Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~
Dupa ce adorm I_icon_minitimeJoi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis

» Detalii despre mine
Dupa ce adorm I_icon_minitimeMier Iun 05, 2024 3:35 pm Scris de Dekro

» Spectrul Realitatii - 10 Ani
Dupa ce adorm I_icon_minitimeMar Iun 04, 2024 7:17 pm Scris de Dekro

» Cine este online?
Dupa ce adorm I_icon_minitimeSam Mar 16, 2024 2:39 am Scris de Mihai

» Funcția „Urmărește”
Dupa ce adorm I_icon_minitimeLun Sept 25, 2023 12:36 am Scris de Mihai

» Fiul meu a disparut si nimeni nu ma crede
Dupa ce adorm I_icon_minitimeSam Aug 26, 2023 6:43 pm Scris de DedeDali

» Actualizări Forum
Dupa ce adorm I_icon_minitimeVin Aug 25, 2023 9:01 pm Scris de Katharsis

» Short Horror Stories
Dupa ce adorm I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:08 pm Scris de DedeDali

» În Curând Voi Dispărea
Dupa ce adorm I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:05 pm Scris de DedeDali

» Mormintele Din Pădure
Dupa ce adorm I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:03 pm Scris de DedeDali

» Papagalul spune niste lucruri oribile
Dupa ce adorm I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 9:59 pm Scris de DedeDali

» Cine sunt eu
Dupa ce adorm I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:35 pm Scris de Hanamura

» Poze care au surprins paranormalul
Dupa ce adorm I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:33 pm Scris de Hanamura

» Cronicarul
Dupa ce adorm I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:31 pm Scris de Hanamura

» Deuces
Dupa ce adorm I_icon_minitimeMier Mai 31, 2023 4:22 pm Scris de AlessiaAny

» Cerere Designer
Dupa ce adorm I_icon_minitimeMier Apr 05, 2023 1:09 pm Scris de Katharsis

» Måneskin
Dupa ce adorm I_icon_minitimeDum Noi 27, 2022 5:40 pm Scris de Xiphion.

» [Portofoliu] Crystal Snow
Dupa ce adorm I_icon_minitimeJoi Oct 06, 2022 12:38 am Scris de Ambrose

» Ambulancia Fantasma
Dupa ce adorm I_icon_minitimeJoi Aug 11, 2022 9:45 pm Scris de Katharsis

» Teddy Bear
Dupa ce adorm I_icon_minitimeMar Aug 03, 2021 10:10 pm Scris de AlessiaAny

Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Dacă nu ai acces la cont

În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

Dupa ce adorm

In jos 
AutorMesaj
Ave Andreea
Expert
Expert
Ave Andreea

10 ani
10 ani de la crearea contului.

Data de inscriere : 28/08/2013
Varsta : 28
Localizare : Constanta

Dupa ce adorm Empty
MesajSubiect: Dupa ce adorm   Dupa ce adorm I_icon_minitimeMar Oct 10, 2017 7:45 pm

Sunt o fata obisnuita de 25 de ani, o viata aparent banala, locuiesc singura, doar eu si Nova, motanul meu. Nova, este un motan pe care l-am gasit in mijlocul strazii dupa ce a fost lovit de o masina. Nu sunt o persoana care are o atractie prea mare pentru pisici, dar l-am luat si am avut grija de el. Era slab si pricajit, un ghemotoc negru si doi ochii mari verzi.
Dupa ce l-am luat pe Nova in casa, viata a inceput sa mi se schimbe usor, usor, fara sa-mi dau seama nu-mi mai recunosteam viata deloc. Era de parca ma uitam in oglinda si nu ma recunosteam . In fiecare seara ma trezeam de mieunatul motanului, la aceeasi ora...3:33. In fiecare seara, era deja obositor sa inteleg ce se intampla cu el si de ce face asa. Intr-o noapte, am stat pana tarziu invatand si ma uit la ceas, era ora 4, iar el dormea linistit pe langa mine. A fost liniste 2-3 zile, avand in vedere ca am avut si niste prieteni gazduiti la mine. Totul a decurs cum trebuie, toata lumea l-a indragit pe Nova, iar el era in al noulea cer.
Dupa plecarea prietenilor mei, am dus o lupta cu curatenia, avand in vedere ca sufar de curatenie impulsiva. E atunci cand vrei sa faci curat in viata ta si nu poti, dar faci in casa... nu stiu daca are sens, dar asa ma simt. In seara aia am cazut lata pe canapea dupa ce am facut curat toata in casa, am baut doua pahare de vin si am adormit uitandu-ma la televizor. Ma trezesc in toiul noptii trezita dinou de pisica mea, doar ca de data asta eram pe casa scarii, cu un cutin in mana si acoperita toata de sange pe tricoul meu alb. In clipa in care am relizat, am fugit inapoi in casa, eram inghetata, nu puteam gandii, nu stiam ce se intampla. Dupa ce am stat si m- am holbat la mine acoperita de sange, singurul lucru la care ma gandeam, era sa ma curat cat mai repede de aceste "dovezi" si sa aflu ce s-a intamplat.
M-am bagat in cada, m-am spalat si imediat realizez ca am o muscatura imensa pe spate, iar sangele era al meu, deoarece aveam taieturii tot antebratul, iar eu nu simteam nimic, eram amortita. Nova, era cu mine, oriunde mergeam statea dupa mine. Ma simteam ca o nebuna, aveam presimtirea ca era ingrijorat sau chiar innebuneam. Spal cutitul si le iau pe celelalte si le bag pe toate in sertar, luand o precautie, avand aminte a lucrurilor petrecute mai devreme . Ma bag in pat, in camera mea si adorm, un somn adanc.
De dimineata, ma trezesc, cu greu, dar intreaga, in aceleeasi haine curate, totul era in exact asa cum il lasasem, cu o singura exceptie, Nova, lipsea. Ma duc in living, nu era, am verificat pe rand baia, balconul, celelalte camere si holul... Cand am intrat in bucatarie era un dezastru, fiecare lucru care exista in aceea incapere era pe jos, era deramat, era un haos, iar Nova in mijloc. Eram extenuata, nu intelegeam ce se intampla, nimic nu avea sens. Mi-am sunat cea mai buna prietena, povestindu-i, nu ma credea, spunea sa incetez cu aceste glume de prost gust. Dupa o conversatie lunga, o cadere nervoasa si mituita cu un vin, a venit. I-am propus sa ramana la mine peste noapte, deoarece nu mai puteam dormi singura in casa, nu ma simteam in siguranta.
O noapte rosie, asta a fost. Pe langa pata de vin care era pe covor, care a fost opera Sarei care si-a scapat paharul de la prea mult ras. M-am trezit in bucatarie, cu un cutit in mana.
-E un cosmar! E un cosmar! Nu se poate sa fie real, inca visez.
Imi tot repetam asta, poate daca o repetam destul avea sa devina adevar si aveam sa-l cred, dar nu s-a intamplat asta. Dau fuga in dormitor, sa o vad pe Sara intinsa pe pat si cu o perna pe fata si patul plin de sange, dar de data asta nu era al meu, era al ei. O durere imensa ma patrunde si ma face sa cad jos si sa incep sa plang incontrolabil. Dupa zeci de minute, in care am fost tintuita pe jos de durere si un plans haotic, realizez ca nu l-am vazut pe Nova. Cu frica si cu durere in suflet ma ridic si cand vad ca de sub pat iese el, iese acoperit de sange. Blana lui era plina de sange uscat, iar ochii lui o data verzi, acum erau rosii. Stau si il urmaream cu privirea, el se urca usor pe pat si incepe sa-si bage botul in trupul nepunticios al Sarei. Atunci la un acces de furie, cu cutitul in mana il iau si imi injunghii micul meu motan. Nu pot sa cred ca este real. Fug in baie si ma zaresc in oglinda. Imi arunc o privire, in par aveam sange inghecheat, eram plina de aceasta substanta rosie si mi se zarea pielea doar in proportii mici. Eram nu mai piele si os, aveam ochii rosi, pe scurt eram un dezastru.
Nu stiam ce sa fac, simteam ca fiecare particula din mine se rupea si plangea la unison cu sufletul meu. Stiam ce trebuie sa fac. Cu acelasi cutit care a pus sfarsit a doua fiinte, avea sa puna si la a treia. In acel moment mi-l bag in inima, iar in fata oglinzii, nu mai era reflexia mea, era un demon, negru, ca un praf, cu ochii verzi si un sunet inuman se aude, iar eu sfarsesc din a exista. Nu stiu daca o sa ne gaseasca cineva, nu stiu ce o sa creada lumea, dar stiu ca Nova, nu era doar un motan dragut si neajutorat, era o fiinta care gazduia si altceva... Ceva ce ne-a sfarsit viata.
Sus In jos

Dupa ce adorm
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» "Viata dupa"
» Scheletii vin dupa noi
» "4:03" Nu o sa mai dormiti dupa asta!
» Bug Mafia-Dupa blocuri
» Unu, doi, Alex vine dupa voi...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum