Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 107 Data de inscriere : 13/12/2013 Varsta : 19 Localizare : Deva
Subiect: ~Semi fire demon~ Dum Mar 30, 2014 5:02 pm
Totul incepe acum o vara...Addison si Macha se plimbau pe strada seara.Era frig dar totusi cald pt temperatura omului.Ajunsera intr-un parc.Se asezara pe o banca.Din spate se auzeau zgomte puternice.Addison se intoarse cand fu inpins de pe banca doborat jos pe asfalt.In lumina intunericului se oglindea o umbra neagra mai neagra ca negrul infernului.Cei doi fugira cat mai repede de acolo,dar Addison era lovit la cap.Ii curgea sange.Mult sange.Pe drum incepu sa se simta rau,vedea in ceata si nu se mai putea deplasa.Ajunsi la spital,Macha vazu intr-un colt cum o fantoma negra ii privea cu mandrie si putina teama.
cam atat pt partea intai...sper ca va place.. :SP:
[Leg] Green Angel Veteran
Mesaje : 246 Data de inscriere : 07/03/2014 Varsta : 21 Localizare : La batut Tzigani :D
Subiect: Re: ~Semi fire demon~ Dum Mar 30, 2014 5:05 pm
putin :SS: ,dar :SN:
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: ~Semi fire demon~ Dum Mar 30, 2014 6:12 pm
cam :SS: dar next
Eli 1 Expert
Mesaje : 104 Data de inscriere : 18/02/2014 Localizare : Peste tot,nu scap nici cel mai mic loc
Subiect: Re: ~Semi fire demon~ Dum Mar 30, 2014 6:39 pm
Next!
Biia Expert
Mesaje : 107 Data de inscriere : 13/12/2013 Varsta : 19 Localizare : Deva
Subiect: Re: ~Semi fire demon~ Joi Apr 03, 2014 11:38 am
imi pare rau..povestea nu o voi mai termina aici..o voi termina pe alt forum la fel si celelalte povesti ale mele...La revedere si mi-a facut placere faptul ca mi-ati citit povestile :roll:
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
imi pare rau..povestea nu o voi mai termina aici..o voi termina pe alt forum la fel si celelalte povesti ale mele...La revedere si mi-a facut placere faptul ca mi-ati citit povestile :roll:
si care e site-ul? zi-mi-l in mp
Alexy si Byby Spammer
Mesaje : 1107 Data de inscriere : 21/01/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti