Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Colectie. Mar Oct 20, 2015 9:07 pm
Scary
Intr-o seara de vara, eu cu prietenii mei ne plictiseam de moarte, noi stateam foarte aproape de cimitir si ne-am hotarat sa spunem povesti de groaza, dar nu oriunde ci in cimitir. Fiind intuneric afara si luminile stinse pe strada era si mai misto, pentru ca in felul asta ne speriam unii pe altii mai rau. Am Inceput sa povestim, dupa un timp se sparge grupul, mai ramaseseram numai 15 copii din 30, fiindca nu mai stiam nici o poveste ne-am gandit sa jucam ascunselea. Deodata o prietena vede in spatele meu niste maini infioratoare, albe, v-a dati seama ca toti au zis ca e nebuna si nimeni nu a crezut-o. Noi linistiti am inceput sa ne jucam dar ni se facuse frica, pe la ora 1 ne-am hotarat sa mergem acasa eu am ramas la verisioara mea peste noapte. Deodata ea se uita inspre cimitir si imi spune ca a vazut ceva deasupra bancii unde am stat si am povestit.
Era o creatura alba imbracata foarte elegant, ca si cum s-ar fi dus la o nunta, noi intoarcem capul neinteresati dar cand ne uitam a doua oara nu mai era, atunci am inceput sa ne speriem, verisoara mea isi aminteste ceea ce a vazut in spatele meu. Mainile acelei creaturi semanau cu ale omului din cimitir.
A doua zi ii spunem bunicii noastre ceea ce am vazut in cimitir si in spatele meu si a spus ca pe banca pe care am stat si am povestit noi a fost omorat un om care urma in acea seara sa se insoare dar venise la mama lui la mormant care murise in urma cu doi ani.
Povestea nu imi apartine. O prietena mi-a spus-o, si m-am gandit sa o postez si aici. Am scris din ce imi aminteam de la ea. Ma scuzati ca este scurta insa este doar prima poveste. P.S- Aici nu vor fi povestii cu next. Doar mai multe povestii, unele scurte, altele mai lungi. Sper sa v-a placa. Next la cateva pareri.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
50Bani Avansat
Mesaje : 56 Data de inscriere : 11/03/2015 Varsta : 25 Localizare : Constanta
Subiect: Re: Colectie. Mar Oct 20, 2015 9:20 pm
Interesanta ideea sa pui mai multe povesti scurte. Bunicica povestea , hai cu alta.
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: Colectie. Mar Oct 20, 2015 9:26 pm
Faina povestea, am fost si eu noaptea in cimitir..am dat cu piciorul in ceva si toti s-au cacat pe ei de frica..Ador sa sperii lumea o astept pe urmatoarea..
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Colectie. Mar Oct 20, 2015 9:29 pm
Am mai văzut poveşti de genul. Next
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Colectie. Mier Oct 21, 2015 3:37 pm
Umm , nu este ceva nou , am mai vazut povesti de genul , oricum e interesant . Next Mona
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Colectie. Mier Oct 21, 2015 3:46 pm
Umm, o poveste destul de normala...nu am ce comenta...
dkt_ Incepator
Mesaje : 21 Data de inscriere : 22/10/2015 Varsta : 21 Localizare : nowhere
Subiect: Re: Colectie. Sam Oct 24, 2015 11:36 am
destul de tare, am mai vazut povesti de genul asta dar e ok next