Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~ Joi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis
În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Mesaje : 90 Data de inscriere : 24/06/2013 Varsta : 26 Localizare : Abrud
Subiect: Cum ar fi fost daca... Joi Iul 11, 2013 8:20 am
Cum ar fi fost daca...ploaia nu mai exista,pamantul ar fi fost uscat..toti oamenii se luptau,ba chiar se omorau pentru ceva de mancare ? Ce am fi facut..noi..copii,nici macar nu am ajuns la maturitate si sa ne luptam pentru a supravietui...pacat. Daca sfarsitul lumii...chiar se intampla in 2012..mai mult de jumatate din populatia pamantului ar fi murit in chinuri...unii arsi,alti ucisi pentru mancare,altii ar fi murit de sete...altii de foame . Ce ne-am fii facut daca..daca...daca. Multe intrebari nu au raspuns. "Cand va fii sfarsitul lumii?" "De ce murim?" "De ce ne nastem?" "Oare suntem singuri in univers?" Nimeni nu stie. Stiu,nu e o poveste de groaza,dar am simtit nevoia sa scriu...am cautat pe youtube niste prostii despre Lucifer,sau despre iad si am vazut la comentarii prostii de genul "Pe data de...vine sfarsitul lumii,este real,dupa cum scrie in Biblie"
Raluca Incepator
10 ani
10 ani de la crearea contului.
Mesaje : 31 Data de inscriere : 04/07/2013 Varsta : 28 Localizare : Pitesti
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Joi Iul 11, 2013 9:04 am
Pai la intrebarea daca suntem singurii in univers iti raspund eu:Nu nu suntem si NASA a dovedit ca au gasit alte forme de viata in univers
Lykarus Avansat
10 ani
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Joi Iul 11, 2013 9:53 am
LexiRaluca a scris:
Pai la intrebarea daca suntem singurii in univers iti raspund eu:Nu nu suntem si NASA a dovedit ca au gasit alte forme de viata in univers
Inca nu e sigur 100%,NASA nu a descoperit...nimic,au facut niste poze la niste fiinte care se considera a fi extraterestre..dar acum..exista area 51..se spune ca cine intra acolo este impuscat. Cine stie ce se afla in acea zona .
Raluca Incepator
10 ani
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Joi Iul 11, 2013 12:21 pm
mda nu ai de unde sa stii dar au aratat clar cand au facut autopsia unu extraterestru cauta pe youtube
Lykarus Avansat
10 ani
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Joi Iul 11, 2013 2:05 pm
Nu e reala,daca ar fi fost nu ar fi aparut pe youtube.
Raluca Incepator
10 ani
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Joi Iul 11, 2013 3:12 pm
da dar daca oamenii retardati o un oricum vorba ta nu o puneau pe net trebuie sa fii retardat.Dar oricum in zona 51 sunt multe chestii O.o
Mada❤ Nebun dupa forum
10 ani
Mesaje : 309 Data de inscriere : 06/06/2014 Varsta : 25 Localizare : ai grija in spatele tau cu un cutit in mana
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Dum Iun 29, 2014 7:28 pm
tare :SL: :SL:
Bishamon Spammer
5 Ani
5 ani de la crearea contului.
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Mier Sept 09, 2015 11:33 pm
Damn, ata e troll ? O.o acum trebuie sa schimb titlu -.- Poveste mutata la povesti
CrimeProof Incepator
5 Ani
Mesaje : 10 Data de inscriere : 07/07/2015 Varsta : 22 Localizare : Ejti nebun ? Vrei sa stii ? Nu.Eu nu vreau sa stiu ce stii tu
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Joi Sept 10, 2015 7:52 pm
Fain...Cam toți ne punem asemena întrebări
Raluca Ionela Incepator
5 Ani
Mesaje : 20 Data de inscriere : 07/09/2015 Varsta : 25 Localizare : Unde nu te astepti
Subiect: Re: Cum ar fi fost daca... Vin Sept 11, 2015 12:24 am