Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis

» Detalii despre mine
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Iun 05, 2024 3:35 pm Scris de Dekro

» Spectrul Realitatii - 10 Ani
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Iun 04, 2024 7:17 pm Scris de Dekro

» Cine este online?
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mar 16, 2024 2:39 am Scris de Mihai

» Funcția „Urmărește”
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Sept 25, 2023 12:36 am Scris de Mihai

» Fiul meu a disparut si nimeni nu ma crede
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Aug 26, 2023 6:43 pm Scris de DedeDali

» Actualizări Forum
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Aug 25, 2023 9:01 pm Scris de Katharsis

» Short Horror Stories
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:08 pm Scris de DedeDali

» În Curând Voi Dispărea
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:05 pm Scris de DedeDali

» Mormintele Din Pădure
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:03 pm Scris de DedeDali

» Papagalul spune niste lucruri oribile
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 9:59 pm Scris de DedeDali

» Cine sunt eu
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:35 pm Scris de Hanamura

» Poze care au surprins paranormalul
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:33 pm Scris de Hanamura

» Cronicarul
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:31 pm Scris de Hanamura

» Deuces
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mai 31, 2023 4:22 pm Scris de AlessiaAny

» Cerere Designer
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Apr 05, 2023 1:09 pm Scris de Katharsis

» Måneskin
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Noi 27, 2022 5:40 pm Scris de Xiphion.

» [Portofoliu] Crystal Snow
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Oct 06, 2022 12:38 am Scris de Ambrose

» Ambulancia Fantasma
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Aug 11, 2022 9:45 pm Scris de Katharsis

» Teddy Bear
8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Aug 03, 2021 10:10 pm Scris de AlessiaAny

Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Dacă nu ai acces la cont

În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

8 Metode De A Vedea in Viitor

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Alex.
Administrator
Administrator
Alex.

10 ani
10 ani de la crearea contului.

Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 25
Localizare : Brasov

8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: 8 Metode De A Vedea in Viitor   8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Oct 31, 2014 8:48 pm

Ana a scris:
TDe ce pui si in engleza titlurile metodelor de a vedea in timp?

Cnad am spus aceste metode unor prieteni, ei stiau denumirile lor doar in egleza (unele!). Ma gandeam ca si aici ar putea fa asa persoane asa ca... am pus si in engleza Laughing) Plus ca imi place si cum suna in limba aia.
Sus In jos
Poisoned
Veteran
Veteran
Poisoned

10 ani

Data de inscriere : 06/03/2014
Varsta : 24
Localizare : Inside my head

MesajSubiect: Re: 8 Metode De A Vedea in Viitor   8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Noi 01, 2014 9:03 pm

Sunt singura care se simte incredibil de atrasa de metoda 5 ( ESP / Extra Sensory Perception)? Mi se intampla foarte des! Oameni buni, aproape traiesc din asta. Am antecedente legate si de metoda 4 (Vise Precognitive / Precognitive Dreams).
Ma simt ciudat acum...
Sus In jos
Cadu
Veteran
Veteran
Cadu

10 ani

Data de inscriere : 23/06/2014
Varsta : 25
Localizare : Peste tine

MesajSubiect: Re: 8 Metode De A Vedea in Viitor   8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Noi 01, 2014 10:08 pm

Mda,inainte de prima zi de scoala,am avut un vis despre aceasta.Eh,urmatoarea zi s-a intamplat fix cum era in vis,da cu exactitate.Am mai avut un vis asemanator cand ni sa schimbat invatatorul,in clasa a treia.Lam visat si pe el.Acelasi lucru,era fix ca in vis,plus ca nu l-am vazut niciodata in viata mea.Si am mai avut vise deastea,dar in celelalte nu s-a petrecut totul cu exactitate.Deci interesant,mai ales cand stii ca nu esti singuru caruia i s-a intamplat Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 8 Metode De A Vedea in Viitor   8 Metode De A Vedea in Viitor - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

8 Metode De A Vedea in Viitor
Sus 
Pagina 2 din 2
 Subiecte similare
-
» De ce copii și animalele pot vedea fantome?
» Mesaj din viitor
» Trecut, prezent si viitor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spectrul Realității :: ★ DIFERITE CATEGORII ★ :: Altele-
Mergi direct la: