Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 148 Data de inscriere : 24/04/2013 Varsta : 22 Localizare : In Iad,vrei sa vi si tu?
Subiect: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Joi Mai 23, 2013 8:18 pm
Mai demult oamenii credeau ca oglinzile sunt porti spre alte lumi si ca reflexia noastra in oglina este o parte din sufletul nostru.In prezent s-a dovedit stintific ca de fapt un e asa. Noua profa de rusa ne-a spus sa nu lasam vre-o oglinda intr-o camera nude este un mort deoarece s-ar putea ca sufletul sa intre in oglinda,atunci ce poate fi o oglinda? Eu cred ca totusi oglinzile sunt porti spre alte lumi,dar nu toate. Am avut vre-o 2 vise in care era vorba de oglinzi se facea ca eu stateam intr-un colt ghemita iar in jurul meu erau multe oglinzi.Reflezia mea era ciudata,se uita urat la mine,ia al 2 vis eram in fata une oglinzi mari cat mine si inauntrul ei era un prof de la noi *(cel mai iubit)* si in jurul lui erau spirale nergre+{gri}. ciudata faza cu oglinzile nu?
Lykarus Avansat
Mesaje : 90 Data de inscriere : 24/06/2013 Varsta : 22 Localizare : Abrud
Subiect: Re: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Mar Iun 25, 2013 1:21 pm
Faza cu oglinzile acoperite e adevarata,cat de cat,cand un om moare,rudele il duc acasa timp de 3 zile,si toti cunoscuti pot veni sa il vada,da daca cumva in camera este vreo oglinda care nu este acoperita,se zice ca sufletul lui intra acolo si nu ajunge nici in rai,nici in iad,este o alta lume,o lume foarte mica,inchisa.
Assa Incepator
Mesaje : 33 Data de inscriere : 05/05/2013 Varsta : 23 Localizare : În cimitirul Eroilor din Caransebeş, primul sicriu pe stânga
Subiect: Re: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Mar Iun 25, 2013 10:17 pm
asta nu e o poveste de groaza e doar vorba despre oglinzi, da intradevar nu e bine sa lasi o oglinda descoperita in camera cu un mort. si...nu stiu, se spune ca visele sunt doar gandurile noastre gramatica...fi umpic mai atent /atenta succes in continuare
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Joi Oct 02, 2014 12:36 pm
Oglinzile,monitoarele,televizoarele,toate acestea sunt portaluri către lumea săiritelor.o.o :shock: :shock:
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Intunericul Veteran
Mesaje : 153 Data de inscriere : 23/10/2014 Varsta : 21 Localizare : pe Titanic
Subiect: Re: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Mar Oct 28, 2014 10:31 am
Straniuuu...
IngerulMecanic Membru
Mesaje : 6 Data de inscriere : 14/10/2014 Varsta : 23 Localizare : Winzer, Bayern, Germania
Subiect: Re: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Lun Mar 23, 2015 4:01 pm
Dupa ce mori, tu nu iti dai seama ca ai murit, doar ceilalti. Unii oameni cred in superstitiile acestea si acopera oglinzile, astfel incat sa nu te impiedici in nimic, sa mergi direct in sus (Asta cred ei) .... Asta se intampla de obicei pe la sate....
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Sam Iul 04, 2015 11:04 am
Eu am oglinzi pe usile din casa... Si cand ma duc noaptea la baie sunt ceva gen ''priveste-n jos, Ema. Priveste-n jos!'' Mie povestea ta mi-a dat fiori
Cioby Expert
Subiect: Re: Oglinda,ce poate ascunde ea.... Sam Iul 04, 2015 11:17 am
Sincer cand mi-a murit bunicul nu cred ca, am avut oglinzile acoperite.