Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 300 Data de inscriere : 19/12/2011 Varsta : 23 Localizare : Wonderland
Subiect: Until Dawn Vin Aug 30, 2019 6:48 pm
Until Dawn - Intro Song - O' Death
In ''Until Dawn'', opt prieteni vin la munte pentru a petrece o vacanta de neuitat, dar lucrurile iau o intorsatura nefasta si se trezesc sechestrati intr-o cabana izolata. De parca asta nu ar fi suficient, acestia descopera ca nu sunt singuri. Confuzi, infricosati si cu tensiuni duse la extrem, cei opt trebuie sa-si invinga fricile pentru a supravietui ''Pana in Zori''.
Sechestrati si izolati intr- o cabana la munte in care nimic nu este ceea ce pare, cei opt prieteni trebuie sa incerce sa ramana in viata cu un criminal liber printre ei. Jucatorul defineste relatiile dintre personaje prin intermediul dialogului si experimenteaza aceasta noapte terifianta in functie de alegerile pe care le face. La scenariul lui ‘’Until Dawn’ au contribuit scriitori si directorii renumiti al genului horror, printre care Larry Fessenden si Graham Reznick.
Jucatorul isi va creea propria lui poveste, ceea ce inseamna ca nu vom avea doua povesti identice. Deciziile, mari si mici, vor crea o poveste unica pentru fiecare jucator.
Cast :
Sam - Hayden Panettiere Dr. Hill - Peter Stormare Joshua - Rami Malek Michael - Brett Dalton Jessica - Meaghan Jette Martin Ashley - Galadriel Stineman Emily - Nichole Bloom Matthew - Jordan Fisher Christopher - Noah Fleiss Hannah & Beth - Ella Lentini Flamethrower Guy- Larry Fessenden
Părere personală : Un joc bun, care sincer cred că putea puțin mai mult. Actori buni, Rami Malek din Mr. Robot și Peter Stormare din Prison Break, pe ceilalți nu îi cunosc. L-am terminat de 2 ori. Unele alegeri mi se par irelevante și câteodată unele dialoguri sunt exagerate si putin stupide. A reușit să mă sperie cu unele scaryjump-uri, dar în rest nu.
Trailer :
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Until Dawn Joi Oct 03, 2019 11:16 am
e interesant filmul dar si jocul
Trimis de pe aplicatia Topic'it
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Until Dawn Mier Mar 25, 2020 2:02 pm
Este jocul meu preferat Îmi place că povestea depinde de acțiunile noastre și cică exista 256 de finaluri posibile. Efectele sunt minunate, storyline-ul perfect, și actorii sunt așa buni! Sam și Mike sunt personajele mele preferate Recomand jocul cu încredere!