Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Ultimele subiecte
» ~ Gintama ~
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Iun 06, 2024 10:11 pm Scris de Katharsis

» Detalii despre mine
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeMier Iun 05, 2024 3:35 pm Scris de Dekro

» Spectrul Realitatii - 10 Ani
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeMar Iun 04, 2024 7:17 pm Scris de Dekro

» Cine este online?
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeSam Mar 16, 2024 2:39 am Scris de Mihai

» Funcția „Urmărește”
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeLun Sept 25, 2023 12:36 am Scris de Mihai

» Fiul meu a disparut si nimeni nu ma crede
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeSam Aug 26, 2023 6:43 pm Scris de DedeDali

» Actualizări Forum
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeVin Aug 25, 2023 9:01 pm Scris de Katharsis

» Short Horror Stories
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:08 pm Scris de DedeDali

» În Curând Voi Dispărea
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:05 pm Scris de DedeDali

» Mormintele Din Pădure
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 10:03 pm Scris de DedeDali

» Papagalul spune niste lucruri oribile
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Aug 17, 2023 9:59 pm Scris de DedeDali

» Cine sunt eu
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:35 pm Scris de Hanamura

» Poze care au surprins paranormalul
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:33 pm Scris de Hanamura

» Cronicarul
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeVin Iun 30, 2023 9:31 pm Scris de Hanamura

» Deuces
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeMier Mai 31, 2023 4:22 pm Scris de AlessiaAny

» Cerere Designer
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeMier Apr 05, 2023 1:09 pm Scris de Katharsis

» Måneskin
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeDum Noi 27, 2022 5:40 pm Scris de Xiphion.

» [Portofoliu] Crystal Snow
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Oct 06, 2022 12:38 am Scris de Ambrose

» Ambulancia Fantasma
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Aug 11, 2022 9:45 pm Scris de Katharsis

» Teddy Bear
Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeMar Aug 03, 2021 10:10 pm Scris de AlessiaAny

Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Dacă nu ai acces la cont

În cazul în care ești un membru vechi care și-a uitat parola, intră pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou unui administrator.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

Cum ar fi fost daca...

In jos 
AutorMesaj
Lykarus
Avansat
Avansat

10 ani
10 ani de la crearea contului.

Data de inscriere : 24/06/2013
Varsta : 26
Localizare : Abrud

Cum ar fi fost daca... Empty
MesajSubiect: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Iul 11, 2013 8:20 am

Cum ar fi fost daca...ploaia nu mai exista,pamantul ar fi fost uscat..toti oamenii se luptau,ba chiar se omorau pentru ceva de mancare ?
Ce am fi facut..noi..copii,nici macar nu am ajuns la maturitate si sa ne luptam pentru a supravietui...pacat.
Daca sfarsitul lumii...chiar se intampla in 2012..mai mult de jumatate din populatia pamantului ar fi murit in chinuri...unii arsi,alti ucisi pentru mancare,altii ar fi murit de sete...altii de foame .
Ce ne-am fii facut daca..daca...daca. Multe intrebari nu au raspuns. "Cand va fii sfarsitul lumii?" "De ce murim?" "De ce ne nastem?" "Oare suntem singuri in univers?" Nimeni nu stie.
Stiu,nu e o poveste de groaza,dar am simtit nevoia sa scriu...am cautat pe youtube niste prostii despre Lucifer,sau despre iad si am vazut la comentarii prostii de genul "Pe data de...vine sfarsitul lumii,este real,dupa cum scrie in Biblie"
Sus In jos
Raluca
Incepator
Incepator
Raluca

10 ani

Data de inscriere : 04/07/2013
Varsta : 28
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Iul 11, 2013 9:04 am

Pai la intrebarea daca suntem singurii in univers iti raspund eu:Nu nu suntem si NASA a dovedit ca au gasit alte forme de viata in univers Smile
Sus In jos
Lykarus
Avansat
Avansat

10 ani

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Iul 11, 2013 9:53 am

LexiRaluca a scris:
Pai la intrebarea daca suntem singurii in univers iti raspund eu:Nu nu suntem si NASA a dovedit ca au gasit alte forme de viata in univers Smile
Smile Inca nu e sigur 100%,NASA nu a descoperit...nimic,au facut niste poze la niste fiinte care se considera a fi extraterestre..dar acum..exista area 51..se spune ca cine intra acolo este impuscat.
Cine stie ce se afla in acea zona .
Sus In jos
Raluca
Incepator
Incepator
Raluca

10 ani

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Iul 11, 2013 12:21 pm

mda nu ai de unde sa stii dar au aratat clar cand au facut autopsia unu extraterestru Very Happy cauta pe youtube
Sus In jos
Lykarus
Avansat
Avansat

10 ani

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Iul 11, 2013 2:05 pm

Nu e reala,daca ar fi fost nu ar fi aparut pe youtube.
Sus In jos
Raluca
Incepator
Incepator
Raluca

10 ani

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Iul 11, 2013 3:12 pm

da dar daca oamenii retardati o un oricum vorba ta nu o puneau pe net trebuie sa fii retardat.Dar oricum in zona 51 sunt multe chestii O.o
Sus In jos
Mada❤
Nebun dupa forum
Nebun dupa forum
Mada❤

10 ani

Data de inscriere : 06/06/2014
Varsta : 25
Localizare : ai grija in spatele tau cu un cutit in mana

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeDum Iun 29, 2014 7:28 pm

tare  :SL: :SL: 
Sus In jos
Bishamon
Spammer
Spammer
Bishamon

5 Ani
5 ani de la crearea contului.

Data de inscriere : 03/01/2015
Varsta : 24

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeMier Sept 09, 2015 11:33 pm

Damn, ata e troll ? O.o acum trebuie sa schimb titlu -.-
Poveste mutata la povesti
Sus In jos
CrimeProof
Incepator
Incepator
CrimeProof

5 Ani

Data de inscriere : 07/07/2015
Varsta : 22
Localizare : Ejti nebun ? Vrei sa stii ? Nu.Eu nu vreau sa stiu ce stii tu

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeJoi Sept 10, 2015 7:52 pm

Fain...Cam toți ne punem asemena întrebări
Sus In jos
Raluca Ionela
Incepator
Incepator
Raluca Ionela

5 Ani

Data de inscriere : 07/09/2015
Varsta : 25
Localizare : Unde nu te astepti

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitimeVin Sept 11, 2015 12:24 am

Multi isi pun astfel de intrebari.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ar fi fost daca...   Cum ar fi fost daca... I_icon_minitime

Sus In jos

Cum ar fi fost daca...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce a fost ala ?
» Ce a fost aia?
» A fost odata
» CE A FOST ACEEA?
» Cum ar fi dacă...?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum