Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 323 Data de inscriere : 21/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Calafat
Subiect: Mireasa dunarii. Dum Noi 24, 2013 10:13 am
Acum 54 ani,o mireasa si un mire s-au hotarat sa se casatoreasca pe malul dunarii la Debarcader.(Acela e un loc unde noi,copiii,facem baie ziua.)Acestia au vrut sa treaca de granita pana la Ostrov.(ostrovul e un fel de insulita care se afla intre noi si bulgari).Cand au ajuns la jumatatea drumului,un vapor se indrepta spre ei.Au incercat din rasputeri sa ajunga,dar elicea vaporului i-a taiat capul mirelui,dar despre mireasa nu se stie niciodata ce s-a intamplat. Se spune ca la o anumita ora a noptii,in fiecare an,intr-o anumita noapte,mireasa umbla pe malul dunarii prin zona Debarcaderului in cautarea sotului ei.Daca in acea noapte te duci cu ganduri bune la debarcader,mireasa iti va spune sa pleci,dar daca te duci cu ganduri rele,mireasa te va lua cu ea in apa si te va ineca. Aceasta e o legenda adevarata.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Mireasa dunarii. Dum Noi 24, 2013 1:46 pm
popa razvan a scris:
Acum 54 ani,o mireasa si un mire s-au hotarat sa se casatoreasca pe malul dunarii la Debarcader.(Acela e un loc unde noi,copiii,facem baie ziua.)Acestia au vrut sa treaca de granita pana la Ostrov.(ostrovul e un fel de insulita care se afla intre noi si bulgari).Cand au ajuns la jumatatea drumului,un vapor se indrepta spre ei.Au incercat din rasputeri sa ajunga,dar elicea vaporului i-a taiat capul mirelui,dar despre mireasa nu se stie niciodata ce s-a intamplat. Se spune ca la o anumita ora a noptii,in fiecare an,intr-o anumita noapte,mireasa umbla pe malul dunarii prin zona Debarcaderului in cautarea sotului ei.Daca in acea noapte te duci cu ganduri bune la debarcader,mireasa iti va spune sa pleci,dar daca te duci cu ganduri rele,mireasa te va lua cu ea in apa si te va ineca. Aceasta e o legenda adevarata.
Interesant... :shock: :shock:
LeonG Nebun dupa forum
Mesaje : 333 Data de inscriere : 01/11/2013 Varsta : 21 Localizare : ...
Subiect: Re: Mireasa dunarii. Dum Noi 24, 2013 1:48 pm
dragutz... dar daca ma duc sa-l caut pe sotul ei ? fiindca vreau sa o ajut ce o sa-mi faca?
Razvan Popa Nebun dupa forum
Mesaje : 323 Data de inscriere : 21/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Calafat
Subiect: Re: Mireasa dunarii. Dum Noi 24, 2013 6:38 pm
Daca o sa te duci cu ganduri bune te va avertiza sa pleci iar daca nu vei pleca te va avertiza pentru ultima oara,dar daca incerci sa o ajuti si a treia oara,te va omori pentru ca nu ai ascultat-o.
LeonG Nebun dupa forum
Mesaje : 333 Data de inscriere : 01/11/2013 Varsta : 21 Localizare : ...
Subiect: Re: Mireasa dunarii. Dum Noi 24, 2013 10:22 pm
atunci ma c*c pe fata ei
Bulinaandrei Nebun dupa forum
Mesaje : 328 Data de inscriere : 04/09/2013 Varsta : 20 Localizare : drunkland
Subiect: Re: Mireasa dunarii. Lun Noi 25, 2013 12:31 am
Ciudat! Ma duc si eu! In cautarea sotului pierdut! Las gluma scz nu ma pot abtine. Legenda este foarte interesanta! Bv!
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum
Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
Subiect: Re: Mireasa dunarii. Joi Dec 12, 2013 10:06 am
MAMA.prea fitoasa si mireasa asta -.-
Intunericul Veteran
Mesaje : 153 Data de inscriere : 23/10/2014 Varsta : 21 Localizare : pe Titanic
Subiect: Re: Mireasa dunarii. Mar Oct 28, 2014 10:50 pm
Bunici mei locuiesc langa dunare....
Lacrimi din iubire, Dar si despartire, Asta e povestea ei, Fata din randul trei!