Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Mai știți? Dum Oct 18, 2015 7:30 pm
Știți acel moment când dimineața, pe răcoare, nu vrei să te ridici din patul moale și din locușorul călduros în care ți-ai petrecut toată noaptea? Atunci când ești treaz, însă dormi. Atunci când auzi fiecare foșnet din casă, dar nu vrei să verifici, deoarece crezi că este mama care face treburile casei. Sau mai știți atunci când „dormiți”, și intră în camera voastră mama/tata/fratele/sora pentru ca să facă cine știe ce, iar tu te agiți pentru că ai impresia că va începe să-ți caute prin lucruri? Când auzi acei pași care se apropie de tine și care pentru un moment te înspăimântă, dar după aceea îți dai seama că este doar mama? Atunci când poartă tocuri sau ciupici de cameră e și mai înfricoșător.. Sau.. mai știți când se apropie de tine să verifice dacă dormi, iar tu îi simți respirația în ceafă? Păi.. iată asta mi s-a întâmplat și mie azi dimineață.. doar că... De 6 luni trăiesc singură în casa mamei mele, care urmă a murit de cancer acum 6 ani. Nu mai am nicio rudă în viață, și de 6 zile, acesta a devenit deja un obicei.. Dimineața aud pași care vin la mine în cameră.. simt o răsuflare în ceafă și aud cum cineva îmi umblă prin lucruri..
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Ultima editare efectuata de catre Jolene in Mar Oct 20, 2015 8:47 pm, editata de 1 ori
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Mai știți? Dum Oct 18, 2015 8:11 pm
Wow.... Scurta insa cand citeam am simtit un fior pe sira spinari.. Bravoo Ginooo , vreau next daca e unul
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Alice. Avansat
Mesaje : 78 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 19 Localizare : Wonderland .
Subiect: Re: Mai știți? Dum Oct 18, 2015 8:34 pm
Ohmagaaad, mi-o plăcut . Da' oare de ce nu vrei tu să pui next .. ? -.- Uf , Gina.. Ne torturezi . Poate bagi un next așa frumușel . ;-;
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Mai știți? Dum Oct 18, 2015 9:01 pm
HIhihi, poveste e buna, e mult mai buna, in unele momente, seamana putin cu modul de a scrie al meu , pai te descurci si crede-ma poti sa faci next... E mai greu, dar poti. Stiu asa zicand ca folosesc acelasi mod de scriere, adica nu chiar acelasi, dar pe aproape )
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Mai știți? Lun Oct 19, 2015 3:36 pm
Umm , am mai citit ceva asemanator doar ca era foarte scurta , de vreo 2 randuri E interesant , ai descris frumos.Exista next? Daca da baga.
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: Mai știți? Mar Oct 20, 2015 9:07 pm
Cam scurta, scad un punct pentru asta, nota 9.. Original si dragut..Next cand pui ? Lumea asteapta..
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Mai știți? Mar Oct 20, 2015 9:10 pm
Dragilor, povestea e scurtă Din păcate nu are continuare, de aceea este postată la „Povești de groază scurte”. Îmi pare rău, dar NU există continuarea! Da, ea ar putea fi continuată, dar am conceput-o fără prelungire. Pace.
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
George♡☆ Avansat
Mesaje : 64 Data de inscriere : 18/09/2015 Varsta : 22 Localizare : Germania
Subiect: Re: Mai știți? Joi Oct 22, 2015 9:30 pm
Nasoală poveste fără Next ...
Rebecca Baciu Avansat
Mesaje : 84 Data de inscriere : 18/06/2015 Varsta : 20 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Mai știți? Lun Noi 09, 2015 3:45 pm
E din categoria aia de poveşti de care nu mă satur niciodată . Foarte reuşită