Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Subiect: Amintiri sau doar un vis...? Mar Sept 15, 2015 9:08 pm
Mereu imi placea sa stau dupa scoala, sa ma uit pe fereastra si sa vad cum culorile portocalii invadeaza cerul. Sa stau langa geam si sa ma sprijin de geam in timp ce stateam pe jumate in afara clasei, sa observ cum toti plec. Doar eu stiam… cum stateam in clasa, iar cum acele lacrimi cadeau…cum lumina imi alina fata, care acum era plina de lacrimi… Doar eu stiu acel moment, in care zambeam cand plangeam, durearea de a zambi in tristete, durerea de a ma gandi la….
Nu stiu ce doare ma tare, despartirea sau faptul ca trebuie sa zambesc cand sunt franta… De o data picaturile ploii se revarsa incet pe pamantul amutit, care acum pare sa fie cumva alinat in fericire… Erau acele momentele in care imi atingea fata cu mana lui delicata si se uita la mine asa dragut cu fata lui atat de simpatica mie…. in timp ce imi spunea ca sunt persoana potrivita si ca sunt frumoasa pentru el…. Nu zic ca sunt trista… imi placeau momentele cand stateam langa el… E ceva sa fii trist, dar cand nu simti nimic, totul sa fie gol… Am uitat ce inseamna sa te joci, sau fii inconjurat de intuneric sau lumina, am uitat sa am un coleg care sa ma duc cu el spre acasa, am uitat sa zambesc.
Desi afara e intuneric eu nu vad nimic, totul este mort. Ma uit pe strada, totul ….este numai intuneric, desi luminile felinarelor palpaie incet…Sau oamenii care se duc acasa la copii lor, sperand sa ii vada fericiti si teferi, eu am uitat ce inseamna sa am parinti…Imi aduc aminte, nu imi pasa de ei, nici la ei nu am fost vreodata de atunci… Totul era ciudat, balansul oamenilor, era asa linistit desi ploua, se miscau, dar nu vedeam nimic, parca erau niste papusi controlate… Ma dau jos de langa geam si imi iau gentuta mea, cobor scarile si incep sa ma bucur de acele picaturi de ploaie, ma pot bucura de aceasta triste sau ma bucur ca si norii sufera cu mine, am gasit un prieten…? Mergand incetisor pe marginea trotuarului, eram atrasa de acele sclipiri intense aflate de pe suprafata apei.
Dar fericirea mea nu a tinut mult, m-am uitat prea profund in acele sclipiri, mi-am adus aminte de el si de mine, cum fugeam prin ploaie…Cum putea sa imi zambeasca… Undeva pe strada era un catel, statea in ploaie, parca ar fi fost vreo statuie, dar totusi pe el il simteam viu, ma apropii incet… El m-ar putea intelege…?
Ana-Maria Avansat
5 Ani
5 ani de la crearea contului.
Mesaje : 64 Data de inscriere : 25/12/2014 Varsta : 24 Localizare : Peste tot şi nicăieri
Subiect: Re: Amintiri sau doar un vis...? Mar Sept 15, 2015 10:11 pm
La naiba. Este pur si simplu minunat.
Estelle Nebun dupa forum
5 Ani
Mesaje : 396 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 24 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Amintiri sau doar un vis...? Mier Sept 16, 2015 10:00 pm
Ano ,te ador din ce in ce mai mult,si pe tine dar si ceea ce scrii.Capitolul a fost minunat ,mi-a placut la nebunie , sentimentele personajului au fost exprimate intr-un mod foarte frumos. Next
Cena Veteran
5 Ani
Mesaje : 275 Data de inscriere : 21/07/2015 Varsta : 22 Localizare : ?
Subiect: Re: Amintiri sau doar un vis...? Joi Sept 17, 2015 11:13 am
A fost minunat,chiar am simtit ceea ce simtea si personajul,tu ai un mod de a scrie care ma uimeste si pe care il iubest si il ador,te rog pune comtinuarea povesti