Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 90 Data de inscriere : 24/06/2013 Varsta : 22 Localizare : Abrud
Subiect: Stiati ca...? V.V Mar Iul 09, 2013 9:32 am
1.Spiritele care bantuie,iti vor atentia. 2.Spiritele nu au sensul timpului,pentru ele timpul nu exista. 3.Spiritele nu stiu ca sunt moarte,ele cred ca sunt blocate intr-un cosmar ingrozitor. 4.Spiritele pot comunica cu noi prin diferite cai,prin vise,posesie,si multe altele. 5.Spiritele sunt rautacioase si mereu curioase. 6.Spiritele au simtul mirosului. 7.Spiritele sunt mult mai active noaptea. 8.Nu toate fantomele sunt "blocate" unele vor sa ramana pe pamant. 9.Spiritele pastreaza personalitatea lor. 10.Animalele si copii vad cel mai des fantome. 11.Si spiritele animalelor pot bantui. 12.Fantomele pot fi de ajutor. 13.Spiritele pot proteja uneori familia pe care o bantuie. 14.Cand spiritele se plictisesc,ele cauzeaza probleme si devin rautacioase.
Assa Incepator
Mesaje : 33 Data de inscriere : 05/05/2013 Varsta : 23 Localizare : În cimitirul Eroilor din Caransebeş, primul sicriu pe stânga
Wut comentarii ce sunt formate doar din emoticoane O.o
Păi, Alex, cred că şi aia este o formă de spam Din păcate, nu pot să le elimin, deoarece nu am posibilitatea, însă normal asta ar trebui făcut, când comentariile sunt formate doar din emoticoane care nu au nici un fel de legătură cu subiectul postat...
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.