Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 131 Data de inscriere : 19/08/2013 Varsta : 18 Localizare : undeva departe de cosmaruri :/
Subiect: Propunere Scenary99 Mar Noi 17, 2015 11:21 pm
Deci, m-am gândit mai demult la chestia asta. Ce-ar fi să existee o aplicație Spectrul Realității? Adică, nu toți puteam sta foarte mult pe PC sau laptop, mai ales eu. Aşa am putea fi mereu on, chiar şi la şcoală. *hihi* Mai ales că mie îmi vin idei în ore . Aştept păreri. :3
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Propunere Scenary99 Mier Noi 18, 2015 6:03 am
Te referi la o aplicaţia pentru android? Pentru? Google search spectrul realitatii şi găseşti forumul..
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Propunere Scenary99 Mier Noi 18, 2015 3:01 pm
Cati nu s-au gandit la asta Nu zic ca nu este posibil, daca sunteti dispusi sa dati niste banuri se poate
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Propunere Scenary99 Mier Noi 18, 2015 4:57 pm
E aproape imposibil de realizat... Sa faci asa ceva nu e deloc ieftin si nici usor , e destul de mult de munca , am mai vazut propuneri de genul asta si sincera sa fiu nu mi se par prea realiste . Si totusi , ce iti trebuie aplicatie pentru android cand poti sa dai un search pe google ?
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Propunere Scenary99 Mier Aug 16, 2017 11:06 am
Propunere respinsa.
Va ador
Andra Moderator
Mesaje : 103 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 21 Localizare : Alba
Subiect: Re: Propunere Scenary99 Joi Aug 31, 2017 4:32 pm
Da.. propunere respinsă... O cred unii. O aplicație pe telefon. Putem face asta. Sunt curioasă câți doritori ar fi pentru a realiza așa ceva. Ne-ar lua un an de zile, cu tot cu leneveală și cu școală. O întrebare: Câți membrii studiază/ au studiat Informatica și câți au cunoștințe în așa ceva? Plus html. Putem duce propunerea la îndeplinire.
"Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea" - Sigmund Freud.
Sakumo Fondator
Mesaje : 300 Data de inscriere : 19/12/2011 Varsta : 23 Localizare : Wonderland
Subiect: Re: Propunere Scenary99 Sam Feb 08, 2020 8:47 pm
Ramane o idee de viitor, ar putea fi realizabila, probabil cu banisori si cu efort, deocamdata nu o vad realizabila, dar ramane de discutat pe viitor, vom redeschide discutia despre o aplicatie la un moment dat, in consecinta, T/C