Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA” 
AcasaPortalCăutareÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Ultimele subiecte
» Dincolo de Oglinda - Un alt "Eu"
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 10:21 pm Scris de MMiauti

» Anime - Another
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 8:13 pm Scris de MMiauti

» Hi miau !
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 7:55 pm Scris de Sakumo

» A Christmas Story
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 10:36 pm Scris de Sakumo

» Trei povesti scurte
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 9:11 pm Scris de Sakumo

» Cuptorul
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMier Dec 16, 2020 10:17 am Scris de Hanamura

» hello
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeSam Noi 28, 2020 2:19 pm Scris de Sakumo

» A Pizza Delivery
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMar Noi 24, 2020 5:52 pm Scris de Sakumo

» Short Horror Stories
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeSam Noi 07, 2020 11:37 pm Scris de Sakumo

» Diferite superstitii
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 2:13 pm Scris de Hanamura

» Ouija [Halloween Story]
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMar Oct 27, 2020 12:57 am Scris de Hanamura

» Cazul Lukacs Dalma
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeLun Oct 26, 2020 12:26 pm Scris de Hanamura

» [Portofoliu] Crystal Snow
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMar Oct 20, 2020 1:23 pm Scris de Hanamura

» Babysitting
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMar Oct 13, 2020 9:27 am Scris de Hanamura

» Razboiul
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeLun Oct 12, 2020 3:18 pm Scris de Sarah chan

» Zoom Call
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeDum Oct 11, 2020 10:45 pm Scris de DedeDali

» School Email
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeVin Oct 02, 2020 5:39 pm Scris de Mihai

» Ice dancer in the garden of love [YYH FanFiction]
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 10:29 pm Scris de Crystal Snow

» Hey prieteni ^^
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:16 pm Scris de Eloise

» Dezastrul din San Andreas
Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:14 pm Scris de Sarah chan

Staff Online
Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Daca nu ai acces la cont

In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

 

 Mormintele Din Pădure

In jos 
AutorMesaj
Alex.
Moderator
Moderator
Alex.

Mesaje : 1305
Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Mormintele Din Pădure Empty
MesajSubiect: Mormintele Din Pădure   Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeJoi Mar 26, 2020 2:24 pm

Povestea nu îmi aparține, eu doar o traduc în română. Drepturile de autori îi revin lui BunnyKillerX    Vreau să vă vorbesc despre o serie de întâmplări care au avut loc în anii 70-80 ai secolului trecut în Karasuka, un oraș din Rusia.. Am aflat despre ele de la bunicul meu, care ocupa un post înalt în poliție și mi-a povestit tot ce știa despre aceste cazuri. Ulterior, am devenit din ce în ce mai curios și am decis să dezleg misterul crimelor și evenimentelor ce au avut loc în acea perioadă. Așa cum sunt un jurnalist, iar bunicul a fost un detectiv renumit, am avut acces la documentele vechi, la informații ascunse de public și am putut interoga unii martori. Povestea este împărțită în 4 părți care par să nu aibă nicio legătură între ele, dar am reușit să leg șirul evenimentelor și să dovedesc că toate fac parte din aceeși poveste.

Partea 1 - Cimitirul secret
Partea a  2-a – Crimă dublă
Partea a 3-a – Sfere luminoase
Partea a 4-a – Notițele unui nebun

                                          Cimitirul secret

    O să încep cu o povestire spusă de bunicul meu doar familiei. În toamna anului 1977, un țăran care căuta ciuperci în pădurea de lângă oraș a găsit o câmpie mare, de vreo 5 km, unde a observat denivelări de pământ ciudate care arătau de parcă ceva fusese îngropat și acoperit cu țărână. Domnul a anunțat poliția, iar a doua zi, comisariatul a fost pus pe picioare de o descoperire terifiantă. În acele morminte au fost găsite 48 de cadavre dezmembrate, îngropate fără sicrie.
     Descoperirea a alarmat nu doar micul oraș, dar și Moscova, care a decis să nu publice acest lucru și să îl ascundă de ochii lumii. Au fost mobilizate toate secțiile de poliție din apropierea orașului și au fost înștiințați doar unii miniștri sau persoane cu posturi înalte. Cei ce au avut permisiunea de a investiga locul faptei și cadavrele, printre care și tataie, au notat că toate trupurile erau goale, degerate sau cu arsuri pe unele părți ale corpului. Cadavrele aparțineau adolescenților și oamenilor tineri, cel mai mare având nu mai mult de 25 de ani. Majoritatea erau fete, însă se găseau și trupuri de băieți. S-a constatat că acele corpuri  nu au fost îngropate în aceeași perioadă de timp: după gradul lor de descompunere, de la prima victimă până la ultima, diferența era de 10 ani. Cel mai recent mormânt a fost săpat aproximativ jumătate de an în urmă. Cel mai îngrozitor lucru era faptul că toți acești adolescenți nu au murit de la o moarte naturală, ci au fost schilodiți, lucru aplicat încă pe perioada de viață a victimelor. Cadavrele aveau coastele și multe alte oase ale corpului rupte sau luxate, unele membre aveau degete lipsă, la fel ca și dinții. Tegumentele aveau urme de arsură sau vânătăi, pe alocuri se găseau și trupuri cu scalpul scos sau abdomenul tăiat în diferite figuri geometrice. Unui băiat mai tânăr picioarele i-au fost smulse încă atunci când era în viață, Toate aceste lucruri putea fi făcute doar de un psihopat.
    Organele de drept și ofițerii de poliție erau terifiați. La început, toată lumea se aștepta la un val de concedieri și pușcărie pentru că nu au putut monitoriza atâtea disparinții într-un termen atât de mare, însă au înțeles că nimic nu e la fel de simplu pe cât pare. În primul rând, nu era clar de unde au apărut toate aceste cadavre. Desigur că în Karasuka existau cazuri de dispariție, dar nu în număr atât de mare, și nu erau adolescenți. Majoritatea celor dispăruți erau găsiți în viață, sau morți după o anumită perioadă. În al doilea rând, din cauza descompunerii, majoritatea trupurilor erau greu de indentificat, însă pe multe s-au păstrat semne după care cineva ar putea să-și identifice ruda, însă niciunul din cadavre nu fusese confirmat a aparține unei familii din Karasuka. Investigațiile nu au dus nicăieri.  Ucigașul nu lăsa nici o urmă nici pe cadavre și nici la locul faptei, iar dacă ar fi existat măcar ceva, probabil urmele ar fi fost șterse de ploaie sau alte fenomene.
    Detectivii nu aveau altceva de făcut decât să se ascundă și să aștepte până criminalul va reveni pentru a îngropa o nouă victimă. Reamintesc că nimeni nu știa despre aceste morți în afră de persoanele bine puse. Câmpia a fost monitorizată câțiva ani, însă nimeni nu revenea acolo, doar câte un țăran rătăcăt în căutare de ciuperci sau mure, care după un scurt interogatoriu, era eliberat. 48 de trupuri neindentificate au fost trimise la Moscova unde, după termenul cuvenit, au fost înmormântate în sicrie fără nume, iar secretul cimitirului din pădure a rămas nedescoperit.
Sus In jos
Mary
Spammer
Spammer
Mary

Mesaje : 564
Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 20
Localizare : Bârlad

Mormintele Din Pădure Empty
MesajSubiect: Re: Mormintele Din Pădure   Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeJoi Mar 26, 2020 6:49 pm

Uh, din prima parte îmi pare că, din nou, ai ales povestea bună pentru tradus. Și aștept cu nerăbdare și următoarele părți. Am fost puțin mirată când am văzut că ai postat aici, nu la ”Povești scurte”, dar mi-a plăcut. Întâmplarea îmi pare interesantă și sunt curioasă cum ar ieși dacă ai dezvolta tu mai mult ideea, sincer Laughing
Mi-aș dori să vad ceva scris de tine la categoria aceasta. Cu multe capitole care să mă surpindă plăcut. Spor la scris în continuare! Lovestruck


Să citim și să dansăm; aceste două distracții nu vor face niciodată rău lumii.
Sus In jos
Alex.
Moderator
Moderator
Alex.

Mesaje : 1305
Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Mormintele Din Pădure Empty
MesajSubiect: Re: Mormintele Din Pădure   Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeDum Iun 28, 2020 1:35 am

Crimă Dublă    Al doilea eveniment, spre deosebire de primul, a fost publicat în ziare. Era vorba despre un caz îngrozitor, dar nu ieșit din comun.
    Pe 15 seprembrie 1982 a avut loc o crimă în casa de la marginea orașului a unui parlamentar. Trupul său neînsuflețit, alături de cel al soției, au fost găsite de polițiști în urma unei vizite a unui prieten care a vazut că pereții externi ai casei erau pătați de sânge și nimeni nu răspundea la soneria de la ușă. Investigațiile nu au durat mult timp, așa cum tabloul incidentului era destul de clar.
    Alături de cuplul decedat, în casă se afla și vărul mai mic de 31 de ani al răposatului Procopov, care a fost diagnosticat din copilărie cu retard mintal. Acesta trebuia să se afla, teoretic, sub supraveghere într-un centru specializat, însă a fost luat acasă de vărul său din cauza presiunilor din familie și pentru a-și păstra reputația. Bărbatul era, practic, un servitor în acea casă, ocupându-se de întreținerea ei și executând comenzile vărului său și a soției, iar în lipsa lor avea grijă de întreținerea locuinței. În acea seară, Procopov a așteptat ca soții să adoarmă, iar în momentul potrivit, a luat toporul din debara, s-a îndreptat la etaj, în dormitorul cuplului, unde s-a răfuit cu ei.
    Primul lovit a fost vărul său. Loitura de topor i-a crăpat craniul, lama penetrând craniul, dura mater și atingând și creierul. Moartea a survenit instant, dar Procopov a mai efectuat o loitură la nivelul gâtului, care a condus aproape la decapitarea vărului său. Soția acestuia, trezindu-se și văzând-ul cu toporul, a sărit din pat și a încercat să fugă, însă a fost ajunsă de criminal și împinsă pe scări, după care a fost lovită de nenumărate ori în regiunea capului cu dosul toporului. Bărbatul a dus cadavrele în subsol, apoi a ieșit afară și a aruncat arma în fântână, după care s-a reîntors în casă și s-a culcat. Desigur că aceste detalii nu au fost specificate în ziare, ele menționau doar moartea tragică a unui parlamentar și a soției lui, cauzată de o rudă cu handicap mental.
    Când poliția a ajuns la locul crimei, l-au arestat pe Procopov imediat, iar acesta nici nu a încercat să se împotrivească. El nu a trecut evaluarea psihologică și a fost trimis la secția psihiatrică a unui spital din oraș pentru supraveghere. În 2003, la vârsta de 52 de ani, acesta a decedat după ce a suferit de tuberculoză.
Sus In jos
Mary
Spammer
Spammer
Mary

Mesaje : 564
Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 20
Localizare : Bârlad

Mormintele Din Pădure Empty
MesajSubiect: Re: Mormintele Din Pădure   Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeMier Iul 01, 2020 5:29 pm

Ca de obicei, ai ales o poveste (bine, continuare adică Laughing ) ce m-a prins. Aștept partea următoare, Alex. Sunt curioasă ce urmeaza


Să citim și să dansăm; aceste două distracții nu vor face niciodată rău lumii.
Sus In jos
AlessiaAny
Administrator
Administrator
AlessiaAny

Mesaje : 148
Data de inscriere : 20/03/2015
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Mormintele Din Pădure Empty
MesajSubiect: Re: Mormintele Din Pădure   Mormintele Din Pădure I_icon_minitimeLun Aug 24, 2020 4:39 pm

Nu știu de ce sunt așa leneșă cu lucrurile care îmi plac. Îmi place mult povestea. Sper să îmi trezească emoțiile pe care le simțeam în copilărie când citeam o poveste de groază. Simt că are potențialul ăsta. Spor la scris!
Sus In jos
Continut sponsorizat
Mormintele Din Pădure Empty
MesajSubiect: Re: Mormintele Din Pădure   Mormintele Din Pădure I_icon_minitime

Sus In jos
 
Mormintele Din Pădure
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spectrul Realității :: ★ CATEGORIILE INIȚIALE ★ ::  Povești de groază-
Mergi direct la: