Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Baftă prieteni Vin Sept 18, 2015 8:07 pm
Mdap.. cum nu mai am timp destul pentru a sta pe spectru, nu o să mai intru aşa de des, poate chiar deloc, idk.. baftă la toţi. Mulţumesc celor care mi-au fost alături, vă ştiţi voi. Salut la toţi.
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Uhh.. Poate mai intrii maai .. Nu renunta la forum o.o Si succes la scoalaa
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Baftă prieteni Dum Oct 04, 2015 12:58 pm
Neh, am uitat să răspund și eu pe aici. Baftă și ție și sper să revii mai des. Și da, încă mai sunt supărată pe tine . Dar totuși îți înțeleg situația, așa că te aștept cu brațele deschise
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]