Gabi Expert

Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
 | Subiect: Re: Caut personaje Lun 16 Noi 2015 - 15:34 | |
| Nume:Dylan 3 lucruri care nu vă plac:trezitul dimineata, galagia, timpul Un viciu:internetul O dorință:sa ma bucur de viata
| |
|
Estelle Nebun dupa forum

Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
 | Subiect: Re: Caut personaje Lun 16 Noi 2015 - 16:10 | |
| | |
|
Alex. Moderator

Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
 | Subiect: Re: Caut personaje Lun 16 Noi 2015 - 16:42 | |
| Văleu, mulțumesc că va-ți înregistrat la povestea mea. Chiar nu mă așteptam la atâția, deși da, vă mulțumesc. Așa cum sunteți muuuulți, sper că vă dați seama că unii vor fi secundari, nu vor apărea la fel de des în poveste ca alții. Totuși, ei vor avea momentele lor speciale. Voi posta mai târziu rolurile și toate cele celelalte detalii, în caz că nu va mai comenta nimeni, scuzați de dublu post  Casting închis. | |
|
Alex. Moderator

Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
 | Subiect: Re: Caut personaje Lun 16 Noi 2015 - 21:51 | |
| Deci, a venit timpul pentru mai multe detalii. Ce pot să spun, am cerut originalitate și asta am primit, numai că nu de la toți. Originalitatea e fost cam copiată, de aceea viciile și calitățile unora vor fi modificate de mine. Al 2-lea lucru pe care vreau să-l știți e că sper că înțelegeți că sunteți 14 (CrimePoof și DarkParadise au făcut formularul pe fb) și nu vă pot face pe toți principali, de aceea sper să nu vă supărați că aveți roluri secundare. Oricum, cei secundari vor avea momente speciale și capitole dedicate lor. Acum, lista personajelor: (ordine aleatoare)
Dalia aka Elisabeth Woodrige (principal) Raysa aka Amira Benson (principal) Nightmare aka Kevin Raymond (principal) Psk aka Dean Woodrige (principal) Jolene aka Laria Stewart (principal) Drog aka Laura Benerly Cloyd (principal) DarkParadise aka Teresa Morgan/The Blody Lady (principal)
Alessia aka Helena Winters (secundar) Shiro aka Edith Phoenix (secundar) Ele aka Katherine Brown (secundar) Arato aka Benjamin Woodrige (secundar) Mihaela aka Alice Swift (secundar) CrimePoof aka Andrew Jhones (secundar) The Scorpion aka Dylan O' Brian (secundar)
Acestea sunt rolurile voastre în poveste. Sper că nu se va supăra nimeni. Povestea va fi începută după data de 20, data este nestabilită încă, dar va fi postată la Povești de Groază. Ah da, cât despre nume, va fi...Chelsea Hotel No 2 | |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Caut personaje  | |
| |
|