Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 323 Data de inscriere : 21/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Calafat
Subiect: mireasa de la radovan Dum Noi 24, 2013 10:05 am
Se spune ca acum 60 de ani aprox.,intr-un sat de langa o padure,doi iuibiti urmau sa se casatoreasca.Pe femeie o chema Ileana. Barbatul ei a lasat-o insarcinata dar in ziua nunti nu a mai vrut sa se casatoreasca cu ea pentru ca o inselase cu alta. Atunci,Ileana s-a dus in padurea de langa sat(Satul se numea radovan de unde si padurea din radovan)si s-a spanzurat. De atunci se spune ca daca treci prin padurea Radovan,vei vedea mireasa in mijlocul strazii si ori vei face infarct,ori vei face un accident de masina.Mireasa apare mai mult in fata celor necasatoiti incercand sa isi caute sotul.Soferilor le este recomandat ca atunci cand vor trece prin padure,sa nu se uite in fata,sa se uite in stanga si in dreapta,pentru ca altfel,vor vedea naluca miresei de la radovan. Aceasta este o legenda adevarata.
LeonG Nebun dupa forum
Mesaje : 333 Data de inscriere : 01/11/2013 Varsta : 21 Localizare : ...
Subiect: Re: mireasa de la radovan Dum Noi 24, 2013 1:46 pm
is nice
Razvan Popa Nebun dupa forum
Subiect: Re: mireasa de la radovan Dum Dec 01, 2013 8:52 pm
am bagat o poveste la povesti de groaza in care este vorba despre mireasa de la radovan.
AllAlly Avansat
Mesaje : 60 Data de inscriere : 01/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Currently in the Hunger Games arena
Subiect: Taaaaaaaare Sam Dec 07, 2013 6:51 pm
Ti-am citit si ppovestea, este f f f f tareee
Razvan Popa Nebun dupa forum
Subiect: Re: mireasa de la radovan Sam Dec 07, 2013 6:55 pm
Asta inseamna ca ar trebui sa bag :SN: ?
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum
Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
Subiect: Re: mireasa de la radovan Vin Dec 20, 2013 9:10 pm
Dar daca s-ar uita in stanga si dreapta nu ar putea face accident? Ork. tare mitul.
Ruky Expert
Mesaje : 110 Data de inscriere : 14/12/2013 Varsta : 19 Localizare : calatoresc mult
Subiect: Re: mireasa de la radovan Sam Dec 21, 2013 9:18 am
:SB: :SB:
paul king horror Veteran
Mesaje : 192 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Suceava
Subiect: Re: mireasa de la radovan Dum Apr 27, 2014 11:35 am
super
Intunericul Veteran
Mesaje : 153 Data de inscriere : 23/10/2014 Varsta : 21 Localizare : pe Titanic
Subiect: Re: mireasa de la radovan Mar Oct 28, 2014 10:45 pm
:bounce:
Lacrimi din iubire, Dar si despartire, Asta e povestea ei, Fata din randul trei!