Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~
Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis

» Detalii despre mine
Îți e dor? I_icon_minitimeMier Iun 05, 2024 3:35 pm Scris de Dekro

» Spectrul Realitatii - 10 Ani
Îți e dor? I_icon_minitimeMar Iun 04, 2024 7:17 pm Scris de Dekro

» Cine este online?
Îți e dor? I_icon_minitimeSam Mar 16, 2024 2:39 am Scris de Mihai

» Funcția „Urmărește”
Îți e dor? I_icon_minitimeLun Sept 25, 2023 12:36 am Scris de Mihai

» Fiul meu a disparut si nimeni nu ma crede
Îți e dor? I_icon_minitimeSam Aug 26, 2023 6:43 pm Scris de DedeDali

» Actualizări Forum
Îți e dor? I_icon_minitimeVin Aug 25, 2023 9:01 pm Scris de Katharsis

» Short Horror Stories
Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:08 pm Scris de DedeDali

» În Curând Voi Dispărea
Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:05 pm Scris de DedeDali

» Mormintele Din Pădure
Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:03 pm Scris de DedeDali

» Papagalul spune niste lucruri oribile
Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 9:59 pm Scris de DedeDali

» Cine sunt eu
Îți e dor? I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:35 pm Scris de Hanamura

» Poze care au surprins paranormalul
Îți e dor? I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:33 pm Scris de Hanamura

» Cronicarul
Îți e dor? I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:31 pm Scris de Hanamura

» Deuces
Îți e dor? I_icon_minitimeMier Mai 31, 2023 4:22 pm Scris de AlessiaAny

» Cerere Designer
Îți e dor? I_icon_minitimeMier Apr 05, 2023 1:09 pm Scris de Katharsis

» Måneskin
Îți e dor? I_icon_minitimeDum Noi 27, 2022 5:40 pm Scris de Xiphion.

» [Portofoliu] Crystal Snow
Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Oct 06, 2022 12:38 am Scris de Ambrose

» Ambulancia Fantasma
Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Aug 11, 2022 9:45 pm Scris de Katharsis

» Teddy Bear
Îți e dor? I_icon_minitimeMar Aug 03, 2021 10:10 pm Scris de AlessiaAny

Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Dacă nu ai acces la cont

În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

Îți e dor?

In jos 
AutorMesaj
AivliSabbatic
Incepator
Incepator
AivliSabbatic

5 Ani
5 ani de la crearea contului.

Data de inscriere : 28/05/2015
Varsta : 27
Localizare : București

Îți e dor? Empty
MesajSubiect: Îți e dor?   Îți e dor? I_icon_minitimeVin Iun 26, 2015 1:20 am

- De ce te urăști?
- De ce nu aș face-o? Toți o fac.
De ce să nu-mi urăsc privirea și fiecare tonalitate din glas?
De ce să nu îmi urăsc lacrimile ce se scurg cu nepăsare pe obraz?
Iubirea,o poțiune oarecare aparte. Îmblânzește fiecare particică din sentimentele tale,îți îmbunătățește ura făcând-o cea mai mirifică parte a vieții.
Îmi aduc și acum aminte cum rosteai cuvinte abstracte,parcă înfășurându-se în jurul unui motiv oarecare neînțeles de nimeni.
După câțiva ani am înțeles că într-un final gândul mi-era atât de imatur,încerc să-l ajut să se maturizeze dar nu pot. Am încercat să nu-ți mai umbresc iubirea, să îi redau razele aurii și să o îndrum spre fericire, dar am relizat prea târziu că te-am îndepărtat de mine...Pentru a te vedea urlând de fericire, eu m-am afundat în eterne lacrimi...
Au trecut 4 ore și uitându-mă după apusul soarelui,realizez într-un sfârșit că lumea mea este umbrită de norii cafenii ce se așează cu disperare pe întregul cer. Norii aceștia doresc să-mi acopere luna care este întreaga mea lume.
Întunericul mă cheamă...mă feresc de strigarea lui,luptându-mă cu spiritul meu,parcurgând dureri îngrozitoare și împiedicându-mă de speranțe,ajungând chiar și să ocolesc lumina îmbietoare ce-mi era odată prietenă atât de bună.. Inspir adânc și încerc să simt mirosul nopții înstelate se lasa amețitor peste sufletul tău pătat de durere și oroare. Încercând să îi ignori splendoarea îți dai seama că te pierzi în aura ei  întunecată, te prinde de mână și te trage tot mai adânc în interiorul ei, nelăsându-ți cale de scăpare și speranță în a te întoarce la realitate.
Cu ultimele sale puteri,privind prin pânza transparentă de lacrimi , încerca să-mi mulțumească.
Inima lui nu îl mai vroia, dorea sa plece, să lase în urmă toată durerea, și toți să îl de-a uitării.
Îmi apropii capul de pieptul lui și aud prin răsuflările încete și joase, cum încet mai bătea. Parcă o auzeam spunând "Nu îl mai vreau..."
O mană caldă și tremurândă îmi atinge obrazul înfierbântat de tristețe. Nu putea vorbi, însă privirea lui spunea totul. Ardea de dorință și de tristețe,fără a băga de seamă cum lacrimile mi se scurgeau tot mai des pe obraji, i-am zâmbit.
Inima îmi tresare când mâna lui îmi părăsește obrazul, căzând în gol. O prind și puțin grăbită îi spun:  "Totul va fi bine!! Vei avea inima mea."
Lăsând capul pe pieptul lui, mă bufnește plânsul. Printre toate suntele din jurul meu și printre sunetele lacrimilor mele și ale lui, aud : "Am avut-o deja."
Acestea au fost ultimele lui cuvinte în ziua respectivă, apoi simt cum un val de răcoare îmi cuprinde sufletul și corpul îmi amuțește...
El plecase...lăsându-mi inima să înghețe pentru veșnicie.
Au trecut 2 ani de la acea întâmplare... O zi oarecare, ploaie, frig, cer înnorat, fără pic de viață, oameni plictisiți... Aceeași scenă zilnic.
Mă plimbam pe stradă când imima mi se oprește în loc...Îl văd.
Era el...Așa cum mi-l aminteam zilnic, nimic nu s-a schimbat la el.
Privește-l...stă iar în ploaie, așteaptă acel univers imposibil pentru care a luptat atât. A început să își arunce gândurile și psihicul în adâncuri. Sentimentele sunt încă acoperite de fumul negru ce îi împiedică drumul prin viață. Prin picăturile reci de ploaie își varsă lacrimile sărate , combinându-se întru-un ultim dans, îngerul scoate din mantia sa un cutit lucios.
Alerg spre el pentru a-l împiedica a nu face ceva necugetat...
Greu! Încerc să-l opresc , strigând și vărsând cele mai amare lacrimi.
El mă privește din depărtare și cu lama tăioasă a cuțitului aproape de gâtul său fin, cu ochii plini de lacrimi și cu buzele crăpate, îmi șoptește ultimele sale cuvinte. Nu reușesc să le aud, sunetul ploii împiedicând sunetele să ajungă la urechile mele...
El cade jos pe asfaltul umed îmbibat de ploaie, iar lacrimile mele se transformau într-un minunat dar sumbru curcubeu alcătuit doar din sângeriu.
Mă apropii de el și vad cum sangele ce se scurgea, pictează câteva cuvinte. Eu îl iau în brațe și îi răspund mesajului:  "Așa voi face..."
Cuvintele erau..."Ai grijă de tine, mi-ai lipsit."
Sus In jos
Bishamon
Spammer
Spammer
Bishamon

5 Ani

Data de inscriere : 03/01/2015
Varsta : 24

Îți e dor? Empty
MesajSubiect: Re: Îți e dor?   Îți e dor? I_icon_minitimeMar Iul 07, 2015 11:37 am

Deci e printre singurele povesti pe imi va fi greu sa le critic!
Deci WoW la capitolul drama si descriere este foarte bine!
1.Uneori ai tendinta sa pui cuvinte care sunt la persoana a treia, cand tu esti la persoana intai sau ceva de genul!
2.Unele cuvinte le lasi simplu
uite cum e asta!
Greu!
Pai mie-mi exprima de parca ai cara ceva Laughing si ai obosit
Puteai sa zici Imi este greu sa incerc sa-l mai privesc, cand l-am ranit, iar zambetul lui de inger decazut se schimba intr-unul de o tristete profunda, incat simteam cum inima-mi este ranita....
Am intrat in detalii, dar esentialul nu lasa cuvinte singure, asta ar fi o greseala care ar putea sa scada calitatea la povestea ta!
Altceva nu cred ca mai este de spus!
Srry ca n-am vazut mai devreme ca ai pus povestea si cica userii ar trebui sa lase mesaje la povesti.
Daca nu le convine ceva, il lasa acolo si da-l drq Laughing este pararea mea
3.Am uitat sa iti zic numai fa asezarea asta in pagina sau daca o faci pune unele fraze, cuvinte, sintagme cu culori!
Daca am zis ceva ce nu ti-a placut imi pare rau O.o
Sus In jos
AivliSabbatic
Incepator
Incepator
AivliSabbatic

5 Ani

Îți e dor? Empty
MesajSubiect: Re: Îți e dor?   Îți e dor? I_icon_minitimeMar Iul 07, 2015 1:59 pm

Hei, bună ziua.
Mulțumesc frumos pentru că ai citit în primul rând.
Știu că poveștile mele dau dureri de cap și că, câteodată nu sunt chiar atât de inpirate.
În acel moment când am scris „greu” creierul meu se blocase:)) Și nu am mai știu ce să spun... Și da, ai dreptate cu tot ce ai zis.
În legătură cu așezatul în pagină, o să rezolv asta. Mai am o poveste care este la fel așezată ._. dar aia are câteva fraze subliniate.
Dacă ai putea arunca o privire să-mi spui ce este greșit, ți-aș mulțumi ^_^
Îți doresc o zi frumoasă în continuare.
Sus In jos
Bishamon
Spammer
Spammer
Bishamon

5 Ani

Data de inscriere : 03/01/2015
Varsta : 24

Îți e dor? Empty
MesajSubiect: Re: Îți e dor?   Îți e dor? I_icon_minitimeJoi Iul 09, 2015 9:13 pm

Srry, dar eu am un fel de politica nu ma bag la povestile care au peste 10 commuri ... si eu nu mi-am dat cu parerea intre timp la acea poveste
Sus In jos
AivliSabbatic
Incepator
Incepator
AivliSabbatic

5 Ani

Îți e dor? Empty
MesajSubiect: Re: Îți e dor?   Îți e dor? I_icon_minitimeSam Iul 18, 2015 6:19 pm

Mulțumesc frumos pentru informație! Să ai o zi frumoasă în continuare.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Îți e dor? Empty
MesajSubiect: Re: Îți e dor?   Îți e dor? I_icon_minitime

Sus In jos

Îți e dor?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spectrul Realității :: ★ CATEGORIILE INIȚIALE ★ :: Povești-
Mergi direct la: