Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 17 Data de inscriere : 23/09/2020 Varsta : 25 Localizare : Anywhere
Subiect: Anyoengseyo Mier Sept 23, 2020 5:33 pm
Hello. Din moment ce ma fost rugata... de ce sa nu ma prezint.
Numele meu este Ana-Maria, dar mi se spune adesea doar Ana sau Tyma- porecla cea mai draga. Tyma este, totodata si unul din personajele mele originale. Am 25 de ani. Sunt pe forumuri de la 12 ani si inca nu vreau sa renunt ca mai e lume care le tine in viata. Ce sa mai zic...? Ah... sunt fana K-Pop, K-Rock, K-Rapp, K-Drama.... cam tot ce tine de Coreea de Sud, sincer. Ma uit si la anime si chiar ma cateva care imi sunt la inima de multi ani, cum ar fii Yu yu Hakusho, InuYasha, Shaman King, D.Gray-Man, My Hero Academia. Sunt fana yaoi de multi ani deja, am pierdut sirul lor. din cand in cand mai fac cate un avatar/semnatura/banner. Nu sunt inca cine stie ce, dar incerc sa invat experimentand cu diverse efecte sau poze.
Daca aveti intrebari le astept cu mare drag.
Sakumo și Kahlan apreciaza acest mesaj
Xiphion. Membru
Mesaje : 5 Data de inscriere : 24/07/2020 Varsta : 23 Localizare : Ketterdam
— Aşteptăm cu toţii sfârşitul lumii, zise el. Fie că e o cometă sau altceva. Cu toţii avem propria noastră apocalipsă. Unii o duc cu ei. Alţii o evită. Majoritatea ne temem de ea, îi arătăm respect. Tu nu. Tu nu ai putut avea respect niciodată pentru nimic. Şi nu îţi e frică de mica ta apocalipsă.
Sakumo, Crystal Snow și Kahlan apreciaza acest mesaj
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti