Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 13 Data de inscriere : 07/11/2015 Varsta : 19 Localizare : Satu Mare
Subiect: Despre mine Dum Noi 08, 2015 9:35 am
Salut tuturor! Ma numesc Darius Kozma Cosmin Grigore, stiu, parintii mei nu au avut ce face . Fac 15 ani peste 4 luni. Am ochi caprui si par brunet. Am 1,80m si 56 de kg. Imi place orice muzica, dar manelele nici gand, n-am nimic cu cei ce asculta dar mie nu-mi place. Imi place serialul The Walking Dead, fotbalul si iesirile pe afara. Sunt destul de optimist si increzator in viata de zi cu zi. In materie de fotbal tin cu Bayern, Real Madrid si PSG. Cam atat este de zis despre mine. Sper sa ne intelegem bine .
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Despre mine Dum Noi 08, 2015 10:02 am
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: Despre mine Dum Noi 08, 2015 10:25 am
Bun venit pe forum, sper sa te simti bine aici..
Eu tin cu Barcelona, deci esti rivalul meu..
AlessiaAny Administrator
Mesaje : 148 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Despre mine Dum Noi 08, 2015 2:56 pm
Ohoo, salut, salut. Velcome, velcome. Realu', ha? Esti de-al meu, ba Imi pare bine de cunostinta si sa inteleg ca asculti si rock, deci o sa fim cei mai buni prieteni
Cosmin Kozma Incepator
Mesaje : 13 Data de inscriere : 07/11/2015 Varsta : 19 Localizare : Satu Mare
Subiect: Re: Despre mine Dum Noi 08, 2015 4:31 pm
Ascult si rock, normal.
DiaboliK Expert
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Despre mine Dum Noi 08, 2015 4:44 pm
Bun Venit.
Those who do not understand true pain can never understand true peace.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Despre mine Mar Sept 12, 2017 4:20 pm