Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 299 Data de inscriere : 06/03/2014 Varsta : 20 Localizare : Sub tine :D
Subiect: Re: Rebeliunea Lun Iun 01, 2015 7:24 pm
Deci jur ca exprimarea pe care o folosesti face ca tema povestii sa infloreasca. E foarte interesant, imi place. Lasand asta, Kaya, pune next sau nu mai pui "paie", fumatoareo.
H o e s t Avansat
Mesaje : 73 Data de inscriere : 24/05/2015 Varsta : 20 Localizare : Norvegia
Subiect: Re: Rebeliunea Lun Iun 01, 2015 9:21 pm
E chiar interesant si frumos modul in care detaliezi actiunile. :SN: :SN: :SN:
C'mon baby raise your knife Welcome darling to my sacrifice
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Rebeliunea Lun Iun 01, 2015 10:02 pm
[h2]Duduiță ,cine te-a secat de cap să pui next-ul ăsta ,care oricum e scurt ,dar mă mulțumesc și așa .Cine?oo da eu:))
*râd satisfăcător*
Așa ,cum capitolul ăsta a fost puțintel cam scurt ,celălalt trebuie tras mai bine de cuvinte .Mi-a plăcut și acest capitol ,deci când e următorul next? A da,când vei intra pe chat [/h2
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Rebeliunea Lun Iun 01, 2015 10:50 pm
Di mah la ea, ce tupeu pe tine Moni Eu o bat la cap sa puna next de cand o postat prima parte Si daca tot vorbim de trecut prima parte a fost mai captivanta de cat a doua Dar nu-i bai povestea in sine este extraordinara. Si nu inteleg de ce zici "paie" la tigari, cuie, joint-uri ce o fi ele Hai cu next-ul
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Rebeliunea Mar Iun 02, 2015 10:19 am
Da mă chiar așa, ce tupeu pe tine, Moni.
Glumesc, glumesc. Știu că ambele capitole au fost scurte, da' al doilea a fost de 60 de rânduri și primul de aproximativ 40, deci nu mă fă că nu mai intru pe chat. =))
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Morphine Avansat
Mesaje : 70 Data de inscriere : 30/05/2015 Varsta : 20 Localizare : Somewhere,Paradise
Subiect: Re: Rebeliunea Mar Iun 02, 2015 8:12 pm
Ador felul tău de a descrie. Oferi multe detalii cât să înţelegi despre ce este vorba. Îmi place şi e foarte interesantă povestea.
“Demons are like obedient dogs; they come when they are called.” You're so...11:59
oShiori Veteran
Mesaje : 157 Data de inscriere : 25/05/2014 Varsta : 27 Localizare : Pe Marte..:o3
Subiect: Re: Rebeliunea Mier Iun 03, 2015 9:09 am
Abia aştept să văd dacă va sta Kaya în detenţie şi cum se va comporta acolo. Vreau :SN: :3 ♥
Keep Calm and Never Give Up!
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Rebeliunea Joi Iun 04, 2015 5:32 pm
Povestea e frumoasa , dar faci partile prea scurte.Oricum , baga next.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Rebeliunea Joi Iun 04, 2015 10:35 pm
Wow! povestea da roade si are cititori buni care lasa comentari ma refer la mine, da? Oricum a fost interesanta, dar nu inteleg de ce toti suntem oameni fara creier Sper ca baiatul care ti-e dusman e sa fiu eu Adica sunt cam singurul baiat din poveste care are destul par sa si-l de-a din ochii
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Rebeliunea Vin Iun 05, 2015 8:53 am
Țin să te dezamăgesc, da' nu ești tu. În primul rând, te înșeli. Nu ești singurul băiat care-și dă mâna prin păr și nici singurul care să aibă părul destul de lung, e o mișcare destul de comună. În al doilea rând, Kaya e în clasa a doișpea. Cum ar trebui să bag un puști de 15 ani în clasa a doișpea?