:28 | |
| Nu ma intereseaza de alte forumuri. Si yuck, nici sa nu aud de Cancer Strike... | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Propunere  | |
| |
|
 | |
| Propunere | |
|