Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Mesaje : 625 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 24 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Rebeliunea Dum Aug 02, 2015 10:19 pm
După o lungă pauză -adică, foarte, foarte lungă- mi-am regăsit spiritul de ”scriitoare”, așa că, aici este next-ul.
Capitolul III : Încântată
Kaya’s point of view :
Băteam ușor banca cu degetele, prin mișcări leneșe, repetate.
Agitația din încăperea micuță devenea deja sâcâitoare. Mai ales când o masă mică de inși enervanți o produceau. Se foiau pe scaunele lor, întorcându-se la vecinu’ din spate ca să poarte o conversație deloc normală -sau sănătoasă pentru auz-.
Se aude un zgomot apăsat, ca și cum cineva ar fi bătut la ușă, care stârnește atenția elevilor prezenți.
- Degeaba vă uitați la ușă, n-o să se deschidă dacă o priviți ca și cum v-ați îndrăgosti de ea. Printre șușotelile celor prezenți, pot deosebi glasul celui care a vorbit. Ken.
Îmi mușc buza inferioară cu rapiditate, ca să evit să izbucnesc în râs.
- Probabil o să se deschidă dacă zicem toți cuvintele magice în cor, sau ceva.
În spatele brunetului, un boboc vorbește pe un ton relaxat, jucându-se cu pixul pe care îl ținea între degetul arătător și mijlociu. Purta un hanorac gri, a cărei glugă îi acoperea mare parte din chip. Deși vederea îmi era fâșiată de părul întunecat, puteam să zăresc câteva trăsături. Cu ochii între-deschiși, băiatul își sprijinea capul într-o mână, fixând ușa cu privirea, oarecum pierdut. Nu i se putea citi nicio expresie pe chipul palid, doar buzele movulii, subțiate, îi trădau lipsa de interes.
E prima oară când îl văd, constat și continui să-l analizez până când sunt întreruptă.
- Nu ar trebui să vă pice troncul pe ușă. O voce feminină se izbește de timpanele mele, dându-mi impresia că am mai auzit tonul ăsta odată. Oh, un déjà vu. Îmi schimb poziția picioarelor, lăsându-l pe cel drept să se balaseze, iar pe stângul mi-l aduc la piept, lovindu-mi ușor genunchiul cu bărbia.
O examinez atent pe blondă –am mai văzut-o undeva-. Sunt conștientă că m-am întâlnit cu ea. Dar unde? Și când?
Întrebările îmi inundă mintea. De parcă o ancoră atât de ușoară ar putea să scufunde un întreg vapor.
Haide, Kaya, gândește. Mă las purtată de gânduri în timp ce o examinez din cap până-n picioare. Mă opresc la gâtul ei: Alison. Bijuteria elegantă –un lănțișor subțire, din aur- indica un singur lucru: numele blondei era Alison.
Bingo! Exclam pentru mine.
Părul tuns scurt îi ajungea până la umeri, lăsăndu-i cârlionții blonzi-auriu să-i accentueze pomeții sclipitori. La fel ca tuturor, ochii îi sunt ațintiți asupra ușii din carton plastificat.
Apoi, fără să am intenția, observ un detaliu interesant: s-a tuns. Ieri, părul mătăsos îi cădea în valuri pe spate. Azi, însă, liniile tenului îi sunt accentuate mai fin, trăsăturile fiindu-i puse în evidență.
- Ar fi trebuit să le pice pe tine? un glas pițigăiat, specific adolescentin, răsună prin încăpere.
Nu mă zbat să caut sursa sonoră –o cunosc deja-. Cum aș putea să uit vocea brunetei cu mersul tupeist? Și nu i-am uitat nici numele: Sarah. Încă îi am imaginea tipărită bine pe retină. Mai mică cu un cap decât mine, inițiata avea părul lăsat să curgă peste umerii goi, expuși. Ochii ei ciocolatii mă priveau fix, temători.
Acum expresia ei era una diferită: purta pe buze un zâmbet răutăcios, privirea înflăcărată plimbându-i-se de pe gâtlejul surorii ei până la lănțișorul de aur pe care îl purta.
- Mai ușor, Sarah. Nu e nevoie să provoci o neînțelegere între surori. Ripostează o fată din banca din spatele meu și se ridică în picioare pe scaun, apoi se cocoață pe masă și sare pe diagonală. Aterizează pe masa din dreptul meu, se așează pe vine și mai apoi în fund.
O văd cum își întinde picioarele și le pune pe umerii puștiului cu hanorac, dându-i jos gluga și înfingându-și degetele în părul lui, jucându-se cu câteva șuvițe.
Băiatul oftează. Blondina chicotește și își încolăcește brațele în jurul gâtului său.
- Termină, Acacia. Își pune palmele pe gambele ei și o trage, iar ea îl ține și mai strâns de gât, ripostând.
Acacia. Numele îmi provoacă o oarecare durere de cap, i se potrivește la perfecție. Numai unei persoane atât de pline de viață i s-ar potrivi asemenea nume... Ciudate și exotice. Un nume de plantă cu flori mici, înmiresmate, de culoare alb-gălbui și cu un aspect pufos. În inconștient, zâmbesc. S-ar putea să nu fie un nume atât de hilar pe cât mi se pare mie.
- Am făcut ceva greșit, Ma-ou-sen-pai? Acacia întreabă inocent în timp ce își bălăngănește un picior, lovindu-l pe Ken, care stătea cu capul pe banca lor. Nu se putea numi o lovitură era prea încet lansată ca să doară, dar talpa adidasului era suficient de groasă încât să se simtă.
Brunetul se întoarce revoltat și își întinde toți mușchii, în timp ce scuipă:
- Ce naiba, Kitame?! N-am nevoie de un brânci ca să mă trezesc, să știi.
Maou Kitame. Trebuie să fie... japonez.
Nu mi-am dat seama că ultimul cuvânt l-am zis cu voce tare, întrucât toți trei și-au întors privirile spre mine, iar japonezul se uita oarecum indignat.
Lui Ken i-a scăpat un oftat printre buze. Și-a relaxat umerii, punându-și coatele pe masă și uitându-se în jos.
Debea atunci realizasem. Acacia îl lovise în creștetul capului. Dureros... Ridic din umeri și îmi schimb iar poziția picioarelor.
- Probabil a crezut că dacă-ți dă una-n cap se va auzi la fel ca bătăile mele. O șatenă i se adresează în timp ce se apropie de noi.
Ține în mână o oglinjoară mică, concentrându-se asupra rujului. Modifică conturul și își unește buzele, punând lucrurile pe banca lui Ken. Își flutură o mână și observ brățările purtate de aceasta.
Un tricou alb, simplu, cu mâneci trei-sferturi, îi acoperea brațul pictat cu cerneală. Câteva frunze și o tulpină subțire se puteau vedea cu ușurință, dar nu am putut distinge restul desenului, acoperit de materialul tricoului.
Ar putea fi o floare. Îmi zic și îmi iau gândul de la tatuajul fetei.
- Dacă vrei să insinuezi că n-are nimic în cap... Acacia își trece mâna prin părul lui Kitame și continuă. Da, probabil așa e.
Șatena râde, schițând un zâmbet. Se uită la Ken și privirile li se intersectează.
- Sunt Alle. Zice în timp ce își dă părul pe spate și zâmbește.
- Iar el e dezinteresat. Adaug și mă ridic de pe scaun, sprijinindu-mă cu palma pe banca pe care blonda stă.
Ken, Kitame și Acacia se uită când la mine, când la șatenă, așteptând o reacție din partea ei. Mă analizează atent în timp ce se apropie cu pași mici.
Ridic din sprânceană și aștept să acționeze în vreun fel. Nu cred c-are de gând să facă nimic. Modul în care încearcă să mă intimideze e prea evident. Altă păpușă care încearcă să mă sperie?
Adică, serios, care-i problema cu elevii și cu școala asta?
Ajunge destul de rapid în fața mea. Începe să se balanseze de pe călcâie pe vârfurile degetelor și invers, aplecându-se tot mai tare în față. Îmi las capul în jos, holbându-mă la vanșii ei. Își duce buzele la urechea mea și îmi șoptește:
- Nu cred că știi...
N-apuce să termine propoziția, fiindcă un bărbat creț intră grăbit în clasă și trântește câteva acte pe masă. O privesc în timp ce se întoarce la banca ei.
Pot să jur că ultimele cuvinte mimate pe buze au fost ”cu cine te pui”.
Îmi subțiez buzele într-un zâmbet răutăcios.
Abia aștept să aflu. Zic fără glas, conștientizând că ea nu mai are cum să-mi vadă mișcarea buzelor.
___________________________________________________ Sper că v-a plăcut! Aștept păreri! ^^
Ultima editare efectuata de catre Ele. :) in Dum Sept 27, 2015 9:15 am, editata de 1 ori
Bishamon Spammer
5 Ani
5 ani de la crearea contului.
Subiect: Re: Rebeliunea Dum Aug 02, 2015 11:45 pm
se observa o mare schimbare in poveste. de la cuvintele licentioase la acest mod mai bland, a dat domnul s-am aparut si eu. partea asta s a petrecut intr un singur loc, umm a fost mai mult prezentarea lu kitame. mie mi place cum scrii. deci Next Je terminat.
Dizzy Designer
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 393 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 26 Localizare : B-N
Subiect: Re: Rebeliunea Lun Aug 03, 2015 12:18 pm
Mie-mi place sincer Toti va tarsiti la mine pe masa, multa descriere intr-un singur loc Cum a spus si ano pare prezentarea anumitor personaje. Ar fi ingenios sa vad niste actiune in afara scoli Indeile zboara prin capul meu Next mah nuca
DarkParadise Incepator
5 Ani
Mesaje : 44 Data de inscriere : 25/03/2015 Varsta : 23 Localizare : Maybe in hell.
Subiect: Re: Rebeliunea Lun Aug 03, 2015 3:49 pm
Super povestea. Imi place mult tupeul lui Kaya. De asemenea, imi place mult si modul in care scri. Descrii totul in detaliu iar actiunea nu vine chiar din primele capitole. Asta imi place la o poveste. Poate capitolul urmator o sa il pui mai repede, deci.. astept next. ^u^
Raysa Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Rebeliunea Lun Aug 03, 2015 9:20 pm
Decii asta nextu' vieti. Ador povestea ta femeie. -.- insa avem ceva de vorbit. Tu ai ceva with my name si Maoe sau Maou cum il cheama. Next repede ca duc mopul
AlessiaAny Administrator
10 ani
Mesaje : 178 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 25 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Rebeliunea Vin Aug 21, 2015 1:44 am
1:42 si Alessia îți citește povestea. Mă, de-ai știi ce bine mă simt când scriitori ca tine, Andii, Alex, Alle și alții tot așa de talentați și pricepuți lăudați poveștile mele și ale lu' Dede. Mă simt atât de speșăl, Doamne. Superbă povestea, chiar mai bună decât mă așteptam. Bravo, și la mai mare
Alex. Administrator
10 ani
Mesaje : 1321 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 25 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Rebeliunea Vin Aug 21, 2015 9:38 am
Better pune next. Îmi place mult povestea și nu știu de ce cânt Fancy când o citesc O.o Oricum e tare, așa că așteptăm continuarea.
Marius Spammer
10 ani
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 28 Localizare : Romania
Subiect: Re: Rebeliunea Sam Aug 22, 2015 12:04 pm
Bun, ti-am citit povestea si e absolut uimitoare..nu stiu de ce nu am facuto pana acum ), abia astept nextu...
Ambrose Spammer
10 ani
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Rebeliunea Sam Aug 22, 2015 1:03 pm
Ce mai pot spune? S-a zis tot. Este o poveste extrordinară. Îmi place mult modul în care descrii, Ele. Foarte bună povestea. Aştept next.
Estelle Nebun dupa forum
5 Ani
Mesaje : 396 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 24 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Rebeliunea Sam Aug 22, 2015 9:39 pm
Povestea este geniala , ideea este foarte interesanta iar actiunea se desfasoara perfect,esti o scriitoare foarte talentata. Vreau next:>