Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Eu zic ca e bunicica pt inceput dar data viitoare scrie ceva mai mult
Kary-Mary Membru
Subiect: vineria blestemata (vineri,13) Sam Sept 14, 2013 10:20 pm
Continuare: -Fetita s-a suparat cand a auzit ca bunica ei a parasit-o,mama ei i-a spus sa nu mai planga ca acum o are pe ea. -Fetita s-a dus la prietena ei Klara sa ii spuna ca bunica ei a parasit-o,in drum era casa bunici ei a intrat si a vazut cadavrul ei si langa era fantoma ei care i-a spus tot ce s-a intamplat. -Cand a ajuns la Klara i-a povesti despre mama ei si despre bunica ei. - Fetele s-au dus sa o ingroape trupul bunicii. - Apoi au chemat un preot sa scape de spiritul mamei sale
Astept pareri, sfarsitul il voi scrie maine deoarece nu mai am asa de mult timp sa scriu. -voi scrie si alte povesti!
dydy13 Avansat
Mesaje : 78 Data de inscriere : 08/07/2013 Varsta : 20 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Vinerea blestemata (vineri,13) Dum Oct 13, 2013 3:47 pm
:SS: ai observat ca la fiecare parte ai scris 3 randuri? : ))))...pe bune acum.puteai sa scrii mai mult..nu are nicio logica povestea.ma refer ca nu ai inceput cu inceputul.dar nu vreau sa fiu dura cu tine din prima postare.sper ca o sa faci povesti mai bune.nu mi.o. lua in nume de rau....e dragutzica
Adrii. Nebun dupa forum
Mesaje : 348 Data de inscriere : 11/12/2013 Varsta : 18 Localizare : Deva.
Subiect: Re: Vinerea blestemata (vineri,13) Sam Dec 21, 2013 11:14 am
Alex999 a vrut sa zica, ca daca tu spui scuze nu schimba nimic ceea ce ai spus. Inteles?
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Vinerea blestemata (vineri,13) Sam Dec 21, 2013 11:27 am
AdryIoana a scris:
Alex999 a vrut sa zica, ca daca tu spui scuze nu schimba nimic ceea ce ai spus. Inteles?
Oricum povestea e de nota 2...cum sa-si omoare o femeie fantoma pe ma-sa?
Ruky Expert
Mesaje : 110 Data de inscriere : 14/12/2013 Varsta : 19 Localizare : calatoresc mult
Subiect: Re: Vinerea blestemata (vineri,13) Sam Dec 21, 2013 1:21 pm
vineri 13 chiar e o zi groaznica si asta nu numai in legende s-au alte mitulri si stiu eu ce povestide adormit copiii ... si mie mi s-a intamplat o gramada de lucruri intr-o vineri 13
1 deci era o zi ploioasa , eu tocmai ma duceam la bus , ploua umpic,picura . ma asez pe banca sub copertina , dupa cand vine bus-ul incepe sa tune si sa fulgere si sa fiu in 2 secunde leoarca .
2 niste colege de la scoala tocmai ieseau pe usa scolii si ,din nou la fel ca mie le prinde ploaia torentiala , iar dupa saracele de ele au alergat dupa bus ,dar bus-ul plecase deja .
3 in acea zi am avut o groaza de teme si nu am putut sa ma concentrez .
4 tot in aceasi zi stra bunicul a murit .
5 la stiri au fost o grmada de accidentente .
6 s-a luat curentul si caldura ,iar eu am inghetat in casa
7 calculatorul matusii mele s-a stricat si era mort ,iar ea avea a doua zi referat si trebuia sa invete si nu avea de pe ce si chiar daca mai citea din carti nici ea nu se putea concentra .
garfield13 Incepator
Mesaje : 45 Data de inscriere : 18/04/2014 Varsta : 18 Localizare : bucuresti