Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~
Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis

» Detalii despre mine
Dependență de moarte I_icon_minitimeMier Iun 05, 2024 3:35 pm Scris de Dekro

» Spectrul Realitatii - 10 Ani
Dependență de moarte I_icon_minitimeMar Iun 04, 2024 7:17 pm Scris de Dekro

» Cine este online?
Dependență de moarte I_icon_minitimeSam Mar 16, 2024 2:39 am Scris de Mihai

» Funcția „Urmărește”
Dependență de moarte I_icon_minitimeLun Sept 25, 2023 12:36 am Scris de Mihai

» Fiul meu a disparut si nimeni nu ma crede
Dependență de moarte I_icon_minitimeSam Aug 26, 2023 6:43 pm Scris de DedeDali

» Actualizări Forum
Dependență de moarte I_icon_minitimeVin Aug 25, 2023 9:01 pm Scris de Katharsis

» Short Horror Stories
Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:08 pm Scris de DedeDali

» În Curând Voi Dispărea
Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:05 pm Scris de DedeDali

» Mormintele Din Pădure
Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:03 pm Scris de DedeDali

» Papagalul spune niste lucruri oribile
Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 9:59 pm Scris de DedeDali

» Cine sunt eu
Dependență de moarte I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:35 pm Scris de Hanamura

» Poze care au surprins paranormalul
Dependență de moarte I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:33 pm Scris de Hanamura

» Cronicarul
Dependență de moarte I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:31 pm Scris de Hanamura

» Deuces
Dependență de moarte I_icon_minitimeMier Mai 31, 2023 4:22 pm Scris de AlessiaAny

» Cerere Designer
Dependență de moarte I_icon_minitimeMier Apr 05, 2023 1:09 pm Scris de Katharsis

» Måneskin
Dependență de moarte I_icon_minitimeDum Noi 27, 2022 5:40 pm Scris de Xiphion.

» [Portofoliu] Crystal Snow
Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Oct 06, 2022 12:38 am Scris de Ambrose

» Ambulancia Fantasma
Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Aug 11, 2022 9:45 pm Scris de Katharsis

» Teddy Bear
Dependență de moarte I_icon_minitimeMar Aug 03, 2021 10:10 pm Scris de AlessiaAny

Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Dacă nu ai acces la cont

În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

Dependență de moarte

In jos 
AutorMesaj
Amphetamine
Membru
Membru
Amphetamine

5 Ani
5 ani de la crearea contului.

Data de inscriere : 25/06/2015
Varsta : 25

Dependență de moarte Empty
MesajSubiect: Dependență de moarte   Dependență de moarte I_icon_minitimeVin Iun 26, 2015 10:44 pm

Soarele răsărise.Aburul din ceașca de cafea se răspândea în aer,devenind una cu el.Eu stăteam.Stăteam și îmi așteptam sfârșitul.Oftând am sorbit din lichidul negru care imi atenua moleșeala.Mă uitam in zare,totul era așa frumos,toată natura era fericită ,vie,doar eu imi doream să fiu moartă.
Am luat laptopul in brațe,mă uitam la el,nu il aprinsesem,doar mă uitam la el.
L-am aprins,privirea mea era total atrasă de ecran,era ca un drog,toate gândurile mele au fost șterse,la fel și sentimentele.
O voce se auzea in spatele meu dar nu am băgat-o in seamă ,eram prinsă înăuntru,nu puteam să mă mișc , doar priveam laptopul și tastam.Tastam până la disperare.Aveam mulți prieteni digitali dar totuși mă simțeam singură.Totul era așa clar, aveam nevoie de cineva , de fapt aveam nevoie doar e o îmbrățișare.
Lumina laptopului s-a stins,totul s-a întunecat,sentimentele mi-au revenit dar de data asta erau mai multe și mai dureroase.
Vocea aceea,s-a auzit din nou,era mama,țipa la mine cu ură zicându-mi că  sunt inutilă.
Sentimentele se accentuau,era doar ură și tristețe,poate doar tristețe.
Am plecat de acasă fără să privesc în urmă , lăsând-o pe mama să vorbească singură.
Mergeam pe stradă privind cu indiferență oamenii.Erau fericiți . Fericirea lor mă făcea din ce in ce mai tristă ,sau poate eram doar geloasă?Eu,geloasă pe fericirea lor?Nu.Nu e în firea mea să fiu geloasă,mai ales pe fericirea celorlalți.
Mergeam pe o străduță îngustă dintr-un cartier sumbru și ciudat.Cu coada ochiului am văzut un părculeț părăsit, mai erau decât câteva leagăne ruginite, am mers către el.
Sus In jos
Đrop Đeađ
Avansat
Avansat
Đrop Đeađ

10 ani
10 ani de la crearea contului.

Data de inscriere : 06/01/2014
Varsta : 24
Localizare : .

MesajSubiect: Re: Dependență de moarte   Dependență de moarte I_icon_minitimeSam Iun 27, 2015 12:07 am

Imi place,aştept next  Repuatie +1
Sus In jos
Amphetamine
Membru
Membru
Amphetamine

5 Ani

Data de inscriere : 25/06/2015
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Dependență de moarte   Dependență de moarte I_icon_minitimeSam Iun 27, 2015 2:42 pm

Ma apropiam putin cate putin de parc.Era umbra,tot parcul era intunecat,un loc dragut pentru a-ti aduna toate gândurile la un loc.
M-am asezat pe un leagan, scârtâitul lui era ca un suspin.Poate si leaganele aveau sentimente,se simteau singure si uitate,la fel ca mine.M-am uitat mai atenta împrejur.Nu era nimeni,sau stai ,am omis pe cineva? Era un baiat,statea pe o banca lânga acel parculet.Cum puteam sa nu il observ?Plângea si suspina,la fel ca leaganele.M-am dus la el si l-am intrebat daca e bine.
S-a uitat in ochii mei.Lacrimile i se prelingeau pe obrazul inbujorat.Avea ochii rosi,probabil plânsase ceva vreme.M-am uitat mai atenta. In ochii lui de un albastru inchis se putea vedea ura,sau era tristete?
M-am mai uitat o data la el.Printre lacrimi am reusit sa-i vad trasaturile bine sculptate ale fetei.
-Alex,tu esti? l-am intrebat eu afisând un zâmbet confuz.
-Da? a raspuns el aruncându-mi o privire ciudata
Am zâmbit.Eram fericita.Da!în sfârsit eram cu adevarat fericita.L-am luat in brate si l-am strâns cât am putut de tare.Simteam iubire,chiar daca nu îi stiam sentimentele.Oare si eu il iubeam?Oh,cum puteam sa stiu ce simte daca nici macar eu nu stiu ce simt.Dupa câteva secunde i-am dat drumul.I-am zâmbit si el mi-a raspuns cu un zâmbet.Parea un zâmbet fals dar ma multumisem ca a zâmbit.Parea asa dezorientat,nu avea habar ce se intâmpla.
-Sunt Xandra.
Atunci a zâmbit,era un zâmbet adevarat .
L-am facut sa se simta fericit?Eu am facut asta? Eu sunt motivul pentru care zâmbeste sau e doar amuzat de situatie?
Eram confuza din nou.
M-a îmbratisat.Atunci am simtit din nou aceea iubire, acel sentiment, doar ca de data asta era mai puternic, la fel de puternic ca tristetea pe care o acumulasem în toti acesti ani,poate chiar mai puternic.
L-am impins.Nu stiu de ce am facut-o.Inca eram confuza.S-a uitat la mine din nou,m-am pirdut in ochii lui asa cum se pierde o nava in marea involburata.O lacrima i-a cazut din nou pe obraz, cred ca era ultima. I-am sters lacrima si l-am luat din nou in brate,amândoi aveam nevoie de asta.
Sus In jos
Ema
Veteran
Veteran
Ema

5 Ani

Data de inscriere : 17/06/2015
Varsta : 26
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: Dependență de moarte   Dependență de moarte I_icon_minitimeJoi Oct 15, 2015 1:09 pm

Dai foarte multe detalii si imi place, ma introduce in poveste direct. Descriere aproape perfecta, actiuna la fel. Frumos, felicitari!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dependență de moarte   Dependență de moarte I_icon_minitime

Sus In jos

Dependență de moarte
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Dincolo de moarte
» Pe viață și pe moarte