Mama astepta cu micul dejun pe masa cand au venit Alice Luc si bunicul ei.
A : Mama nu e cea ce pare,iti pot explica
M: Te ascult...,dar sa-i aduc ceva si baiatului inainte
L:Eu sunt Luc
Intre timp mama lui Alice puse inca un bol de cereale
la masa,si s-au asezat toti la masa
M:Astept explicatia...
A : Pai vezi tu mama eram in cimitir,iar Luc parea sa fie pe moarte, ce rea sa fac,l-am adus acasa
M :Ce cautai in cimitir noaptea?
A :Asta e mai putin important acum...
L:Mersi ca m-ai salvat
Se asternuse un frig intre timp... simtira toti frigul
L : Trebuie sa plec acum!!!
A :Nu pleci nicaieri fara sa imi dai o explicatie,CA doar nu te sperie un amarit de stigoi,nu?
EI se hranesc cu frica asa ca tineti emotiile in frau daca nu vrei sa mori.
L :Eu n'am asa ceva...
M: Ei bine ne spui ce cautai in cimitir?
L: Oricum va trebui sa plec cel tarziu la apus aa ca nu conteaza,cu cat stiti mai putine despre mine cu atat ma bine pentru toti...
B:Poate are dreptate,sa'l lasam sa plece
La auzul acestor vorbe Lucifer o zbughi spre usa,dar Alice l-a oprit din ,,3 miscari''
A : Tu nu pleci de aici pana nu aflu de cine fugeai

L :Cum vrei tu,dar daca mori nu voi lua vina asupra mea,ne-am inteles.Valabil si pentru familia ta.
A:EU imi asum riscul...
M : Nu stiU ce sa zic...
L : Vorbim doar noi 3 atunci.
A : De acord
B: Oricum nu mai mult de trait...
Mama lui Alice se razgandi si a vrit sa ia parte la discutie,ca doar na cat de rau putea fi?
L :Cei care ma urmareau in cimitir erau....satanisti,bine g,si ei vor ca eu sa ma..... alatur lor.
Inca un lucru important am sa va zic,pe mine nu ma chiama Luc ci Lucifer.
La auzul acestor cuvinte Bunicul lui Alice il ia de haina si il da afara din casa.
B : Imi pare rau baiete dar tu nu mai poti sta aici...
Cand se vazu in pragul usii ,Luc' o lua la goana cat putu de tare,Alice a vrut sa mearga dupa el dar a fost inchis in camera drept pedeapsa ca l-a adus in casa pe Lucifer.
Alice a reusit cumva sa plece dupa 'Luc' .In timp ce mergea prin oras ca sa-l caute l-a vazut la o florarie.
L :Ce cauti aici?
A : Pe tine...
L : Pleaca acasa...acum!
Alice nu zise nimic si se indeparta,iar Luc isi vazuse de drum cu florile in mana ...
Era deja pranzul si domnul Gregory bunicul lui Alice,se gandi ca nepoatei lui io fi foame.Cand n-o gasise in camera ei stiuse exact ce s-a intamplat...
In timp ce Luc se indrepta spre cimitir care era destul de departe,fata din povestea asta se tinu dupa el ca o umbra.
Lucifer vorbi in gand :Ea chiar isi inchipuie ca eu n-o vad?
In apropiere de cimitir Alice sa ascunse dupa un copac
batran.
L :Stiu ca esti acolo!

A: De ce te-ai intors aici?
Luc ii raspunde calm : Eu am venit aici ca sa vizitez pe cineva...
A : E cineva important pentru tine de te-ai intors dupa ce s-a intampat ieri,nu?
L :Pai da,pot spune ca e cea mai importanta fiinta care a
trait ,pentu mine...
A : MAMA ta?
In clipa in care a pomenit Alice de mama lui Luc au inceput sa-i dea lacrimile de durere...
L : Poti pastra un secret?
A:Da,sigur...
L : Cand ne-am vazut pentru prima data ai spus ca vrei sa afli povestea vietii mele,esti sigura ca vrei asta?
A : Da,dar inainte de asta,sigur tu nu esti ,,Parintele Minciunillor''?
L : Nu,dar eu sunt...
Anuntati-ma daca vreti sa mai continui...