Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 25 Data de inscriere : 14/08/2015 Varsta : 22 Localizare : Craiova
Subiect: Despre Mine Sam Aug 15, 2015 6:17 pm
Am 17 ani, am ochii negri, parul negru, imi plac fenomenele supranaturale, imi place istoria, geografia, informatica, urasc matematica si muzica. Inaltimea nu o stiu, nu m-am mai cantarit de 1 luna. Cam atat. Nu cunosc pe nimeni si sunt incepator.
"卐 Astazi, evreul nemilos lupta pentru dominatia natiunilor. Nici o natiune nu ii poate indeparta mana de la grumazul ei decat cu sabia 卐" -Adolf Hitler.
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Despre Mine Sam Aug 15, 2015 7:07 pm
Salut, Nazistule. Bun venit pe forum. Dacă vrei să cunoşti persoane, îţi recomand să întri pe chat.
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Despre Mine Dum Aug 16, 2015 11:06 am
Bine ai venit pe Spectru'! Sper sa te integrezi repede printre noi. ^^
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Despre Mine Dum Aug 16, 2015 11:08 am
Bine ai venit pe forum
DiaboliK Expert
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Despre Mine Dum Aug 16, 2015 11:09 am
Bun Venit pe Spectu`.
Those who do not understand true pain can never understand true peace.
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Despre Mine Dum Aug 16, 2015 11:53 am
Bine ai venit , daca vrei sa cunosti persoane intra pe chat ,sigur te imprietenesti cu cineva.
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Despre Mine Dum Aug 16, 2015 1:08 pm
Bine ai venit pe Spectru', mai bine intri pe chat daca vrei sa cunosti persoane ^^