Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 33 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti
Subiect: Singur Acasa Sam Oct 10, 2015 3:53 pm
Este ora 23:30 noaptea. Ionuț este singur acasă, părinții lui au rămas la muncă peste noapte. El se gândește să citească o carte din sertarul părinților. Era o biblie veche, care avea niște semne ciudate. Răsfoind-o, dă de o pagină unde scrie despre Satan. El, luând totul în glumă, începe să strige prin casă: „Satan! Satan! Satan!” După vreo 2 ore, se duce la culcare. În timp se face ora 02:20. Se trezește să își aducă un pahar cu apă. La bucătărie becul este aprins, deși el a stins toate becurile înainte de culcare. Ionuț se gândește că probabil a uitat să-l stingă și se duce să-și ia paharul cu apă. După ce iese din bucătărie, becul se stinge singur și se aud bătăi în ușă. Se uită pe vizor și vede o persoana cu un palton negru și fața acoperită. Se sperie și se duce înapoi în pat. Bătăile încep să se audă și mai tare, de parcă ușa s-ar sparge. Dintr-o data, televizorul se aprinde pe un canal cu filme horror. Speriat, băiatul îl stinge. Bătăile s-au oprit. Se duce în hol și vede o dâră de sânge.... Next la 2-3 păreri
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Corectat de Gina ~ Corectare: greșeli de tastare, de timp, de punctuație; plasare diacritice.
Nu te pune cu mine...VEI SFARSI TRAGIC! :ST: :SC: YO!!
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Singur Acasa Sam Oct 10, 2015 4:21 pm
Partea aceasta este prea mică, așa că în cel mai scurt timp, un moderator/președinte/administrator o va muta la Povești de Groază Scurte. Nu pot spune că este foarte originală, dar aș vrea să văd continuarea. Scrii la două timpuri: Prezent și Trecut. Dacă ai început cu prezentul, termină tot cu el! Grăbești acțiunea și descrierea lipsește! Pune și descrierea și poate o să îi captiveze mai mult pe cititori. Desigur că ai niște greșeli de tastare, dar o să corectez eu imediat. Vreau să văd continuarea. Next!
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
PustiulGroazei Incepator
Mesaje : 33 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Singur Acasa Sam Oct 10, 2015 4:38 pm
Nu am mai postat de 1 an,am o poveste cu 1200 vizualizari si 40 raspunsuri.Mi-am iesit din mana
Nu te pune cu mine...VEI SFARSI TRAGIC! :ST: :SC: YO!!
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Singur Acasa Sam Oct 10, 2015 4:43 pm
Păi bine ai revenit! Continuarea sper că va fi mai reușită. Succes
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
ZeusHere♥→★ Incepator
Mesaje : 32 Data de inscriere : 27/09/2015 Varsta : 30 Localizare : bloc
Subiect: Re: Singur Acasa Sam Oct 10, 2015 5:12 pm
Next că e faină
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Singur Acasa Sam Oct 10, 2015 6:36 pm
Povestea e mutată la Povești de Groază scurte.
Ascultă de sfaturile Ginei, ea știe ce zice
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Singur Acasa Lun Oct 12, 2015 2:42 pm
Subiectul nu e foarte original si aici vorbind despre toata povestea. In biblie nu e vorba despre satan, ci mai mult de Dumnezeu si om. Despre satan nu se zice prea multe, mai putin in Apocalipsa, hai gata cu biblia ) nu stiu puteai zice despre altceva asemanator bibliei, dar in care era vorba insitent despre Lucifer. Iar comm-ul tau cu povestea aia nu are nicio legatura, adica serios, vizualizarile le poate face oricine. 2. Oricine poate sa lase un comm... Deci nu e un motiv sau un punct de comparatie daca ai inteles e bine daca nu, nu mai intreba )