Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: CONCURS. TOAMNA Joi Oct 15, 2015 4:44 pm
New, un concurs nou <3 bun deci tema va fi În ce constă acest concurs?Cât ține?Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Durata concursului, avand in vedere ca e scoala va tine 2 saptamani, deci aveti destul timp sa va ganditi si sa faci poveste emoticon heart Durata:10/10/2015 - 24/10/2015 Vom avea: Locul I Locul II Locul II Si premiul special, o poveste aparte, sau foarte originala, in cazul in care una dintre povesti este premiata cu locul 1/2/3 si este si cea mai originala si nu se va gasi alta mai originala va si premiata cu 2 premii.
Premiile se vor afla imediat după alegerea câștigătorilor.
Reguli esențiale. -Nu aveți voie să copiați povestile de pe alte site-uri.Altfel veți fi descalificați. -Dacă compunerea nu depășește 10 rânduri va fi ștearsă. Alte chesti importante: Dati tot ce puteti, concurati cu drag emoticon heart Fiind toamna ganditi-va ce inseamna in natura sau pentru noi asta si nu, nu inseamna scoala ceva mai filozofic.
Povesti se vor lăsa în acest topic sub formă de comentariu. Nu uitati de titlul povestii ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Scuzati titlul nu avem ce sa pun.
Premiile se vor afisa odata cu, castigatorii
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Vin Oct 16, 2015 8:41 pm
Ea
Toamna… nu este minunată? Pentru unii, poate. Pentru alții.. este doar un anotimp ca și toate celelalte. Pentru mine, însă…, toamna este acea perioadă a anului, când totul moare. Frunzele care primăvara au apărut pe crengile vestejite ale copacilor, îmbătrânesc și cad.. una câte una cad pe pământul rece formând un covor de frunze ruginite și uscate care nu-și mai au rostul pe această lume. Unii privesc acest fenomen ca unul insignifiant, dar pentru mine este diferit. Eu văd despărțirea frunzelor de copaci ca și despărțirea copilului de mama sa... În cazul nostru, al oamenilor malefici, ne despărțim de ființa ce ne-a dat naștere pentru ca să ne croim propriul drum spre viitor. Frunzele, însă… ele se separ de mama lor la sfârșitul vieții. Este trist să vezi cum propriul copilul moare sub ochii tăi.. Iar fiecare mamă trebuie să-și vadă copiii din generație în generație stingându-se.. Le naște, le crește, după care ele îmbătrânesc prea repede și-și dau duhul.. EA face toate astea Frunza cade.. Își vede frații, surorile și pe mama pentru ultima dată.. Cu noroc, poate să vină în ajutor vântul pentru ca să-i amortizeze căzătura. Cine știe unde va ajunge? Când va atinge pământul solid, va aștepta. Ce ar mai putea face? Va aștepta până vreun măturător o să vină și o să o arunce la gunoi. Unele frunze sunt adunate laolaltă și se dau foc, probabil acesta este cel mai dureros mod de a dispărea. Altele, cele din păduri, cad.. după care vin oameni care fac poze aruncându-le în aer, calcă pe ele, le rup, le strâng pentru cine știe ce proiecte.. Cele care rămân devin una cu pământul, la propriu. Acolo le va fi casa pentru totdeauna. Eu, revenind acasă, pășind lent pe trotuarul pustiu, privesc mereu înainte. Văd aceeași câini care vorbesc telepatic, același butic de bomboane de la care luam mereu înghețată vara. Totul parcă este la fel ca și în celelalte anotimpuri, nu-i așa? Păi, iată că nu e… toamna, pe lângă trotuar cad sute.. mii de frunze arămii. Câteodată am dorința arzătoare să le strâng pe toate și să le duc pe fiecare la mama sa. Cine știe cum a ajuns aici? Doar ea și vântul mai știu trecutul.. Dar, cui îi mai pasă de frunze? Pentru oameni, toate-s la fel. Ele, însă, toate se cunosc între ele. Toate provin din mai multe familii. Toate au numele lor, toate au sentimente și toate au proprii săi prieteni! Mereu când vine EA, zâmbetul și dorința arzătoare de a trăi din plin dispar puțin câte puțin. Când vremea se răcește și timpul e posomorât, pofta de viață se evaporă în aerul friguros. Există totuși un motiv pentru care EA mi se pare fascinantă - Ploaia. Deși Primăvara de asemenea plouă, toamna e diferit. De ce ploaia? Pentru că acei stropi minusculi de diamant sunt PREA perfecți. Atunci când îi simt făcând contact cu pielea mea fină, mă trece un fior prin tot corpul. Ador acest sentiment. Când vezi fiecare strop căzând cu repeziciune pe pământul tare, te gândești: „De ce ai vrea să cazi jos? De ce nu poți să stai acolo sus?”
După ce cad și ei, se-ntind șiroaie de apă pe străzile orașului. Totuși, apa se evaporă, ajungând din nou sus, dar frunzele.. eh, la ele este altă treabă. Apa e o sursă infinită. Din apă tot apă iese. Dar din frunze.. nici de cum nu mai faci frunze după ce au dispărut în pământ.. Și când stau la fereastra mea plină de experiențe care mai de care, iar afară plouă.. tună și fulgeră.. atunci totul e magic. La lecțiile de fizică am învățat câte ceva despre fulgere și tunete. Privind spre norii cenușii îmi imaginez picăturile de ploaie căzând iute pe drumurile pavate.. Atunci, când afară e vremea posomorâtă, apar întrebările și grija mea ieșită din comun. Mă întreb cum se circulă pe străzi, cum ploaia udă câmpul bunicii, cum unii aleargă prin ploaie. După care, magia se spulberă. Tună. De mică îmi era frică de tunete. Sunetele acelea extrem de zgomotoase, care, eu la vârsta mea de copil mic și nătâng, nu știam de ce nu se aud la ivirea fulgerului. Însă fulgerul pentru mine mereu era o magie. Când vedeam că norii iau o culoare mai întunecată alergam iute în casă, la fereastră, ca să pot vedea spectacolul. Dacă vedeam că nu am șanse mari să văd vreun tunet, mergeam înapoi afară ca să aștept ploaia. Era foarte frig, dar intenția mea era de a-mi uda fleașcă hainele. Mi-e milă de mama mea și mă mir de câtă răbdare a avut cu mine. Cât de obositor îi era să ai un copil obraznic. Nu atât obraznic cât… vioi, și nu în sensul bun al cuvântului. EA, însă nu e doar ploaie și frunze. Anotimpurile sunt niște bucăți ale naturii, aceasta având vieți nesfârșite. După ce patru anotimpuri și-au pus amprenta pe pământ, totul se ia de la capăt și continuă într-un ciclu nesfârșit. De asemenea, EA este anotimpul în care obișnuiam cel mai des să văd ciorile zburând deasupra orașului. Erau atât de multe… De fiecare dată când încercam să le număr, eșuam, după care așteptam următorul stol ca să mai încerc. Mama îmi zicea că atunci când zboară multe ciori într-un stol, e semn de ploaie. Pentru mine era inexplicabil cum de majoritatea dăților, chiar ploua. EA în sine e magică. Este grațioasă, misterioasă,dar aduce câteodată și neplăceri. Totuși, nimeni și nimic nu e perfect. De fiecare dată când vedeți o frunză căzând, aduceți-vă aminte de cuvintele tipărite aici. O să vă schimbe măcar puțin punctul de vedere despre EA.
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
H o e s t Avansat
Mesaje : 73 Data de inscriere : 24/05/2015 Varsta : 20 Localizare : Norvegia
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Mar Oct 20, 2015 11:53 am
Ce-i diferit? E doar un ciclu repetat al naturii, un șir monoton, anual, pe care mulți îl văd plictisitor. Vântul ce-adie, smulgând frunzele din care viața se scurge încet. Aleg din nou drumul neasfaltat, forestier, plin de găuri și hârtoape, de noroi și bălți și-l urmez încet. Pășesc cu atenție pe poteca îngustă. Mă minunez, sunt învăluit într-o aură pozitivă, sunt înconjurat de culori și sunete care-mi încântă auzul. Privesc cu atenție cum picături de ploaie se scrug de pe crengile aproape uscate ale copacilor înalți și bătrâni. Aud sunetele adierii vântului, șuierat care-mi inundă urechile și-mi induce o stare intensă de plăcere. Simt cum îmi cuprinde încet palma. Îmi întorc privirea și-o zăresc, îmbujorată, zâmbindu-mi și privindu-mă cu ochii ei sclipitori și perfecți. Îmi cuprinde brațul cu mâinile ei, făcându-mă să mă opresc din mers. Mă ia în brațe, mă strânge strâns. Inima-ncepe a-mi bate puternic. Îmi apropii buzele de fruntea ei și o sărut încet. Mă cuprind sute de emoții, încep să tremur și mintea simt cum mi se blochează.
Încep din nou să mă plimb, ținând-o pe ea strâns de mână. O privesc cum se oprește și se apleacă încet, apucând o frunză uscată. O privește câteva clipe, timp în care eu o privesc pe ea, îi privesc chipul fermecător și-ncerc să schițez un gest pentru a-i atrage atenția. O privesc și-mi mișc buzele, încercând să spun ceva, însă cuvintele parcă nu vor să iasă. Trag aer în piept și spun încet: "Hey, ș... știai că te iubesc?". Ea se înroșește, se apropie repede de mine, își pune brațele calde în jurul meu și se apropie încet. Buzele ei se apropie de buzele mele, inima-ncepe a-mi lua-o razna. Simt cum fiecare latură, fiecare colț întunecat al minții, al sufletului și al inimii mele se umple de fericire, se luminează.
Toamna-i unul dintre cele mai frumoase anotimpuri. Știu că după ce ne vom plimba prin vânt și frig, admirând natura, ne vom întoarce acasă, la căldura șemineului și vom sta amândoi îmbrațișați, sub o pătura, sorbind un ceai fierbinte. Ne vom privi unul pe celălalt, ne vom admira și ne vom iubi, ne vom alinta și vom face ca două suflete să se îmbine, să formeze unul singur, foarte puternic, căci asta-i puterea iubirii, asta face ea, de fapt, ne face să ne iubim.
Însă până s-ajungem acasă, eu îi țin mâinile calde și mă opresc din când în când să îi spun că o iubesc, s-o strâng în brațe și să o sărut. Continui s-o privesc, cum aburii îi ies printre buze, căci afară-i frig. O ador, o iubesc, nu-mi doresc nimic altceva decât s-o am pe veci lângă mine. Promit solemn să am grijă de ea, să o iubesc și să o prețuiesc așa cum merită.
Urmăm amândoi poteca îngustă, învăluită acum de ceață, ceață atât de groasă, încăt dacă privesc în sus, nu pot vedea vârfurile copacilor. Ne apropiem de casă, simt asta, o să ajungem acasă în curând. Asta-i puterea, asta-i iubirea, iubirea e atunci când realizezi în sfârșit că realitatea este mult mai frumoasă decât oricare vis pe care l-ai putea avea.
C'mon baby raise your knife Welcome darling to my sacrifice
AlessiaAny Administrator
Mesaje : 148 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Mar Oct 20, 2015 8:25 pm
Mă voi întoarce la tine
Ascultă bine, trecătorule. Ia aminte la cuvintele nerostite şi la şoaptele nesuflate. Priveşte în urmă-ţi alaiul, dar nu te întoarce. Închide ochii şi uită-te mai departe. Simte mirosul plăpând al culorii atingerii palei de vânt. Lasă-te dezmierdat de atingerea aerului încărcat de mosc şi grâu timpuriu stropit de ploaie. Nu plânge, nu încă. Ştiu că eu sunt cel pe care vrei să-l uiţi. Am toate cicatricile de mâine şi mi-aş dori să vezi că tu eşti antidot pentru orice, în afară de mine. De ce-ţi menţii tu faţa sumbră, toamnă? Afară cerul e roşu. Îmi place când e cerul roşu... te mai doare? Nu, nu ar trebui. Vântul bate şi risipeşte cu el şi eminescenţele din trecut. Ascultă. De ce nu asculţi? Încasezi glonţul. Persoana pentru care ai făcut-o e acum în spatele trăgaciului. Ce situaţie nostimă, nu ţi se pare? Dansează pe ritmul bătăilor inimii tale. Inimă din stalion. Aduce mai multă plăcere când e ruptă. Nu ştiu încotro te îndrepţi, dar ai o cameră pentru încă un suflet tulburat? De ce plângi, cerule? A căzut o frunză. A acceptat atât de uşor trecerea în nefiinţă. Cât de simplă e situaţia. Atât de simplu... Dar mă amuzi! Tu eşti mort. De ce-ţi mai pasă? Hai, fă situaţia uşoară. Spune că nu am contat niciodată. Ridică catargul ăla înveninat. De ce-ncrustezi, tu, vântule, în rană-acelaşi dor? Sunt aici, rugule. În fiecare seară privesc aceeaşi boltă înstelată. Cum nu e înstelată? Sunt atâtea stele! Nu le vezi? Pe cerul roşu... Haide, rugule, arată-te doar puţin. Să-ţi pot vedea chipul doar o secundă. O secundă să o petrec în pleata toamnei. Prin miresmele zâmbetului ei stacojiu... E o modă să urăşti. E o modă să verşi lacrimi sau să le dai înapoi. Dar eşti acolo unde trebuie să fii, chiar dacă nu ţi-ai dat încă seama. Ascultă bine, trecătorule. Ia aminte la cuvintele nerostite şi la şoaptele nesuflate. Priveşte în urmă-ţi alaiul, dar nu te întoarce. Închide ochii şi uită-te mai departe. Simte mirosul plăpând al culorii atingerii palei de vânt. Lasă-te dezmierdat de atingerea aerului încărcat de tămâie şi lemn uscat. De fag sau de stejar. Nu te panica, nu încă. Cu ce drept stai pe loc şi plângi? Afară cerul e roşu. Totul s-a terminat înainte să înceapă şi deja am câştigat. Îmi place când cerul e roşu... A mai căzut o frunză. Acesta este drumul spre ruină şi noi... noi începem de la sfârşit.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Dum Oct 25, 2015 2:54 pm
Concursul s-a terminat, nicio poveste care va fi postata de acum nu va mai fi luata in considerere. Am cerut acordul adminului Alle ca sa opresc concursul. Acum va trebui sa acordati note la fiecare poveste. si sa ziceti ce nu v-a placut pe scurt. Adica: X(sa zicem Marius)- nota 8 sau 8/10 sau 8 (simplu) Poveste:(aici ziceti ep scurt ce nu v-a placut, daca acordati 10 e logica ca v-a placut cam totul deci nu are rost sa mai ziceti) Sper ca am fost clar Deci modelul va fi: Numele participantului: (aici puneti nota) Poveste: (aici puneti critica privind povestea respectiva) (optional) originalitate: aici puneti povestea care vi s-a parut cea mai originala, puneti daca vi s-a parut destul de originala pentru voi.
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Mar Oct 27, 2015 3:48 pm
Jolene: 8
Poveste: Inceputul a fost bun, imi place cum ai ales culorile..mai mult ai povestit de soarta frunzelor, puteai sa scoti mai bine in evidenta anotimpul si efectele acestuia..
N O R D: 10
Poveste: Povestea asta a fost incarcata de multe emotii, pot spune ca mi-a placut cel mai mult.
Any si Dali: 10
Poveste: Ai o ales o melodie foarte buna, trista si potrivita anotimpului, nu am ce sa reprosez, e o poveste minunata. Edit ano
Bishamon Spammer
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Joi Oct 29, 2015 3:44 pm
Bon, dupa ce am renuntat..nu am mai voit sa ma interesez de concurs, dat fiind faptul ca merge greu concursul, voi zice ce cred si voi evalua dupa nivelul fiecaruia Si cu acest mesaj fac si 1100 mesaje ^.^ Incepem cu povestea lui Gina: Mie unul mi-a placut, prima data mi-a cand am citit-o parca avea vreo 2 3 greseli, sau chiar mai putine. Imi place, cum o caracterizezi pe Ea, ca fiind toamna, sau cel putin asa am inteles eu ) Adica ai avut povestea aia tic toc, care imi place, dar ca expresivitate si mno nu stiu cum sa ii zic, oricum imi place asta. La tine e ca la any, e mai greu sa alegi piese care sunt cantate si sa fie potrivite pentru poveste. Sincer voiam sa iti dau un 8,50 sau 8,75 dar unele parti mi-au placut foarte mult si daca tot am ales ceva ce mi-a placut de la fiecare poveste am zis sa iti dau si tie ceva in plus Nota: 90
Bon povestea lui N O R D Voi stiti ca ador povestile cu sentimente puternice, dar in ultima parte, ai intrecut putin masura cu tema asta, stiu la ce te puteai referi, dar mno, nu stiu am dubii ) Am vazut o singura greseala Nu e nimic fiecare mai face greseli, mai ales eu ) Totusi mi-ar fi placut sa pui mai multe elemente din natura incluzand si niste epitete niste epitete cromatice erau perfecte Nota: 9,50 ^.^ imi plac virgulitele Chiar daca imi plac povestile de iubire, am decis sa nu ma ia valu' si sa pun note din cauza asta
Si in sfarsit Povestea lui Any: Unele parti mici din poveste, dar nu in toate locurile zice ca le-am scris eu ), adica ceva de genul as fi scris si eu, aici semanam :> La tine in loc de aceasta piesa cantata, as fi preferat un instrument, daca voiai neaparat povestea asta. Spre de exemplu piesa asta la pian . Cam greu sa zici ce-ti place si ce nu, cel putin pentru mine la povestea ta . Povestea ta si e putin de greu de comparat, din cauza unei schimbari destul de mari, cel putin pentru mine, e cam greu sa compar povestea ta cu cea a lui N O R D, deci zic ca: Nota: 9,50 Cam atat, poveste originala, habar n-am! deci habar n-am fiecare ati facut ceva... si sincer nu prea pot decide...
Va ador
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Joi Oct 29, 2015 5:49 pm
Jolene : Mi-a placut povestea ta. Ai descris foarte bine totul. Mh, nu stiu ce sa mai zic, asa ca trec la nota : 9,5
N O R D : Povestea ta m-a captivat cel mai mult. Ai descris anotimpul toamna atat de frumos, si poza care ai pus-o e ceva asemanator cu descrierea... Nota : 10.
Any si Dali : Povestea mi-a placut la inceput, dupa a inceput sa ma cam plictiseasca.. Insa sfarsitul m-a captivat. Nu prea mai am cuvinte asa ca iti dau nota : 9,5
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Joi Oct 29, 2015 9:45 pm
Chiar mi-au plăcut toate 3 o.o Cred că profii voștri de română ar fi mândri :3
Gina: Deci, in primul rând, felicitări pentru culori. A fost frumoasă compunerea. Pot să zic că a fost genială, chiar dacă te axai cam mult, prea mult pe unele elemente. Totuși, a fost o compunere mai lungă și mai... voluminoasă. Nota: 10
Nord: Să știi că a fost frumos, dar nu pot să cred că nu am văzut titlul x.x Foarte frumos descrisă natura și atmosfera aia de iubire, deși a fost puțin cam... mult... părerea mea. Totuși e o compunere reușită, trebuie spă recunosc că aș copia-o ca temă de casă Nota: 9
Alessia: Ok, a fost aproape de cititor. Interesantă ideea că te adresezi celui ce citește. Îți mai dau un punct pentru o melodie bună. Nu am ce spune, decât faptul că a fost o scriere frumoasă și interesantă. Nota: 10
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: CONCURS. TOAMNA Vin Oct 30, 2015 7:33 pm
Jolene: 9 Poveste: Ai povestit mai mult despre frunze şi soarta lor, dar mi-a plăcut cum ai descris.
N O R D: 10 Poveste: A fost captivantă, genul meu de poveste. N-am ce să spun, a ieşit ceva frumos.
Any si Dali: 9 Poveste: Mi-a plăcut începutul, dar după m-am cam plictisit citind. Descrierea este ok.