Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 70 Data de inscriere : 30/05/2015 Varsta : 20 Localizare : Somewhere,Paradise
Subiect: Propunere. Mar Iun 02, 2015 8:51 pm
Păi,având în vedere că mă am cu forumurile, aş sugera un joc RPG (Role-playing game) pe baza unei poveşti gen ca un serial unde noi ne vom face caractere şi în funcţie de poveste vom comunica prin replici. Ştiu că astfel de jocuri atrag membrii şi fac forumul extrem de activ. Pentru mai multe detalii mă anunţaţi. Eu am ceva idei în legătură cu povestea RPG-ul, depinde de voi dacă vreţi sau nu să le punem în practică.
“Demons are like obedient dogs; they come when they are called.” You're so...11:59
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Propunere. Mier Iun 03, 2015 10:26 am
Am vazut astfel de jocuri rpg ,dar din propia experienta daca nu sunt atragatoare te lasi la fel de bine cum te ai apucat! Dar aici chestiile astea o fac doar adminii. Nu e o ideea rea deci de la mine ai un da
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Propunere. Joi Iun 04, 2015 10:35 am
Ideea este una ingenioasă, și chiar sunt curioasă să aflu ce idei ai. Dacă și Night va fi de acord, se prea poate să punem asta în aplicare.
Dacă dorești lasă-mi un mesaj cu ideea RPG-ului, te rog.
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Propunere. Mier Iul 15, 2015 4:41 pm
Mnush. Eu una nu cred ca m-as implica in asta, nu mi se pare o idee asa buna. Dar sunt mai ciudata de felul meu, so poate se va pune in aplicare.
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Propunere. Mier Iul 15, 2015 7:07 pm
Suna chiar foarte distractiv! Ar fi chiar tare daca s-ar pune in aplicatie aceasta propunere, deci spun un mare Da!
Cena Veteran
Mesaje : 277 Data de inscriere : 21/07/2015 Varsta : 18 Localizare : ?
Subiect: Re: Propunere. Mar Iul 21, 2015 1:35 pm
Buna, cum se scriu povesti?
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Propunere. Mar Iul 21, 2015 3:49 pm
CameliaEle88 a scris:
Buna, cum se scriu povesti?
Cu imaginatie, cu ce? iti sugerez sa citesti regulamentul daca esti membru nou.
DiaboliK Expert
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Propunere. Lun Iul 27, 2015 9:57 pm
E o idee buna, ar fii interesant.
Those who do not understand true pain can never understand true peace.