Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: hello Dum Noi 10, 2019 1:27 am
mă gândeam să revenim la chat ul de pe forum, pt că poate n au toţi discord sau nu folosesc eu de ex nu intru aşa des şi poate ar reveni activitatea p aici dacă ar fi chat ul, adică pot sta până intră cineva mai intră încă unul şi tot aşa. zic şi eu. mi e dor de copilărie cred.
Katharsis Fondator
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 334 Data de inscriere : 19/12/2011 Varsta : 27 Localizare : Wonderland
Subiect: Re: hello Mier Noi 13, 2019 5:00 pm
Eu pot să bag chat-ul înapoi, dar asta nu va schimba ativitatea. Pe discord sunt 18 membri la momentul de față, a fost activitate pentru o vreme, acum e 0. Faza e că nici când serverul de discord avea activitate pe forum nu se posta, ceea ce înseamnă că chat-ul nu influențează activitatea oricum. Unul pentru motivele pentru care am renunțat la chat-ul vechi a fost că nu mergea bine, nu știu dacă merge acum. Voi adăuga chat-ul înapoi.
Ambrose Spammer
10 ani
Mesaje : 673 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 22 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: hello Dum Ian 05, 2020 4:44 am
mă bucur că e activat din nou. poate poate, aşa mai prindem puţină activitate şi pe aici. am vorbit şi pe discord, dar unii nu l folosesc aşa des, alţii nu vor să vorbească pe voice chat, nu ştiu, măcar aici pe forum să mai intrăm din când în când, cine ştie cum ne strângem iar mai mulţi şi poate revine şi activitatea.
Hanamura Incepator
Mesaje : 39 Data de inscriere : 24/09/2020 Varsta : 29 Localizare : Bistrița
Subiect: Re: hello Sam Sept 26, 2020 7:40 pm
sa inteleg ca aici se afla chatul forumului?
Katharsis Fondator
10 ani
Subiect: Re: hello Sam Sept 26, 2020 7:56 pm
Chat-ul forumului e pe discord in principal, se poate intra si pe chat-ul de jos, dar lumea intra mai des pe discord (cand intra). Aici e doar o propunere.
Hanamura Incepator
Subiect: Re: hello Sam Sept 26, 2020 7:59 pm
Eu din pacate nu am cum sa mai folosesc discordul. Pana nu imi repar laptopul nu mai am cum sa intru acolo.
Katharsis Fondator
10 ani
Subiect: Re: hello Sam Sept 26, 2020 8:04 pm
Atunci singura ta sansa e sa intre cineva pe chat-ul de mai jos de legenda.
Sarah chan Incepator
Mesaje : 22 Data de inscriere : 21/09/2020 Varsta : 29 Localizare : RPG
Subiect: Re: hello Sam Sept 26, 2020 11:12 pm
Eu una am discord, dar nu ma pricep deloc sa il folosesc Sunt in plop si plopul in aer!
Hanamura Incepator
Subiect: Re: hello Dum Sept 27, 2020 12:11 am
Eu te-asi putea ajuta sau invata sa foloseati discordul. Eu il mai foloseam cand jucam moba team game.
Eloise Membru
Mesaje : 6 Data de inscriere : 24/09/2020 Varsta : 103 Localizare : Here
Subiect: Re: hello Dum Sept 27, 2020 7:08 am
Sarah chan a scris:
Eu una am discord, dar nu ma pricep deloc sa il folosesc Sunt in plop si plopul in aer!
Te ajut eu Sarah, stai liniștită, eu stau și vorbesc zilnic pe el, după ce îți faci două servere urmând încă unul, și intri și pe alte servere începe să-ți intre în sânge a sta și pe acolo.