Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 9 Data de inscriere : 11/11/2015 Varsta : 19 Localizare : South Coreea
Subiect: Poezie (NU CITI, ESTE NASPA) Joi Noi 12, 2015 11:24 pm
Într-o zi sper să apari, Cu aripile-ți mărețe să mă acoperi, Să ştiu că nu sunt singură.
Iubire să-mi dăruieşti, Cu ale tale brațe să mă încălzeşti.
Sufletul să mi-l alini, Ce este îngropat în spini. Corpul să-l dai ca ofrandă, Cerului , Soarelui şi Lunii.
Dragoste oarbă, Inima-mi chinui, Şi-ncerc să continui, Căzând încet în gol. •Dulce infern•
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Poezie (NU CITI, ESTE NASPA) Joi Noi 12, 2015 11:45 pm
Poezia este chiar frumoasa, imi place, ai talent! Dar trebuia postata la "Altele" , nu la "Povesti", nu este o poveste, ci o poezie. Atat am avut de spus, continua sa faci poezii, te descurci de minune!
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Poezie (NU CITI, ESTE NASPA) Vin Noi 13, 2015 2:26 pm
Topic mutat la Altele Poezia e foarte mișto, nu e de genul meu, dar nu este „nașpa”, cum zici tu. Mie una mi-a plăcut și poate o să mai scrii niște poezii abordând diferite teme Pe viitor, postează poeziile la categoria Altele. Pwp.
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Poezie (NU CITI, ESTE NASPA) Vin Noi 13, 2015 6:31 pm
Gina , te bat , eu voiam sa mut topicul
Poezia nu ii genul meu , dar e destul de draguta .