Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Albastrul cerului Mar Oct 20, 2015 5:57 pm
Prima foaie….
,, Simt o durere situată pe spatele corpului meu, mai exact în zona omoplaților: când încerc să îmi rotesc brațul, simt cum durerea se răspândește, dar îmi dă o stare de libertate. Îl mișc și, iar îl rotesc. - Ce bine e!’’ Umm, ce caut aici? Unde sunt? De ce este atât de rece aici? Nu înțeleg, de ce mă aflu aici, într-un râu? De ce simt că am pierdut ceva? Vreau să ies de aici. -E atât de insuportabil, e atât de rece!!! Vreau să ies de aici, ACUM! Mă uitam atent în jur să văd ce este, aținteam cu privirea malul celălalt, care acum era învăluit de lumini, acestea erau ca niște sfere luminoase. Valsul decăzut se apropia de pământ și apoi, apropiindu-se de pământul însetat de sânge, erau absorbite de flori, aceasta strălucind, seamănă cu niște flori de sakura. Dar prea multe de văzut, prea puțin timp… Deja simt cum puterile-mi sunt absorbite Deja simțeam cum frigul ma cuprinde spre oase… Așa că încerc, să ies din acel râu în care mă aflam, dar eu intram tot mai mult în apă, oare ar trebui să mă întorc? Când deja nu știam ce să fac, am sărit în față, sperând că voi da de mai puțină apă, altfel apa m-ar fi cuprins… Săritura în apă era ciudată, diferită de cum era în aer… Simțeam curenții cum încearcă să mă oprească… Să mă țină cât mai aproape de unde eram… Și spre suprinderea mea, nivelul apei scăzuse, ajungând până în dreptul toracelui. Păi cred că de aici va fi bine… Frigul mă cuprinde și cumva, respirația-mi se blochează, pe moment. Voiam să mă așez, dar pot doar să continui…
Când ajung la mal, mă îndrept… de fapt nu știu unde mă duc. Aerul intră așa greu, respir rar, vasele de sânge aveau ritmuri nerugulate, este așa dureros, imi venea rau… Iar inima-mi bate rapid…. Totul era așa greu… Simțeam că picioarele mele devin din ce în ce mai puțin stabile, dar mă deplasez spre acel loc unde cădeau luminile și cad direct peste florile acelea…făcându-le să își schimbe poziția lor, cred c-or să moara, eram jos, mă simțeam mai bine, de parcă ceva mă rănea mai devreme. Acolo am rămas ceva timp, căzând într-un somn lung, acele lumini erau așa calde, cădeau peste mine și treceau prin mine de parcă aș fi fost ceva fără nicio materie fizică, de parcă eram un neant. Luminile îmi dădeau un sentiment de siguranță maternă și de somn. Asta simțeam înainte ca să adorm pentru câteva minute… Ochi-mi, acum se închid, încetișor, totul devine așa melodic și atât de cald… Văd o față în timp ce ochii mei mai pot privi în timp cum negrul amenință să îmi ia totul… Nu vreau să adorm!! Nu acum! Nu mi-e somn, vreau să mai vad acel chip iar, acel chip atât de drăguț,acei ochi de serafim celtic… Nu îi voi uita. - Vino mai aproape, te am din nou lângă mine? Te-am găsit?
Încep să simt ceva în aproape tot corpul, un fel de caldură mă învăluie cu totul. Era așa bine… Era prea bine să mă trezesc, așa că încerc să mă pun, iar la dormit și îmi mișc corpul până ajung în poziția fetală… - Mi-e dor de ceva… O senzație de somn profund se năpăstuie asupra mea, iar eu îi cad drept pradă… ------------------------------------------------------------ Sperăm să nu am greseli
▽Corectat de Jolene▽ Plasare diacritice Corectare greșeli de tastare ▣ Ano, restul am lăsat neatins.▣
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Albastrul cerului Mar Oct 20, 2015 8:45 pm
Nu sunt atât de multe greșeli, dar totuși, ele există. Mi-a plăcut partea asta și mi s-a părut mai ieșită din comun. Adică... era într-un râu? E mișto. DAR, am observat o chestie. Tu scrii la prezent, după care scrii la trecut, după care, iar treci la prezent și tot așa. Alege un singur timp. Dacă urci scările acum, acum le urci! Dacă deja le-ai urcat, nu le mai urci o dată! În rest, este bine și ai mult mai puține greșeli. Dacă vorbim despre poveste, este unică și te respect pentru originalitate și imaginație. Bravo, aștept continuarea!
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Ultima editare efectuata de catre Jolene in Mar Oct 20, 2015 8:51 pm, editata de 1 ori
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Albastrul cerului Mar Oct 20, 2015 8:50 pm
Ca de obicei Ano, povestile tale ma impresioneaza mereu. Ai un fel de a descrie totul, atat de, diferit de restul povestilor. Povestea este intr-adevar captivanta, si frumos descrisa. Astept next, daca este.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Albastrul cerului Mier Oct 21, 2015 4:28 pm
Inca o data , ceva ce numai Ano poate scrie
Mi-a placut mult exprimarea pe care ai folosit-o dar si faptul ca ai evidentiat unele fraze sau cuvinte cu diferite culori .Tema pe care ai abordat-o pare , inainte de toate , cu adevarat originala , nu am ce comenta in mod negativ . Mi-a placut mult , foarte mult , Ano , tine minte , esti foarte talentat!
Next
P.S.: A da era sa uit , coperta e super .
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: Albastrul cerului Joi Oct 22, 2015 3:44 pm
Mi-a placut, coperta e superba la fel si povestea, baga next daca ai de gand..
George♡☆ Avansat
Mesaje : 64 Data de inscriere : 18/09/2015 Varsta : 22 Localizare : Germania
Subiect: Re: Albastrul cerului Joi Oct 22, 2015 11:10 pm
Next că e beton, frate!
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Albastrul cerului Mar Oct 27, 2015 8:59 pm
Ce cute, ca de obicei. Nu am ce spune pentru că mereu repet propozițiile Frumos, filozofic, profilor de română la sigur le va plăcea. Ține-o tot așa.
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Albastrul cerului Mier Oct 28, 2015 1:30 am
Ni ba ca ti-am citit povestea, si nu regret ca am facut-o. Next!
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Albastrul cerului Vin Oct 30, 2015 1:30 pm
O sa pun next, cat de repede pot, scuzati-ma dar am avut cateva teste, program incarcat... si imaginatia nu m-ar fi ajutat prea mult