Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Halloween design-concurs Mier Oct 28, 2015 7:33 pm
Concurs Halloween. Iti place sa editezi, atunci, participa si tu Concursul incepe azi, sper sa ma iertati ca a fost asa tarziu, dar mna... Reguli concurs design: - Un membru poate participa cu o singura poza. -Data limita este 31/10/2015. Pentru concurs se va folosi un render, sper sa nu ma urati pentru ca am ales ceva din anime ^.^ https://imgur.com/2kXaQO7 ar fi bine ca poza sa nu aiba dimensiunea prea mari renderul nu este foarte infricosator, deci sa vedem daca il puteti face voi -Se pot adauga texte, obligatoriu! este sa apara textul S.R. sau Spectrul Realitatii. -In poza pusa, trebuie sa puneti un bg(background-ul)si sa adaugati efecte alte rendere... Doar renderul, bg si textul trebuie puse OBLIGATORIU. In cazul in care designerul va dori sa voteze, notele acestuia vor reprezenta 25% din nota finala.
Va ador
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Halloween design-concurs Mier Oct 28, 2015 10:08 pm
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Halloween design-concurs Joi Oct 29, 2015 12:14 am
Pai am facut ceva simplu, ceva animat ar strica doar. Iar horror... stock-ul nu mi-a dat nici o idee, nici n-am incercat
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Halloween design-concurs Joi Oct 29, 2015 3:53 pm
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Halloween design-concurs Dum Noi 01, 2015 3:56 pm
Pai, se va acord o nota fiecarei lucrari. Model va fi Nume*: Nota*: -------------------------------- Avand in vedere ca Cedry2k nu a participat, nota acestuia va reprezenta 25% din total
Va ador
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Halloween design-concurs Dum Noi 01, 2015 4:11 pm
PSK : 9,50. NIGHTMARE! : 10. THE SCORPION : 9,
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Halloween design-concurs Dum Noi 01, 2015 8:21 pm
Nume: Psk Nota: 10
Nume: Nightmare Nota:10
Nume: The Scorpion Nota: 9
AlessiaAny Administrator
Mesaje : 148 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Halloween design-concurs Sam Noi 07, 2015 10:06 am
Nume: Psk Notă: 9
Nume: NIGHTMARE Notă: 10
Nume: The Scorpion Notă: 9.5
Felicitări tuturor pentru nişte lucrări excepționale!
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Halloween design-concurs Sam Noi 07, 2015 6:44 pm
Nume: Psk Notă: 9,5
Nume: NIGHTMARE Notă: 10
Nume: The Scorpion Notă: 9
Felicitari pentru lucrari..toate sunt superbe.
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Halloween design-concurs Sam Noi 07, 2015 8:38 pm
Mie personal îmi plac lucrurile simple si misto. Nu stiu de ce, dar ma simt nevoita sa dau si niste argumente.. Asa ca: Nume: Psk Nota: 9 Nu e vorba de animație, ci de culoarea textului, care e cam pe dinafară. În rest e foarte OK. Nume: Nightmare Nota: 9.5 De ce nu e 10? Pentru că semnătură.. Înțeleg că ai vrut să dovedeși că e a ta, însă sare în ochi și se evidențiază poate chiar prea mult. ÎNSĂ, poza mi-a plăcut FOARTE mult. Culoarea pe care te-ai bazat ai folosit-o până la capăt. Am observat și *tatuajul* de pe mâna fetei, care, de-asemenea mi-a plăcut. Mi se pare cea mai reușită lucrare. Nume: The Scorpion Nota: 8.5 Îți explic și de ce. În primul rând, personajul de bază, nu este în imaginea ta cel principal. Poza e prea încărcată, are de toate! Ba chiar mai mult decât ar trebui. Prima dată când am văzut-o nici nu am putut înțelege ceva. Fundalul e cam complicat, deci, ai înțeles...
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]