Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Portofoliu desen Lun Ian 29, 2018 6:19 pm
Dupa cum multi stiti sau nu stiti deloc, vreau sa dau la arte la facultate asa ca o sa postez periodic ce desenez. Am vrut sa fac alt topic pentru ca aici totul devine mai serios fata de ce desenam. Probabil ca o sa postez o data la saptamana, asta daca primesc un feedback
Aici am incercat sa reproduc anumiti copaci, mai stilizat
O casa medievala cu un jur de 5 6 poze de referinte parca.
Studiu la sticle
Va ador
Ultima editare efectuata de catre Bishamon in Lun Feb 05, 2018 5:31 pm, editata de 1 ori
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Portofoliu desen Joi Feb 01, 2018 9:01 pm
Îmi plsce al 3-lea desen, penultimul si ultimul. Csa aia medievala arata ca una bantuita
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Portofoliu desen Dum Feb 11, 2018 9:17 pm
Am revenit ) o sa pun poze constant sa vad daca fac progrese Primele incercari de falduri ) meh, studii la falduri mai pe scurt Si o aplicatie la falduri chiar daca e facuta inainte sa fac studiile la falduri, nu va luati de gura pe diagonala
Va ador
AlessiaAny Administrator
Mesaje : 148 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Portofoliu desen Mar Feb 13, 2018 7:22 pm
Oh, ai progresat mult cu desenul. Dar de ce vrei sa dai la arte? Vrei sa devii arhitect si proiectant? Sau designer de interior? Mai poti iesi si altceva de acolo? o.O Oricum, imi plac desenele. Mai pune, da? Da.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Portofoliu desen Mier Feb 14, 2018 6:17 pm
Pai, nu prea ) vreau sa dau la game art in uk si apoi dupa terminarea facultatii o sa lucrez la companii de jocuri, modelaj 3d, concept art, character design, etc. Mno, sa desenez bine si restul vine de la sine.
Va ador
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Portofoliu desen Mier Feb 14, 2018 8:12 pm
De ce au toți așa planuri mari iar eu nu? NU E CORECT! Gata, pa. Pa.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Portofoliu desen Vin Feb 23, 2018 8:23 pm
iar eu
Va ador
AlessiaAny Administrator
Mesaje : 148 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Portofoliu desen Joi Mar 01, 2018 9:06 am
Ok, până acum astea sunt preferatele mele. Sunt superbe. Săracul Alex ) Lasă, mami, că o să vizităm noi lumea împreună și ne traducem cărțile unul altuia. Eu pe ale tale în germană, tu pe ale mele în franceză. ^^