Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Ochi albaştri , părul brunet uşor asemanator cu veşnica freză emo ( eh , nici chiar aşa ) , îmbrăcat în negru într-o uniformă . Aşa se prezintă prinţul vampirilor pe holurile academiei atrăgând atenţia din plin . Nu este de mirare .. Cu acei colţi pur şi simplu albi strălucitori făcea domnişoarele să leşine . Cele trei muze îl savurau din plin şi mie mi se înmoaie picioarele . Alex stă lângă noi parcă puţin invidios . - Alex prinde-mă ! am ţipat eu ... şi Alessa ?? Din păcate . numai pe ea a prins-o şi eu am căzut ca proasta pe gresia podelei , dând cu fundul destul de tare . În momentul acela , prinţul Night a trecut pe lângă noi mulţumit de imaginea făcută iar eu încă gură-cască pe gresie . Clopoţelul a sunat iar băieţii nervoşi imediat şi-au luat lucrurile şi se îndreptau spre clasele lor . - Ce are el aşa de special ? a întrebat Alex iritat . Alessa se uită la el şi şi-a oprit privirea exact între picioarele metamorfului . - Aa... blugi negri . Alex era tot roşu la faţă din cauza furiei . Şi-a închis dulapul zgomotos şi a plecat . Mă scutur de câteva ori iar Alessa îmi arată o carte despre Poţiuni . Următoarea noastră oră . - Aici va avea băiatul nou prima oră . Haide nu vreau să întârziu ! - Nici eu ! Amândouă alergam pe holurile clădirii cu foaiele căzând una câte una din cărţi . Prinţ al vampirilor trimis la Academia Raven . Oare ce a făcut ? ..
Ultima editare efectuata de catre Andra in Joi Apr 10, 2014 9:07 pm, editata de 1 ori
Holurile sunt pustii şi presimt că am întârziat deja la ore . Sper câ prinţul se va acomoda repede în şcoală şi va fi un elev simplu . Doamne ... mă mint singură . Acei dinţi superbi şi albi . Alessa este în faţa mea cu jumătate de metru fugind ca bezmetica , cu paşi zgomotoşi . - NU SE POATE ! zbieră ea când a ajuns în faţa clasei de Poţiuni . Ajung şi eu gâfâind . Îmbrăcată cu o fustă în carouri , un tricou gri şi acel boldero , greu să alegri . Dar Alessa ? Cizme până la genunchi şi veşnica sa rochie .. Nu degeaba este o creatură a vântului . Mă uit şi eu în clasa plină de elevi şi în loc să plâng . râd . Băieţii stăteau toţi îmbufnaţi lângă geamul închis şi fetele adunate toate în mijlocul clasei . Acolo era Night , stând pe scaun căutându-şi prin rucsac , probabil , caietele şi cărţile . Cele trei muze chicoteau şi bârfeau destul de apropiate de prinţ . Anumite fete şi-au rupt mânecile bluzelor şi au început să îşi parfumeze braţele cu diverse substanţe frumos-mirositoare . După şi le ofereau drept hrană lui Night . Ce fete mai avem şi noi . Mai ales piţigăiatele alea de Zâne ! Chiar şi Alex stătea într-un colţ cu ceilalţi prieteni ai săi . Se uita destul de urât la Alessa care şi-a ridicat umerii în semn de '' Schimbă-ţi blugii în negru " . Se pare că Night se abţinea de la acele gustări de dinaintea orei . Dar profesoara nu mai venea ? Însă pentru prinţ surprizele nu se termină aici . Carisma îl ajută , fetele îl adoră , dinţii te vrăjesc . - Mi l-a furat mai demult pe Costantin dar nu şi pe acesta ! spunea Alessa nervoasă . Costantin a fost fostul prieten a Alessei , '' furat '' de către una din cele trei A. , mai precis Anna . Dar de data aceasta nu Anna a reacţionat ci Adriana care s-a ridicat elegant de pe scaun şi vroia să meargă în faţa prinţului nebănuitor pentru o surpriză . Însă Alessa s-a urcat pe bancă , le-a traversat pe toate in viteză şi cu graţie şi a ajuns cu cizmele pe banca lui Night , cu partea dorsală spre Adriana ) care aproape fierbea . Vampirul mirat nu ştia cum să reacţoneze . Eu stăteam şi râdeam pe înfundate . Alessa s-a lăsat căzută in braţele lui , şi-a pus palmele pe faţa lui , l-a privit cam o secundă în ochi şi după l-a sărutat . Toată clasa exclama iar Adriana , Alexandra şi Anna plănuiau răzbunarea. Sărutul a devenit unul franţuzesc , în ciuda mâinilor agitate a lui Night . - CE SE PETRECE AICI !? Şi profesoara a ruinat totul ..
Ultima editare efectuata de catre Andra in Joi Apr 10, 2014 11:30 pm, editata de 1 ori