Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 12:00 am
Miau
Mihă, dragă, suora mea, A venit și ziua ta. Vine-un panda de la Mona, Și șampanie de la Marius. Un sandwich de brânză prea sărată Vine de la scumpul Ano. Any ți-a luat căruță Ca să mergi la mall desculță. Traie cu-n buchet de flori Bate-n ușă ziua-n zori. Alex ți-a luat un joc Mario, că-i cu noroc. Remus ți-a luat covrigi, Ca să mai hrănești furnici. Mădă ți-a luat cuțite, Să te aperi singurică. Ema, Alle și cu Ele, Ți-au dedicat 14 manele. Andra ți-a dat un pisoi, Să-l înveți să ia gunoiul. Biblie Adda ți-a luat. Să ai ce tine sub pat. Gabi ți-a luat iPhone NU-L arunca de la balcon! Criss ți-a luat o balerină, Din sticlă d-aia cristalină. Ștefan ți-a dat o felicitare Nu cred că e cu inimioare. Doris și Deni oglinzi ți-au luat. Să te-admiri când te scoli din pat. Camy ți-a făcut salată „Haide la dietă, fatăă” Azi ai primit și-un borcan De la Gina e, desigur! „Fiecare strop de amărăciune să-l scuipi aici.” Hăpi Bărfdăi, dragă suoră! Sănătate și multă… de-aia În fine, să ai tot ce dorești, Mihăă. Și hai ca să te fac să râzi… *Îți dai seama că înaintezi în vârstă în ziua când lumânările de pe tort costă mai mult decât tortul. La mulți ani! *La mulți ani de ziua ta de naștere și nu uita: astăzi nu se face dragoste pentru că ai nevoie de energie, să poți sufla în lumânări... *De ziua ta, câteva cuvinte înțelepte: zâmbește atâta vreme cât mai ai dinți. La mulți ani! *In fiecare an de ziua ta, părinții tăi se duc la grădina zoologică și aruncă cu pietre în barză. *Dacă vine cineva și-ți spune că ești în vârstă, dă-i una cu bastonul pe spinare și aruncă cu proteza după el. La mulți ani! *dea, astea cu steluțe sunt de pe net * + scuze pentru cei care nu i-am inclus ;-;
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 12:03 am
La multi ani si alte chestii o.o nu prea ma pricep la urari ) + de ce nu am pastrat iPhone-ul ala pentru mine :'(
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 3:01 pm
La multi ani, sa ai o zi minunata.. plina de surprize si bucurii..
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 3:40 pm
Vezi ca eu nu folosesc sare -.- La multi ani miha <3 o sa facem vraji, iar monezile lui mario ne vor da mereu comnezi sa sarim <3333
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 3:51 pm
La multi ani matza Ti-am dat un buchet de flori, nu te astepta la mai mult ) Sa ai parte in aceasta zi de tot ce-ti doresti Tigari, alea alea
Denisa Veteran
Mesaje : 168 Data de inscriere : 14/10/2014 Varsta : 18 Localizare : Sibiu
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 6:51 pm
Oglindă? Știe deja că este frumoasă La mulți ani Miha!
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 7:06 pm
La mulţi ani, Miha. Să fii sănătoasă şi tot tacâmul.
Cena Veteran
Mesaje : 277 Data de inscriere : 21/07/2015 Varsta : 18 Localizare : ?
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 7:11 pm
Eu ti-am facut o salata,pai pofta buna,scuze ca intarziai cu urarea de bine dar scoala asta ma omoara,la multi ani surioara scumpa ,sa ai tot ce iti doresti si multa bucurie de ziua ta.
Save me from myself. Don't let me drown
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Sfânta Parascheva - Miha Mier Oct 14, 2015 8:47 pm
La mulți ani sis! Multă sănătate, prieteni, CREDINȚĂ NORMALĂ auzi? Normală. Deci + un iubit constant, nu 100 și noroc. Să ai cât de multă pizza vrei și să ai mereu frigiderul plin. La mulți ani Miha :3
PS. Gina, genială poezia, jur că am râs la ea
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova