Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Nu te plimba noaptea pe strada! Vin Sept 18, 2015 7:26 pm
Bună, mă numesc Alexandra și am 15 ani. Astăzi am să vă spun o poveste compusă de mine, dar care are și un sâmbure de adevăr. Nu vreau să scriu cu diacritice, dar vă rog să mă iertați dacă am greșeli de ortografie. Deocamdată o să încep cu ceva ușor, nu de groază. O să fac asa cum trebuie care începe cu o viață normală.
Într-o zi de iarna, eu, Maria, Alex, Andreea și Dani am mers prin oraș. Luminile erau aprinse prin oraș. - Și... Ce mai faceți? a întreabat Maria - Păi... Eu mi-am cumpărat azi ceva haine. Am crescut și mi-au rămas mici, a zis Dani. - Eu nu-demult m-am trezit, spuneam eu. Alex,tu? Ce ai pățit? - Eu nu am făcut nimic interesant, pe acasă. Și nu, nu am nimic înafară că sunt plictisit. - Haideți să mergem în curte, ziceam eu.
În curte era o pisică neagră. - Pui,pui,pui! "scuipă" Maria. - Ce ai tu? Ai hiv? a zis Dani. - E un obicei, mama m-a învățat. Pisicile negre aduc ghinion și ca să eviți ghinionul trebuie s-o scuipi așa cum am făcut eu. - Pffff!... îmi dădeam eu o palmă peste față. - Ce e? a întrebat Maria. - ...Nimic.
Am ales de comun acord să jucăm "Ascunsa". Alex a numărat , l-am pedepsit pentru că era abătut și ca să se învioreze. Noi ceilalți ne-am ascuns. Maria s-a dus aproape de oraș, nu știa că putea fi puțin periculos noaptea, singură.
Alex a avut de numărat până la 110. Acum a terminat, în sfârșit. Noi toți ne-am "scuipat", dar, Maria, nimic. Nu era nici-unde. Noi ne-am speriat puțin pentru ea și am întrerupt jocul pentru puțin timp. Dacă vreți să știți unde e Maria,comentariu,.scuze că partea asta a fost scurtă. Vor fi de acum încolo luuuungi de tot. Promit
Topic corectat de Paolo Deni. Plasare de diacritice.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Nu te plimba noaptea pe strada! Vin Sept 18, 2015 9:19 pm
Umm poveste nu e foarte conturata nu da nici multe detalii, dar sper sa pui partii mai lungi deoarece inca nu se incadreaza aici. Umm, merge pentru un nou venit pe spectru BAFTA LA SCRIS ano asteapta next
Va ador
bLacK^anGeL Membru
Mesaje : 5 Data de inscriere : 18/09/2015 Varsta : 20 Localizare : In IAD, te astept.
Subiect: Re: Nu te plimba noaptea pe strada! Sam Sept 19, 2015 2:19 pm
Astept :SN: :SN: :SN: :SN: :SN: :SN:
----------------------------------------------------------- Minimul de cuvinte pentru a posta un mesaj este de 4. Emoticoanele nu se iau drept comentariu. ~ Te rog ca data viitoare sa pui minim 4 cuvinte in comentariu, pentru a-ti exprima parerea despre poveste! Ema
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Nu te plimba noaptea pe strada! Sam Sept 19, 2015 2:19 pm
Hm, te sfatuiesc sa introduci mai multa descriere si actiune. Incearca sa nu te mai repeti si ai grija la exprimare. Astept next!
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Nu te plimba noaptea pe strada! Mar Sept 22, 2015 3:18 pm
Ok..deci, partea a fost prea scurta iar daca asa o sa fie si urmatoarea trebuie mutata la "Povesti de groaza-Scurte" ai citit regulamentul,nu? Sper ca da... Actiunea e foarte grabita iar descriere nu este aproape deloc,exprimatrea a fost foarte...sa zicem ca nu a fost prea clara iar in multe locuri nu ai formulat prea frumos.Am vazut greseli de toate formele si culorile,gramaticale,de exprimare..etc
Trebuie sa introduci mai multa descriere si actiune pentru ca altfel povestea nu o sa fiu una prea buna. ____________________________________________________________ Mai am multe de spus , dar ma opresc aici , nu vreau sa te sperii de acum
Astept next.
P.S.: PaoloDeni, la sfarsitul capitolului ai spus "Topic corectat de Paolo Deni. Plasare de diacritice."
Unde pana mea sunt diacriticele!?
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Nu te plimba noaptea pe strada! Mar Sept 22, 2015 4:35 pm
Te sfatuiesc sa faci partile mai lungi si sa pui mai multa descriere gen puteai sa descri cum e orasul si sa ne spui de ce era asa de periculos. Este cam seaca povestea, incearca sa o faci putin mai interesanta dar pentru o incepatoare sa ziceam ca este cat de cat ok... Next
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Nu te plimba noaptea pe strada! Mar Sept 22, 2015 4:37 pm
PaoloDeni am vazut ca ai indreptat problema cu diacriticele. Ma bucur ca ai inteles greseala si sper sa nu se mai repete.